Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

addig is itt van pár darab....egy kuplungnyira való kb...
azt onnan veszed észre , hogy rossz a kuplungod és lamellákat kell cserélni , hogy csúszik a kuplungod....
ha van holtjáték persze.........
neked szerintem (látatlanba) csak a holtjátékból kéne elvenned...
gondolom a bowden holtjátékról beszéltél ...........
Leginkább a kormány, és a blokk felöli végén, de az utóbbit nem bontottam meg.
Sajnos lövésem sincs róla, mi fán terem egy kuplunglamella, hogy eszik-e vagy isszák, így mindenképp valami hozzáértő emberrel fogom kicseréltetni, ha rossz. Persze, ahhoz, hogy ez kiderüljön, szét kellene szedni a blokkot, amihez megint csak nem állok neki egyedül. Azért az jó lenne, ha tudnám, hogy milyen az, amit ki kell cserélni, hogy ne álljon hetekig akár a moci a szerelőnél, amíg keresgélek kuplunglamellákat, hanem meglegyen az utánpótlás, amikor elviszem a szakihoz, és rögtön legyen mit betenni a kivett helyére.
Esetleg valaki tudna fotót linkelni arról, hogy mi is ez a kuplunglamella? Még jobb lenne, ha olyat tudnátok mutatni, amilyen az enyém is lehet.

Köszönöm szépen!
Na megkapja a kicsike az rs 125 féknyergét 300-as tárcsa kombinációval jó lessz 16mm magura radiális munkahenger is felkerült.
JUuuhj ez gyorsan ment. Irigyellek érte...
Kedves moccostársak,

mai nappal elkelt a tuaregem, azaz szombaton jönnek érte.

Azért öröm is van a dologban, ha minden igaz, jövő hét szombaton már egy freewind tulaja leszek.

Drukkoljatok, hogy meglegyen, utána pedig ne lovasítsák meg.

Takibaa
Hát azért megfelelő szerszámozottság hiányában, egy villáskulcs készlettel senki ne álljon neki Sok esetben légkulcs is kell hozzá. Inkább érdemes olyanhoz elvinni aki szakszerűen ki tudja cserélni. Sajna elég sok otthon kókányolt motort láttam már
hol probáltad a kuplungot állítani?
Ha van kézügyességed otthon is megtudod csinálni a cserét, szervizek sokat kérnek és kb 1 ó alatt megvan.
Kuplungot hol érdemes szereltetni? Szerintem kivannak a lamellák, mert állítani már nem lehet, a holtjáték meg 1-2 cm között mozog.
Meg tudná mondani valaki, mekkora kompressziőnak kell lennie egy 125-ös Tuareg Wing-ben?
Asszem, mi 8 körül mértünk, az ideális?
Helló Tényleg nemtud nekem senki egy ROTAX 125-ös fekete AUSTRIAi blokkhoz lendkereket ?
Csak ez kellene hogy összeálljon motorom üzemképesre :(((( Akinek volna kérem szóljon pénzben meg1ezünk !
Aha zsir uj nem ereszt voltam aprilia szervizbe azt mondták jobb oldal huzó bal oldal nyomo csillapitásu teleszkóp
én is pár hete szereletem a telót az egyikbe nincs rugó de ha belerakod a tetejébe a csavart érzed, hogy csillapít. Amugy a szimeringed jó?
Eladó a képen látható alkatrészek. Aprilia Tuareg rally 125ccm-es, jó állapotban csak egyben eladó! ára:10eft
Na vettem 300 as tárcsát átugrom a kormányt olyat fog
OK!
Ajjajj az kicsi 250 es kellene mert az való rá sebaj akkor valmikor átugrok hozzád guberálni hátha akad jó kis cucc megint elötte csörgök köszi
köszi, hogy ajánlottál, de nincs már meg a lendkerekem, sem gyújtásom
Szia!
Én is utána kérdeztem, úgy van ahogy a srác is írta, a telód.
Megmértem a tárcsát 240-es.
kérdezd őt rengeteg blokja van korrekt a srác nyagyon.
kalmikov@freemail.hu
Helló mindenkinek !

Nagy bajban vagyok KERESEK 125-ös AUSTRIA-i ROTAX fekete blokkhoz keresek LENDKEREKET ha lehetne akkor önindító fogasat !
Akinek esetleg van 1 felesleges eladó az ne kíméljen írjon komaromi.peti@ivancsa.hu
Akkor megnyugodtam köszi a segitséget.
Mivel nincs benne rúgó...
De hát annak pont úgy kell működni, az a lengéscsillapító része! Másként hogy csillapítana?