azt onnan veszed észre , hogy rossz a kuplungod és lamellákat kell cserélni , hogy csúszik a kuplungod....
ha van holtjáték persze.........
neked szerintem (látatlanba) csak a holtjátékból kéne elvenned...
gondolom a bowden holtjátékról beszéltél ...........
Leginkább a kormány, és a blokk felöli végén, de az utóbbit nem bontottam meg.
Sajnos lövésem sincs róla, mi fán terem egy kuplunglamella, hogy eszik-e vagy isszák, így mindenképp valami hozzáértő emberrel fogom kicseréltetni, ha rossz. Persze, ahhoz, hogy ez kiderüljön, szét kellene szedni a blokkot, amihez megint csak nem állok neki egyedül. Azért az jó lenne, ha tudnám, hogy milyen az, amit ki kell cserélni, hogy ne álljon hetekig akár a moci a szerelőnél, amíg keresgélek kuplunglamellákat, hanem meglegyen az utánpótlás, amikor elviszem a szakihoz, és rögtön legyen mit betenni a kivett helyére.
Esetleg valaki tudna fotót linkelni arról, hogy mi is ez a kuplunglamella? Még jobb lenne, ha olyat tudnátok mutatni, amilyen az enyém is lehet.
Hát azért megfelelő szerszámozottság hiányában, egy villáskulcs készlettel senki ne álljon neki Sok esetben légkulcs is kell hozzá. Inkább érdemes olyanhoz elvinni aki szakszerűen ki tudja cserélni. Sajna elég sok otthon kókányolt motort láttam már
Helló Tényleg nemtud nekem senki egy ROTAX 125-ös fekete AUSTRIAi blokkhoz lendkereket ?
Csak ez kellene hogy összeálljon motorom üzemképesre :(((( Akinek volna kérem szóljon pénzben meg1ezünk !
Nagy bajban vagyok KERESEK 125-ös AUSTRIA-i ROTAX fekete blokkhoz keresek LENDKEREKET ha lehetne akkor önindító fogasat !
Akinek esetleg van 1 felesleges eladó az ne kíméljen írjon komaromi.peti@ivancsa.hu
ha van holtjáték persze.........
neked szerintem (látatlanba) csak a holtjátékból kéne elvenned...
gondolom a bowden holtjátékról beszéltél ...........
Sajnos lövésem sincs róla, mi fán terem egy kuplunglamella, hogy eszik-e vagy isszák, így mindenképp valami hozzáértő emberrel fogom kicseréltetni, ha rossz. Persze, ahhoz, hogy ez kiderüljön, szét kellene szedni a blokkot, amihez megint csak nem állok neki egyedül. Azért az jó lenne, ha tudnám, hogy milyen az, amit ki kell cserélni, hogy ne álljon hetekig akár a moci a szerelőnél, amíg keresgélek kuplunglamellákat, hanem meglegyen az utánpótlás, amikor elviszem a szakihoz, és rögtön legyen mit betenni a kivett helyére.
Esetleg valaki tudna fotót linkelni arról, hogy mi is ez a kuplunglamella? Még jobb lenne, ha olyat tudnátok mutatni, amilyen az enyém is lehet.
Köszönöm szépen!
mai nappal elkelt a tuaregem, azaz szombaton jönnek érte.
Azért öröm is van a dologban, ha minden igaz, jövő hét szombaton már egy freewind tulaja leszek.
Drukkoljatok, hogy meglegyen, utána pedig ne lovasítsák meg.
Takibaa
Asszem, mi 8 körül mértünk, az ideális?
Csak ez kellene hogy összeálljon motorom üzemképesre :(((( Akinek volna kérem szóljon pénzben meg1ezünk !
Én is utána kérdeztem, úgy van ahogy a srác is írta, a telód.
Megmértem a tárcsát 240-es.
kalmikov@freemail.hu
Nagy bajban vagyok KERESEK 125-ös AUSTRIA-i ROTAX fekete blokkhoz keresek LENDKEREKET ha lehetne akkor önindító fogasat !
Akinek esetleg van 1 felesleges eladó az ne kíméljen írjon komaromi.peti@ivancsa.hu