Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motorkovacs@gmail.com
Neki sokminden van tőle kérdezz: kkovacs
Sziasztok. senkinek sincs tuareg alkatrésze ?
Létezhet,hogy ragad és azért nem nyit rendesen?
Fékezéskor kinyitja a power szelepet (szellőzteti a hengert). Akkor neked pneumatikus powered van.
Nekem a rajz szerint ott van egy valami ami össze van kötve a hátsó fékemmel.
miota ujra van fényezve nem...vigyázok rá ...de kipp-kopp
Lassan kész az sm szett előre 300 as tárcsával azt is felrakom majd
Na van 2 képem
Köszi!
Valakinek másnak estleg nincs egy szívató ráadó kar?
a kipufogó csonknál keresd egy bowden megy rá ami egy elekrtomágnesnél végzödik a tank alatt de dobok fel képet bekereteztem hogy mit keress.
Persze, de elissa gépe azért eléggé megkímélt példány.. Nemhiszem, hogy darazsak laknak az órába, vagy kacsaúsztató, sőőt szeritnem esés se nagyon volt vele, akkor meg jó eséllyel nem az óra a hibás... Ráadásul ezeket kb 0 Ft-ból lehet ellenőrizni, az óra meg ugye drágább-...
Üdv mindenkinek.Mondja meg valaki légyszives,hogy hol találom a power szelepet a 123-as rotax blokkban.És mire való a henger elején a hátsó fékkel vezérelt membrános lo...sz.?
jah amugy kössze srácok ...a további fejleményekről majd tájékoztatlak titeket ...
most egyáltalán nem mér az uj spirállal ...a régit 2* szaggatta el....letört a végéből egy kb 1cm -es darab...de hozott vater bele másikat ugyanolyan hosszut...nem az elsőt cseréli már ő se ki ...sztem majd meg lex sassantva az a fogaskerék....majd csak kiderül mi a problem...bár megy az spirál nélkül is
Hát nekem volt már szar az órám úgy hogy rugó elfáradt, és akkor annak annyi...
mármint szaggatja a spirált, vagy nem egyenletesen kúszik felfele az óra?
Báár én még csak Af1 ét láttam... De ha nem egyenletesen kúszik felfele, akkor vagy lenn a meghajtás betegeskedik, ez a nagyon rossz hír! Mindenesetre nem árt kiszereleni, kipucolni, és alaposan telenyomni zsírral! (Típusfüggően szedhetőek szét, a kiskerék midnegyiknél kivehető, ez elég is, azon a nyíláson keresztül alaposan ki lehet mosni pl benzinnel, és telenyomni zsírral! Úgy, hogy orrán, száján jöjjön ki, ez fontos, ezt félévente, évente illik megismételni, akkor nagyon hosszú életű lesz!) Aztna spirál, ha élesen, vagy sokszor hajlítgatott, akkor szorul, ezt olajjal jó kenni, ha elszakad, legjobb bemenni ilyen simson/robeszboltba, megmutatni, hogy ilyen hosszú ilyen bél kéne, általában pl Yamaha Jog-é stimmel bele, és olcsóbb jóval, aház meg ugye adott. Aztán fenn, ha a tuaregnek is van szöghajtása, azt érdemes szétszedni, abba két műanyag fogaskerék van... Ezek sajnos szeretnek elnyíródni... Ha még csak sérültek, tűreszelővel javítható, így akadálymentesen jó eséllyel jólesz, ezeket is zsírozni illik. Ha teljesenkopottak, csak a csere segít. Ezek után működnie kell.. Mivel gondolom Vegia Borletti műszerek, így nemhiszem, hogy a műszerbe van a hiba, szóval szerintem nézesd át ezeket szépen, és ha utána se jó, szerezz egy kölcsön cseredarabot kipróbálásra!
okés nem gáz..
Hi!
sajna az nekem sincs meg amúgy még majdnem mindenem megvan hozzá
Nem lehet hogy az órában szorul valami, és ahogy a csiga elkezdi hajtani nem bírja és elszakad?
Rotax 123 hoz power "motor" eladó. Ára: 5000 Ft.
hy tuaregesek! A múltkor már érdeklődtem......TIRISZTOROS LENDKERÉK UTÁN! valaki irta is hogy van neki! kérem szépen ha meg van még jelentkezzen! köszönöm!
sziasztok!
eladó lett a motorom: tuareg wind 125
123 as rotax blokkos nagyon olcsón adom mert s.o.s kell a pénz
ára 110e
mitoo
smkp-t beszámítok( simson, vagy valami robogó )
Sziasztok skacok Nem tudjátok véletlenül,hogy hol kapok plexit tuareg wind 125 re? Vagy van valakinek esetleg bontott cuccai ?
szupika... majd vmi hosszabb túrát csinizünk
jah amugy harmadjára szakadt el a kiloóraspirálom....hoztunk bele egy másikat...már totál kéc vok...azzal se jo...pedig beleér...forgatja meg minden...lehet vmi érintkezés...már lövésem sincs mi lehet a baj szakik?