Sziasztok! Szeretnék minden kedves fórumozót meghívni a 2008. évi 125 ccm motoros találkozóra! Időpont 2008.augusztus. 16-17, Helyszín Szelidi tó! Ha valakit érdekel a buli az mindenképpen vegyen fel msn-re és megbeszéljük a részleteket! Gyertek minél többen! Msn: andras.david@hotmail.com
Az az igazság hogy nem merek nagyon motorozni vele, mert nincs rá jogsim. De van egy sztori amit röviden elmesélek mert nagyon buta voltam. Kigondoltam hogy mar egy honapja megvana motor, de még nem is mentem vele, ezért mondom kerülök egy kört. Minden ok indulok megy is szépen próbálgatom hogy gyorsul, mi neki a kényelmes sebesség meg ilyenek. Átmentem a tőllünk 8 km re lévő településre. Hazafelé jövet egyszercsak elkezd kihagyni az egyik henger, utánna leáll mégegy. Nah megállok le is fulladt a motor és se puszi se pá semmi. Nézem benzni van benne, igaz nem sok de van benne. 4 km tolás után meg 40 fok is volt, annyira megkészültem hogy hihetetlen. Aztán az egyik háznál volt egy csavo kérdi mia baj? Mondom nem tom nem megy... Kérdezte hogy van benznin? MOndom nem sok de van. Öntöttünk bele benzint. De még mindig semmi. Nah akkor megint elindultam tolni. Szembe jött haverom. Mondta hogy vegyem mar ki a gyergyakat. Nagy nehezen kivettem, meg minden, látszott hogy tiszta száraz. Nah megfogtuk vontatókötéllel összekötöttük a két motort, aztán elkezdett húzni. Láss csodát 300 méter után beindult. Minden oké volt. AHogy hazamentem észrevételeztem hogy a csap már tartalékra volt fordítva, én pedig ugy indultam el vele. Aztan amikor öntöttünk bele benyat, azért nem indult el, mert olyan rendszer van benne, hogy a dugattyú mozgásával vákum képződik, és valami képpen ez eredményezni a szívó hatást. Mivel beszívott egy csomó levegőt, nem tudott annyi benzint szívni, így azért volt muszály annyit tolni.
Szóval így jártam, de tanultam belőlle.
CRX es srácot meg majd kirángatom, aztán megmondom neki hogy normálisan bűnjon azzal a járgánnyal mert lelke van...
bár amikor megláttam az első kanyart hogy veszi vele be, az a kifordulás... a gumikat,autot nem kímélve...áhh...inkább ne is besz rola ...egyszer ugyis lex még crxem de azért ha le tudod majd fotozni kivi vagyok hogy van a Tűzmadár
Vigyázzatok az utakon sok az idióta akit ott helyben felakasztanék az első fára...
Tesóm munkatársa a szüleitől tartott hazafelé mikor egy autós előzött és frontálisan eltrafálta. Az autósnak jogsija nem volt meg ha már lúd legyen kövér alapon be is volt rúgva... Az autóssal nem tudom mi lett (nem is igazán érdekel) de a motorost azt hiszem mondanom sem kell... Őt is hazavárták... de már sosem fog megérkezni.
Nyugodj békében!
Elissa!
CRX et láttam tapolcán....Még mindig nagyon bejön...Sajna fényképet nem tudtam csinalni rólla, mert nem volt nallam a telo, de legközelebb megpróbálok. Gyerekek amugy nagyot piáltunk ma... királyvolt
szia!
Bocsi hogy nem jelentkeztem miatta de sajnos a sors valamiért nem akarja hogy adjak neked kihajtást. Kiszedtem de hiányzik a nagyfogaskerék belőle, úgy hogy sorry csak próbáltam halasztani hogy hátha tudok neked szerezni de eddig még nem sikerült, mindeneste számon tartom aztán ha lessz valami használható állapotú akkor felrakom ide a forumba.
Neharagudj mégegyszer hogy feleslegesen riasztottalak de kivulről nem láttam hogy mi a helyzet...
Szóval így jártam, de tanultam belőlle.
CRX es srácot meg majd kirángatom, aztán megmondom neki hogy normálisan bűnjon azzal a járgánnyal mert lelke van...
Tesóm munkatársa a szüleitől tartott hazafelé mikor egy autós előzött és frontálisan eltrafálta. Az autósnak jogsija nem volt meg ha már lúd legyen kövér alapon be is volt rúgva... Az autóssal nem tudom mi lett (nem is igazán érdekel) de a motorost azt hiszem mondanom sem kell... Őt is hazavárták... de már sosem fog megérkezni.
Nyugodj békében!
Én itt debrecenben a motoverzumban vettem egy újat 4500Ft volt,nem olcsó de örültem,hogy kaptam.
Szerintem el is postázzák.
http://www.motoverzum.hu/
CRX et láttam tapolcán....Még mindig nagyon bejön...Sajna fényképet nem tudtam csinalni rólla, mert nem volt nallam a telo, de legközelebb megpróbálok. Gyerekek amugy nagyot piáltunk ma... királyvolt
Eladó a gépem ha vkit érdekel
http://www.kepesmotor.hu/april...
Üdv
Bocsi hogy nem jelentkeztem miatta de sajnos a sors valamiért nem akarja hogy adjak neked kihajtást. Kiszedtem de hiányzik a nagyfogaskerék belőle, úgy hogy sorry csak próbáltam halasztani hogy hátha tudok neked szerezni de eddig még nem sikerült, mindeneste számon tartom aztán ha lessz valami használható állapotú akkor felrakom ide a forumba.
Neharagudj mégegyszer hogy feleslegesen riasztottalak de kivulről nem láttam hogy mi a helyzet...
A sebességmérő hajtással mi a helyzet?