hihi inkább te voltá az ....hamar nyugovora tértetek...én még akkor is éber voltam és jol töltöttem az időt már nem is emléxel jol...a sokkkk pálesz+vodka ágynak döntött
néha én is stabilabbnak érzem magam, de holnap biztosan kimarad
ha megfog a rendőr, így is magyarázkodhatok, hogy miért nincs még meg a jogsim, szerintem meg van, csak még nem váltottam ki, jelenleg vizsgaigazolással rohangálok
hétfőn megyek az okmányirodába kiváltani az végleges és addig az ideiglenest, hogy ne basztassanak a fakabátok
Faszkalapok ugyan a Cserei utcai szerelők, de alkatrészük valszeg van. Nézz be hozzájuk, hátha tudnak segíteni. Akkor legalább egyenlítenének a felém való arcátlanságuk miatt.
ajjajj szétment a főfékhenger tömitésem és sehol nem lehet kapni javitókészletet pesten. Az milyen bemegyek aprilia márkakereskedőhöz és azt mondja semmi régi mocihoz nem tudnak szerezni alkatrészt. A yamahánál meg 20 évre visszamenőleg mindent. Na most gondolkodok az eladáson és veszek 1 jappó mocit
Ha erőtlenül lassan forog ki akkor lehet hogy karburálási gondjai vannak (túl kis fúvóka, dugulás).
kb. 6000-ig nem is nagyon kellene mennie, 6-tól kezd megjönni az ereje, 7-nél kezd el igazán húzni úgy 10000-ig.
reggel meg beált az smc 660al a sárot mell oszt csőgáz, nesze ébred paraszt ....
pedig szerintem reggelig ittunk volna...
másnap meg náne motorolás
ha megfog a rendőr, így is magyarázkodhatok, hogy miért nincs még meg a jogsim, szerintem meg van, csak még nem váltottam ki, jelenleg vizsgaigazolással rohangálok
hétfőn megyek az okmányirodába kiváltani az végleges és addig az ideiglenest, hogy ne basztassanak a fakabátok
én SOHA nem vezetek ittasan
http://www.sportmotor.hu/motor...
érdekel valakit, jó bulinak ígérkezik
képeket majd ketten készítünk, uncsim + én, az ő képeit majd később csatolom
ma le lett cserélve a láncszett, az első-hátsó fékbetét és fékolaj, holnap főpróba
túra közben beugrunk vmi krimóba megnézni a GP-t és utána gurulunk tovább :)
alkohol természetesen túra közben tabu!
hétfőn pedig megcsináltatom a jogsit is
kb. 6000-ig nem is nagyon kellene mennie, 6-tól kezd megjönni az ereje, 7-nél kezd el igazán húzni úgy 10000-ig.