Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet csak nektek igen....
hát nemigy volt vaze?
reggel meg beált az smc 660al a sárot mell oszt csőgáz, nesze ébred paraszt ....
nya pörsze jo kifogás érdekes h miket ki nem találc
én csak azért mentem aludni mert rooftop elzavart mindenkit aludni 12kor
pedig szerintem reggelig ittunk volna...
másnap meg náne motorolás
hihi inkább te voltá az ....hamar nyugovora tértetek...én még akkor is éber voltam és jol töltöttem az időt már nem is emléxel jol...a sokkkk pálesz+vodka ágynak döntött
a multkor is részeg voltál ugy tettünk fel a tuaregre ....
nadon helyes én sem kockáztatok és játszom a jogsimmal...meg amugy is
néha én is stabilabbnak érzem magam, de holnap biztosan kimarad
ha megfog a rendőr, így is magyarázkodhatok, hogy miért nincs még meg a jogsim, szerintem meg van, csak még nem váltottam ki, jelenleg vizsgaigazolással rohangálok
hétfőn megyek az okmányirodába kiváltani az végleges és addig az ideiglenest, hogy ne basztassanak a fakabátok
Persze ez mind nem igaz csak VICC
én SOHA nem vezetek ittasan
én stabilabb vagyok pufajkában simsonnal két feles után mint a rutinoktatáson
mert utána még szeretnák vezetni is és nem az árokban kikötni

http://www.sportmotor.hu/motor...

érdekel valakit, jó bulinak ígérkezik
miért tabu
ez csak természetes
képeket majd ketten készítünk, uncsim + én, az ő képeit majd később csatolom

ma le lett cserélve a láncszett, az első-hátsó fékbetét és fékolaj, holnap főpróba
cool várom a részletes beszámolot+képekkel megspékelve
holnap megyek Visegrád felé gurulni, majd küldöm a beszámolót
túra közben beugrunk vmi krimóba megnézni a GP-t és utána gurulunk tovább :)

alkohol természetesen túra közben tabu!

hétfőn pedig megcsináltatom a jogsit is
Csasztok mi a pálya?Gurulás?Gépek?Haverok-buli-fanta-csajok?
Faszkalapok ugyan a Cserei utcai szerelők, de alkatrészük valszeg van. Nézz be hozzájuk, hátha tudnak segíteni. Akkor legalább egyenlítenének a felém való arcátlanságuk miatt.
Ezt énis ismerem de nekem bp kell hogy megnézhessem,többet nem veszek semmit látatlanba . csak ha megnézem megfogom és jó csak akkor. thx a segitséget
Helyesebben: www.italmondo.hu ---- Ők el is postázzák az előbb említett összegért.
www.italmondo.hu----Posta a barátod. SZerintem olyan 1300 Ft körül lesz a postaköltsége.
ez kellene nekem bp en
Milyen tömitések kellenek?O gyürük?
ajjajj szétment a főfékhenger tömitésem és sehol nem lehet kapni javitókészletet pesten. Az milyen bemegyek aprilia márkakereskedőhöz és azt mondja semmi régi mocihoz nem tudnak szerezni alkatrészt. A yamahánál meg 20 évre visszamenőleg mindent. Na most gondolkodok az eladáson és veszek 1 jappó mocit
Üdv mindenkinek.Tud valakikipuffot tuareg ralliyhoz mert elhagytam a végét és ellöttem a furulyát gyapottal eggyütt.?
Ha erőtlenül lassan forog ki akkor lehet hogy karburálási gondjai vannak (túl kis fúvóka, dugulás).
kb. 6000-ig nem is nagyon kellene mennie, 6-tól kezd megjönni az ereje, 7-nél kezd el igazán húzni úgy 10000-ig.