Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mien gépet tervezel?
Szétbontotta egy nagyon kedves motoros ismerősöm a blokkot, James03 a motorosok.hu-ról, és kiderült, mi a baja a kuplungnak. A kinyomócsapágy közepéből van kitörve az a kis kör alakú lapka. Van valakinek ilyen alkatrésze bontottan odahaza, ami eladó?
Esetleg tipp arra, hogy hol tudnék beszerezni egyet?

Nagyon köszönöm!
klassz kis tura lehetett és jol szuperált az uj gépes gondolom...merőben más élmény mint a tuareggel ...azért a honda is odabassz ...nya széles utat all...
hello....kösze sasolom...csak most ébredtem..tegnap én is jártam Tiszafüreden
Semmi gond. Raktam fel bicikli órát. Egyenlőre az is megteszi.
Elissa,
ígértem túrás képeket
http://www.vaslovasok.hu/HTML/...

a fekete suzuki XF650 az enyém (suzuki / 650 felirattal), de ezt amúgy is tudod :)
Ciooo semmi extra moccolgatok a géppel nem kelt még el de aug- végére remélem nekem is összejön a nagyobb vas mindenkinek további szép estét és széles utat byby
neharagudj de ma elkelltm du jött egy srác és elvitte többek között ezt is. remélem nincs harag
Szia! Igen igen igen! Jajj de jó lenne ha stimmelne. Ma este már nem biztos, hogy leszek gép közelbe, de azért tegyél fel és ha úgy néz ki mint az enyém akkor elkelt. Köszi előre is.
Sziasztok, András vagyok, egy hete vettem egy Tuareget, szép is jó is volt, de tegnap egyszercsak nem indult be. Szikra van, úgy látom, hogy benzin is dögivel. Lehet, hogy pont ez a baj, mert amit kinyitom a csapot, rögtön túlfolyik. A gyertyát akárhányszor veszem ki, mindig tocsog a benzinben. Néha elkapja, de nem berúgásra, hanem lejtőn tolásra.
Van valami ötletetek? Előre is köszi!
hali emberek
mizu erre a tuaregeseknél?
elissa motort még nem attad el? nekem ugynézki hónap végén elkel a mito,ak jöhet a nagyobb gép:P
szia!
Ha jól gonodlom akkor neked bal oldalt van a kihajtás.... Nekem van ilyen cuccom még 1db elfekvőben. ha érdekel akkor este tudok róla képet feldobni, ára:3500ft
obiba nezd meg amit i radios adoja van nam magneses magnesesnek 5mm max tav kell azt meg nehez megoldani
Akkor tuti nem olyan mert ezen akasztós bigyó sincs. Mindegy azért köszönöm. Holnap megyek veszek bicigli órát.
ha a masik oldalon van az nem jó mert az akasztó pöcök forgásirányba van és akkor elfordul és nem akad be a telóba. sry
Helló! Minden megoldás érdekel. A keréknél levő hajtás a rossz, de az úgy komplett mindene szét van kopva. Esetleg tudnál feldobni egy képet róla? Én meg holnap megmérem a tengely átmérőt. Nem tudom az gond lehet e a forgásirányba, hogy nekem a másik oldalt van a hajtás. Előre is köszi. A karbin a két cső szerintem úszóház szellőző, de hogy minek kettő? Esetleg valakinek más ötlete?
nekem van 1 tuareg rally km kihajtás keréknél meg a km óránál fogas kerekek jók ha az neked jó bele jelképes összegért odaadom 17 es keréktengelyre jó.
Hi. Nekem sincs km óra vettem obiba 4000ft ért biciklis órát 12 funkció és nem mágneses hanem rádiós jeladója van , mágnesesnél 5-10mm távolság lehet a jeledó között. Na jelentem elkészült a vasam sm szett 300 tárcsával olyat fékeztem a szemüvegem fogta meg a szemem ki ne essen. Gellért hegyen iszonyat jó volt volt 1-2 kissebb gebasz de szerintem kevés benya miatt volt. na és jöjjön az 1 millás kérdés delorto 34 es karbin jobb bal oldalon van 1-1 kis csövecske mire való van 2 csö rajta de nem vezet sehova. thx
Jelentem, visszaolvastam. Nekiláttam, ismét és szétszedtem. Bámulatos milyen rövid idő alatt mennyire ki tudom magam kenni olajjal. És kiderült az ami az utólsó szétszedésnél már gyanítottam, hogy a napjai meg vannak vagyis voltak számlálva. Annyira szét van kopva mindene, mint az állat. Szóval ha van valakinek elfekvőbe, még mindig érdekel a dolog. Addig is kap egy kerékpár computert a szívem csücske. Nem egy design-os megoldás de ez van.
jahh trakee- hozzászólását érdemes figyelmesen elolvasni
Orvosolhato a dolog...olvass vissza pár oldalt...pont erről volt szó pár héttel ezelőtt ...nekem is majd megcsinálja haver...csak eddig nem volt ideje... , csak még szerezni kell hozzá valszínű ien kis műanyag fogaskereket, nagy az esély rá h megkoptak ...dehát nem mai jószág a drágaszág ...
Köszi!
Akkor ez ilyen szezonális betegség.
Én tegnap voltam a Mátrába, megszorult a hajtás, feltekerte a bowdent azt hittem az órát is leszaggatja. De szerencsére nem. De a hajtásnak annyi.
Köszi a meghívást, egyszer sort keríthetünk rá.
Jó étvágyat neked, és szép napot mindenkinek.
Üdv köztünk az én kiloóraspirálom-at is eszi a fene... azóta is nyekk...de ma is gurultam vele egyet a határban...már hiányzott a terep nem is vagy olyan messze...jöhetnél velünk turázni ha lex kedved nya széles utat srácok...megyek kajolok..mert az ebéd már nem most volt ...
Üdv néktek kollégák!
Még új vagyok itt.
2002-ben haverkodtam össze Dzsordzsóval (Ő a Moci) . Azóta vagyunk együtt jóban-rosszban. Amennyit ráköltöttem a hat év alatt, vehettem volna rajta másik motort, de nekem Ő kell. Az ember nem cseréli le a legjobb barátját csak úgy. Meg már ismerem minden porcikáját, rigolyáját.
Viszont most kellene egy kis segítség. Tegnap ledarálta a km-óra kihajtást. Esetleg nem volna valakinek elfekvőben egy eladó?
Köszi srácok , esetleg telefonszámot nem tudnátok adni? Meeg Domi ha találkozol a sráccal kérdezd már meg légyszi. A héten már sajna nem lesz kész pedig jövő 7re kellett volna ... mondjuk ha hétközben összejönne a dolog még az is jó...