Hello! segitségeteket szeretném kérni kellene nekem egy Tuareg(etx) 125ös höz egy feszültségszabájzó mert kiolvad az alja! Gyártási száma: MOD 6704 ha valkinek van jeleze! msn: ba.nanos@hotmail.com !esetleg ötleteket is hogy hol tudnám beszerezni.!HY
lenne egy kérdésem nicasilos henger hüvelyezést mennyiért csinálnak felétek? nekem azt mondta aki megcsinálná hogy a hat beömös 20 rubeóla mert azokat reszelni meg marni kell de az enyémen van 9!
az a baj hogy crossozásra használom és nem birja pedig jó kis moci, megcsinálom eladom bukok rajta egy nagyot szeretnék egy telit!
Esetleg nem lehetne meghegeszteni awi val? szerintem gyökreolvasztaná finoman adna neki egy varratmagasságot aztán köszörű és kész is! de ha van valakinek az a leg egyszerűbb!
hát most má szinte tuti hogy viszik a mitot,haveromnak kell, kipróbálta minden teljsen odavana mociér,monta h el ne merjem adni me hónapvégén megkapja a többi pénzét és ak megveszi anyáménak meg beadagoltam a 900rr-t
jaja csak ovatosan...de sztem már a 600rr se piskota a 900....meg....gyáááá odabaszos ...sok sikert a megvalosításhoz sztem jo választás .... már én is nadon várom a nagyobb váltást...nem mintha a drágaszággal nem egy élmény lenne..de nyaaa....totál be vok kattanva tudjátok hogy van ez...minek is ragoznám... nya széles utat mindenkinek már....aki tehet guruljon Aprilia
Hello! Eladó a motorom! Irányára 105ezer forint! De ha nem tudom eladni akkor lehet hogy alkatrészenként fogom még nem tudom! http://www.kepesmotor.hu/april...
Köszi! Tegnap nekiáltam és (életemben először) szétszedem, az egészet, mint hülyegyerek a pirosbiciklit. Szar volt, mert életemben először csináltam ilyet. Azt sem tudtam, mi micsoda. De a végére rájöttem, elmostam a karbit, összeraktam, de a gyertya már szerintem feladta, és elszállt a lelke. Jól átvágott az érdi csávó, nincs a gyertya tetején menet, akufóliával volt "kipótolva", a spirál feltekerve az első kerékre, ő azt mondta, hogy vmi kis fehér pöcök hiányzik belőle, de majd hozza... Ennek több, mint egy hete. Index nem működik, töltés nincs, csavarok beleszakadva itt-ott, miazmás. Szerintem tök genyó dolog így eladni egy motort egy "műkedvelőnek", miközben azt monda, hogy minden működik.
Mindegy, köszönöm a segítséget, a tanácsot!
András
ha aktualis akkor van még 1 kihajtásom, ami a képen látható ha ilyen kellene akkor holnap kiszedem és megvizsgálom hogy minden stimol-e vele.