Van egy olyan problémám,hogy a tank szivárog a motoromon,ott ahol az első idommal találkozik.
Van ott egy csavar,popszegecs?nem tudom mi mert az enyémen csak egy szétbarmolt valami kis káló fém van.Azt akartam valahogyan megcsinálni,hogy az elsőidomota heylére lehessen fogatni.Ekkor kezdett el szivárogni.
Hogy lehet megcsinálni,hogy a tank is jó legyen meg az els idomot is oda lehesen fogatni?
Egyáltalán hogy van gyárilag oda fogatva?
Én nem tudom műszakisan vettem, de szerintem elég sok lenne és nem érné meg. Ha papíros és csak műszakiztatni kell mert lejárt az egy 10-es ha nem kell rá költeni persze.
Helo!
Most szeretnék venni egy Aprilia Tuareg Rally-t és amit kinéztem sajna nincs rajta vizsga...
Az érdekelne, hogy kb. mennyibe kerül egy komplett vizsgáztatás ha előtte volt rajta és ha még nem volt rajta?
Előre is kössz
Hello motorostársak! Eladnám kiváló állapotban lévő Aprilia tuaregem 125 friss műszakis, 210 irányárba gondoltam, de árba megegyezünk. Ha vki ilyet akar venni vagy a haverjának a barátnőjének az öccse akar ilyet szóljon bátran. tel.:0620/566-2403 msn: gabor8817@hotmail.com email: gaborvezer@citromail.hu! Elég sürgős lenne a dolog.
Sziasztok van egy kis gondom nincs valakinek egy tuareg rotax 123 hengere amin még épp a nicasil?
Az enyém lekopott! Vagy az egyik motoros társam vett egy suzuki tsr t azt monja nem nyit a power megnéztem hát mert hiányzik a szerkezet ha esetleg az van valakinek az is nagy segítség lenne!
az még a jobbik eset ha csak fizetned kell ;) akkor sztem simsonozz amig nem lesz nagyobbra jogsid, 50-es sportmotortol sztem tartsd távol magad, mert csak külsejében hasonlit a nagyobbakhoz, semmi teljesitménye nincs sztem :D enduro az meg kicsit erösebb mint a simson meg jobban néz ki... de akkor se látom értelmét a lecserélésnek, te tudod
Hátt a 125 höz nincsen jogsim... ezért kéne 50-es endúró vagy gorsasági! 125/50 papirokkal meg nem jó megvenni mert ugye kitalálták ezt a baromságot h ellenőrzik a mocikat és ha meg megbukok vele akkor fizethetek!
a fanatizmusod dicséretes:D komolyan mondom érdemes lenne megvenni a motorod mert avval aztán biztos nem szivná meg az ember, amennyi gondoskodást kap töled :D
simsont beszámitasz? hátha a gyerknek is megtetszik :D
alaplap:17eft/db
lenkerék:17eft/db
elektronika:10e
ft/db
komplett váltó:10eft/db
komplett kuplung:10eft/db
28 delorto karburator kompletten,szivocsonkkal:10eft/db
membrán:3000ft/db
pneuma
tikus power szelep kompletten:10eft
elektromos power szelep kompletten:18eft
öninditó motor+bendix:10eft
blokkfelek,műanyag fogaskerekek,olajszivattyú,vizpumpa..stb
Egy képet küldenél?
Az emailem: nissangtr1@freemail.hu
Merre kellene érte menni?
Köszi
Hogyha érdekel nekem van eladó tankom, gyári szinű még. ára:5eft
Van egy olyan problémám,hogy a tank szivárog a motoromon,ott ahol az első idommal találkozik.
Van ott egy csavar,popszegecs?nem tudom mi mert az enyémen csak egy szétbarmolt valami kis káló fém van.Azt akartam valahogyan megcsinálni,hogy az elsőidomota heylére lehessen fogatni.Ekkor kezdett el szivárogni.
Hogy lehet megcsinálni,hogy a tank is jó legyen meg az els idomot is oda lehesen fogatni?
Egyáltalán hogy van gyárilag oda fogatva?
Előre is köszönöm!
Roland
Most szeretnék venni egy Aprilia Tuareg Rally-t és amit kinéztem sajna nincs rajta vizsga...
Az érdekelne, hogy kb. mennyibe kerül egy komplett vizsgáztatás ha előtte volt rajta és ha még nem volt rajta?
Előre is kössz
Sajna az octavia nem birja a szántást!
Az enyém lekopott! Vagy az egyik motoros társam vett egy suzuki tsr t azt monja nem nyit a power megnéztem hát mert hiányzik a szerkezet ha esetleg az van valakinek az is nagy segítség lenne!
simsont beszámitasz? hátha a gyerknek is megtetszik :D