siklóernyő ...wow wow... tutter...legalább lex kit keressek ha röpködni támad kedvem csk aztán le ne zuhanjak de ugye mielőtt eladod a tuareget gurulunk egy kűrt ...lex helyette vmi gépes?
Sziasztok! Közüetek volt valaki egy Tuareggel az Alsóörsi felvonuláson-és lány volt? Csak úgy érdeklődés képp. Ott ment előttem és... uhh...
Rámjött az 5 perc.
Egyenlőre katasztrófa még mindig, mert nem volt idő, hogy ekiveselkedjen a barátom, én meg nem szívesen piszkálom, amihez nem értek. Most már a legritkább esetben tudom egyáltalán üresbe berakni, még gurulás közben sem, anyira nem emel már ki a kuplung. Meg azt vettem észre, hogy kb 90km folyamatos üzem után, valamit kinyomott a blokk, a kuplungbemenetnél, és az egész olyan volt, mintha leöntötték volna. Asszem olaj volt, mert mi más lehetne?
Ha esetleg valaki nagyon ért a Tuaregekhez, és szeret bütykölni, esetleg segítene, nagyon örülnék neki, csak legyen végre tisztességesen átnézve, vagy rendbe téve a moci. Természetesen nem szívességet várok!
Itt is vannak rajzok. Felül a technika fülre katt aztán felülről a 4. asszem RS műszaki rajzok... Abban van 1-2 használható!
Ezenkívül remélem hamarosan eltudom vinni szerelőhöz a gépsast utána nyomathatunk egy kört Elissa De a nyáron sztem már meghirdetem mert ha minden jól megy megpróbálok egy szintel feljebb lépni... nem köbcentiben hanem magasságban és lehet beruházok egy siklóernyőbe
Széles utat!
Aha rotax 123 berugós bal oldalon van a berugókar és nekem külön vannak de lehetséges hogy 1 tengelyen futnak váltó ill a berugókar pl JAWA 350 nél is igy csinálták.
Rámjött az 5 perc.
Ha esetleg valaki nagyon ért a Tuaregekhez, és szeret bütykölni, esetleg segítene, nagyon örülnék neki, csak legyen végre tisztességesen átnézve, vagy rendbe téve a moci. Természetesen nem szívességet várok!
nem tdom hogy hol van hozzá cucc
talán bontókban vagy nem tudom...ami az enyémhez kellett az van mindenhol....
artista kukacka vipmail pont húúú
Ezenkívül remélem hamarosan eltudom vinni szerelőhöz a gépsast utána nyomathatunk egy kört Elissa De a nyáron sztem már meghirdetem mert ha minden jól megy megpróbálok egy szintel feljebb lépni... nem köbcentiben hanem magasságban és lehet beruházok egy siklóernyőbe
Széles utat!
De azon a váltókart forgattad hátra és az lett a berugókar
Írtad, hogy megvan minden robbantott ábra a blokkról
Ha szépen megkérlek átküldenéd nekem a motorkovacs@gmail.com - ra
Nekem egy kis kar kellene amivel a szívatót lehet ráadni a moccra. Ugyanis letört a füle.