Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyetértek, 50esben nem fogsz akkora különbséget tapsztalni...
LaciCRM: én is szeretlek
mindenképp 50ccm est akarc? jobban járnál sztem vmi 125...
Hy! Simsont nem akarok venni mert van épp azt a akrom eldani!
Hellooo...hát azzal a Banditával már én is hazamentem volna ...az eladást meg nem erőltetem...majd ahogy alakul...elpotyázni nem akarom...szal...a nagyvasra meg sztem nemsokára összejön a kess...azon vadok minden nap a többi meg a jövő zenéje...
szevassz csoola rég láttalak edd ki a vetést
jok a képeid, biztos jo volt :D a banditért nem rajongok de az a yoshi kidurranto, hmmmmmm :D kinéztél már valami nagyvasat is vagy elöbb tul akarsz adni a tuaregen?
simson? ha nem is megbizhato, 10 000 Ft-ért komplett blokkot veszel bele :D egy DT-hez vagy RX-hez meg ennyiért talán egy taiwani dugattyut:D
Vedd meg az enyémet úgyis eladó
Nya kicsit offolok a képekkel azért annyira mégse...mocc is van
Még annyit szeretnék kérdezni tőletek hogy milyen motort ajánltok 50ccm-es endúróban vagy gyorsaságiban? Ami megbízható?
Nagyon köszi a felvilágosítást!
Hello! Nekem 50es tuaregem van! A gépről a tapasztalataim: 6sebességes 1től 5. sebességi fokozatig talán még mondhatni jól ki lehet huzatni viszont a 6. sebességgel mindig játszani kell kis emelkedő már vissza kell pakolgatni! Végsebessége enyémnek 90, 19es karbi van rajta ez asszem nem gyári méret... De összességében jól megy! Alkatrész ellátás szerintem borzalmas+ árak is borzalmasak legalábbis a Simons és MZ árakat figyelembe véve! Ja és még azt modnanám jótanácsnak hogy nagyon-nagyon alaposan nézd me hogy mit veszel!
Sok sikert a vásárláshoz
Köszi szépen!
Ja jó kis vas minőségi olaj kell váltóba motorba alkatrész ellátás hm hát nemtom én a hivatalos márkakereskedőnél nem kaptam semmit a mocimhoz minden használt felujitott amugy megy mint a mérgezett egér. szervizelésre odafigyelni
Hát ha nem ir senki nekem 125 ös van viszonylag jól megy, 50 eshez nem volt szerencsém, alkatrészileg nem vészesek,mondjuk ez relativ, hogy kinek mi drága, a megbizhatóságról annyit ha jól össze van rakva és nem gyilkolod akkor sokat kibír!
Hello! Most szeretnék venni eg yaprilia tuareget 1996 os az évjárata 50 ccm es 6 sebességes! Csak nem ismerem a mocit! Azt szeretném kérdezni h szerintetek jó motor-e megbízható és h sokba kerülnek e a javítások + az alkatrészek?
Hali!
Úgy látszik mindenki nyaralni ment. De elvégre nyár van ?! Várjuk a képeket. Én maradok a Mátránál, a Balcsi túl vizes Ja és vak rendőrt meg gumi fákat... Szép estét.
Hello mocctársak...most értem haza Balatonfüredről...de megyek is vicca Pestre...csak gondoltam bejelentkezem...rég jártam erre felééé...láttam sok moccost a Balcsi parton ...nekem is hiányzott...de majd bepotolom Kellemes estét mindenkinek...majd dobok fel pár képet ...Széles utat...byby
Köszi! Nem gond elég lenne egyenlőre a hajtás. Spirált már könnyebben tudok szerezni.
Hali, önindító az nem kéne... de hát ez van gondolom jövő 7 elején jelentkezem hogy akkor kell é avagy nem... Azért köszi hogy írtál
spirálom tutti hogy nincs holnap kiszedem aztán megnézem neked
Szia!
Igen ő az. Persze hogy aktuális. Esetleg ha még spirál is lenne hozzá... Ok, nézd meg aztán ha minden rendbe vele akkor vedd úgy hogy elkelt. Előre is köszönöm.
szia!
Úgy lenne hogy öninditó motorral eggyüt, mert igy külön nem szoktam adni. igy egyben 10eft
Szia! Bendix nincs véletlenül?