Hellooo...hát azzal a Banditával már én is hazamentem volna ...az eladást meg nem erőltetem...majd ahogy alakul...elpotyázni nem akarom...szal...a nagyvasra meg sztem nemsokára összejön a kess...azon vadok minden nap a többi meg a jövő zenéje...
jok a képeid, biztos jo volt :D a banditért nem rajongok de az a yoshi kidurranto, hmmmmmm :D kinéztél már valami nagyvasat is vagy elöbb tul akarsz adni a tuaregen?
Hello! Nekem 50es tuaregem van! A gépről a tapasztalataim: 6sebességes 1től 5. sebességi fokozatig talán még mondhatni jól ki lehet huzatni viszont a 6. sebességgel mindig játszani kell kis emelkedő már vissza kell pakolgatni! Végsebessége enyémnek 90, 19es karbi van rajta ez asszem nem gyári méret... De összességében jól megy! Alkatrész ellátás szerintem borzalmas+ árak is borzalmasak legalábbis a Simons és MZ árakat figyelembe véve! Ja és még azt modnanám jótanácsnak hogy nagyon-nagyon alaposan nézd me hogy mit veszel!
Sok sikert a vásárláshoz
Ja jó kis vas minőségi olaj kell váltóba motorba alkatrész ellátás hm hát nemtom én a hivatalos márkakereskedőnél nem kaptam semmit a mocimhoz minden használt felujitott amugy megy mint a mérgezett egér. szervizelésre odafigyelni
Hát ha nem ir senki nekem 125 ös van viszonylag jól megy, 50 eshez nem volt szerencsém, alkatrészileg nem vészesek,mondjuk ez relativ, hogy kinek mi drága, a megbizhatóságról annyit ha jól össze van rakva és nem gyilkolod akkor sokat kibír!
Hello! Most szeretnék venni eg yaprilia tuareget 1996 os az évjárata 50 ccm es 6 sebességes! Csak nem ismerem a mocit! Azt szeretném kérdezni h szerintetek jó motor-e megbízható és h sokba kerülnek e a javítások + az alkatrészek?
Hali!
Úgy látszik mindenki nyaralni ment. De elvégre nyár van ?! Várjuk a képeket. Én maradok a Mátránál, a Balcsi túl vizes Ja és vak rendőrt meg gumi fákat... Szép estét.
Hello mocctársak...most értem haza Balatonfüredről...de megyek is vicca Pestre...csak gondoltam bejelentkezem...rég jártam erre felééé...láttam sok moccost a Balcsi parton ...nekem is hiányzott...de majd bepotolom Kellemes estét mindenkinek...majd dobok fel pár képet ...Széles utat...byby
Szia!
Igen ő az. Persze hogy aktuális. Esetleg ha még spirál is lenne hozzá... Ok, nézd meg aztán ha minden rendbe vele akkor vedd úgy hogy elkelt. Előre is köszönöm.
LaciCRM: én is szeretlek