Van itt egy srác a zolko87 néven fut, ő egyszerre több motort szokott bontani, korrekt alkatrész árai vannak, ráadásul vele tudtok találkozni, mert miskolcon tanul. Ha valaki igényli majd beírom a számát de a különböző topikokban mindig megjelenik.
ÁLLJ ! Nem jó ,ez csak akkor igaz ha a behúzómágnes kell, ha a szabadonfutó akkor nem. Viszont a Martin-telepi vasúti felüljáró előtt nyilt most egy aprilia bolt ott talán, valamint előtte egy kicsivel van egy autós bolt Tornai néven,a srác crossmotorozik, elég sok mindent be tud szerezni elég jó áron.
Egy másik lehetőség ha magaddal viszed a régit, a régi Vasas műv. ház mellett van egy auto villamoságszerelő és bolt ő lehet le tudja gyártatni neked, még mocihoz nem próbáltam de autónál már bevált.
Bementem megkérdezni hogy mennyiért hoznak új bendixet... elég ha annyit mondok nagyon nagyon kiröhögtem az eladót? Hát ezek esküszöm nem normálisak... na mind1 majd szerzek valahonnan..
jajjj de szupika... Én meg most értem haza...meghajtottam a drágaszágot Isztenkém de jo volt....főleg így este felééé....ponn ideális...kellemes a levegő
köszi evdem, rájukcsörgök...
igen Elissa kitoltam a szerelőhöz de igazából nincs baja csak meglazult ez a vack és csörög... szal megrendelem vagy bemegyek érte aztán levizsgáztatom és usgyi
Szasztok emberek egy zsír új bendix kellene nekem... Valami ötlet hogy hol lehet venni? Neten nézelődtem de nemigazán találtam... Miskolc környékén tudtok valami jó motoros boltot ahol elképzelhető hogy van? Vagy akár Debrecen felé is jó nekem vagy bárhol csak még a héten kellene...
Előre is köszi a segítséget
Azért írtam, hogy hátha van valami ismerősöd aki jobban ért hozzá! Ha minden csavart kivettél a blokkfelekből szét kell jönni neki. Gyárilag csapágyrögzítővel szerelik össze, lehet még nem volt megbontva és azért nehéz széthúzni. Létezik hozzá gyári blokkszéthúzó szerszám. Egy a lényeg, körültekintően, ésszel szedd szét. Vedd le róla a gyújtást, a lánckereket, és a kuplung oldalról is mindent. Kalapáccsal semmit ne üss közvetlen, csak keményfa, bronz, alumínium közbeiktatásával.
Hat megkerdeztem a szervizet, aszontak 20-100 ezer ft. Szerinted kiadok ennyit? Ennyit nem er az egesz motor...
Masik, osszes havernak 4 utemuje van, nem ertenek ehhez, ezert irtam ide a forumra, ezert van nem?
Meg szerinted mindenki ugy szuletett, hogy ert hozza? Probalkozni kell, ha van penzed, akkor meg elvinni szerelohoz ennyi, gazdag gyerek szerelohoz viszi, a szegeny meg tanul, ha masnem a sajat karan.
Szia! Nem akarom elvenni a kedved a szereléstől. De ha egy blokk széthúzáson elakadsz, szerintem semmi jó nem fog kisülni belőle. Szerintem kérd egy olyan ember segítségét, aki jártasabb ebben. Tudod okos ember a más kárán, buta a sajátján tanul.
nem lehet semmit kapni a fékhez. nem tudok gurulni veszek 1 másik főfékhengert. kicsit idegesitő sok más tipusnak is ez a fék van rajta és semmit nem lehet kezdeni a nagykerbe sincs raktáron.
Egy 92es rx 125osom van, a gondom az, hogy a valto szarakszik, mert elgorbult a tengelye, ezert gondoltam szethuzom a blokkot, es kiveszem a berugo/valtotengelyt. Kiszedtem a blokkot, leszedtem a kuplung oldali dolgokat, meg a masik oldalrol a fogaskereket, de nem tudom szethuzni a blokk 2 oldalat, mitol van ez? Szerelt mar szet valaki rotax 123as blokkot?
igen Elissa kitoltam a szerelőhöz de igazából nincs baja csak meglazult ez a vack és csörög... szal megrendelem vagy bemegyek érte aztán levizsgáztatom és usgyi
Előre is köszi a segítséget
Masik, osszes havernak 4 utemuje van, nem ertenek ehhez, ezert irtam ide a forumra, ezert van nem?
Meg szerinted mindenki ugy szuletett, hogy ert hozza? Probalkozni kell, ha van penzed, akkor meg elvinni szerelohoz ennyi, gazdag gyerek szerelohoz viszi, a szegeny meg tanul, ha masnem a sajat karan.
Egy 92es rx 125osom van, a gondom az, hogy a valto szarakszik, mert elgorbult a tengelye, ezert gondoltam szethuzom a blokkot, es kiveszem a berugo/valtotengelyt. Kiszedtem a blokkot, leszedtem a kuplung oldali dolgokat, meg a masik oldalrol a fogaskereket, de nem tudom szethuzni a blokk 2 oldalat, mitol van ez? Szerelt mar szet valaki rotax 123as blokkot?
Koszi,
Udv. Gabor
Csak tud ez a Talma valamit
Aki nemlátta legalább videón nézze meg valahogy...
de most megyek inni
LACI DAY