HEEEEEEEEEELP!
olaj benne a szárakba 450ml hibatünet a jobb oldali szárat simán összenyomom mig a balos rendesen mükődik alig birom nyomni és rendesen visszaáll alapra csak a csuszószárak lettek kiszedve. segitsetek mert megőrülök már 3x endedtem le és töltöttem vissza marzochi forditott villa van benne
pumpálnám de kinek van kedve fél órát állni mellette hogy 1ml olaj lefojjon nemhogy 450ml. alul van 1 nagy imbusz csavar onnan nem lehetne ott nagyobb a furat :D
Szopacs mennék gurulni csak teló olajat kéne feltölteni de felül az istenért se akar lefolyni hogy az istenbe kell ezt a szemét forditott telót feltölteni? bezzeg az MZ az sima ügy volt,csavar ki olaj be csavar vissza
Ajjajj add fel nyudodtan a tárcsát mintának jó lessz a hátsó kerékbe most vettem 150/60 as sportgumit amúgy se tudtam volna mit kezdeni mert nem tudnám a dobfékes rendszerre átalakitani a motort mert az úgy már nagyon sokba lenne.
ezzel sztem az a gond, hogy a következő műszaki vizsgán jó eséllyel kibukna, hogy nem az eredeti fékberendezés van a gépen.
amikor nem találtam tárcsát a hátsó kerékhez, nekem is ez volt az első gondolatom. A szerelőm, aki amúgy műszakiztat is, óva intett attól, hogy ne az eredeti féket szereljem be, pont ebből az okból kifolyólag.
jah és am azon gondolkoztam a hátsó kerékkel kapcsolatban hogy ha odaadnám komletten fékdobbal fékkar pálca merevités minden úgy nem tudnád berakni a tiedbe? természetesen ezek is benne lennének a 15k ba...
Okok.. amúgy azzal minden ok holnap feladom sztem kedden már ottlesz...
egyébként ha valakit érdekel van még trafóm is hűtő kerek... váz elsőtelók kerekek központi rugóstag féknyereg munkahenger egy csomó dolog olcsóba minden...
hi!
van egy kis gáz most néztem a tárcsát és 2csavart csak heggesztéssel tudtam leszedni mert el volt sarkalva benne az imbusz csavar és rápattogott a cunder a tárcsára.. hát elküldhetem ha gondolod de nem szivesen adnám igy oda nehogy valami baj legyen belőle... jobb esetben is a betétet sztem kinyirná tuti... am 250es
Kedves kollegák, ha nem állít meg senki és semmi, hamarosan belevágok egy freewind megvásárlásába
remélem azért visszajárhatok ide, ha meglenne az új mocc
most már csak azt kellene tudnom, hogy hova rakjam a tuareget?
135e az ára, alkudni nem ér, hiszen 150-ben van nekem
ma megpucoltam a paripát és tekeregtem a városban egy jót, csak sajna az eső hazakergetett, pedig még mentem volna
ma beiratkoztam egy motorosiskolába, összesen 22e a kategóriaváltás, szombaton (jövő hét) vizsgázom rutinból és azt követő hét szombaton megyek forgalomban utána héten szombaton pedig vizsgázom abból is
véletlenül összeakadtam egy benzinkúton egy oktatóval és tanítványával és mivel aktuálissá vált a kérdés, gyorsan meg is kérdeztem, hol a suli
szerencsémre 10 percr a lakhelyemtől, így nem volt kérdés, hogy mikor kezdek
olaj benne a szárakba 450ml hibatünet a jobb oldali szárat simán összenyomom mig a balos rendesen mükődik alig birom nyomni és rendesen visszaáll alapra csak a csuszószárak lettek kiszedve. segitsetek mert megőrülök már 3x endedtem le és töltöttem vissza marzochi forditott villa van benne
rs apriliáké nem jó?
amikor nem találtam tárcsát a hátsó kerékhez, nekem is ez volt az első gondolatom. A szerelőm, aki amúgy műszakiztat is, óva intett attól, hogy ne az eredeti féket szereljem be, pont ebből az okból kifolyólag.
Takibaa
egyébként ha valakit érdekel van még trafóm is hűtő kerek... váz elsőtelók kerekek központi rugóstag féknyereg munkahenger egy csomó dolog olcsóba minden...
van egy kis gáz most néztem a tárcsát és 2csavart csak heggesztéssel tudtam leszedni mert el volt sarkalva benne az imbusz csavar és rápattogott a cunder a tárcsára.. hát elküldhetem ha gondolod de nem szivesen adnám igy oda nehogy valami baj legyen belőle... jobb esetben is a betétet sztem kinyirná tuti... am 250es
Bocsi nem értem rá egész hétvégém nagyon zsúfolt volt... most értem rá.. már be van dobozolva.. holnap első dolgom lesz feladni.. tényleg bocsi!
remélem azért visszajárhatok ide, ha meglenne az új mocc
most már csak azt kellene tudnom, hogy hova rakjam a tuareget?
135e az ára, alkudni nem ér, hiszen 150-ben van nekem
tessék, csak tessék
jól összekavartam mi?
tehát két hét alatt megvan az új jogsi
ma beiratkoztam egy motorosiskolába, összesen 22e a kategóriaváltás, szombaton (jövő hét) vizsgázom rutinból és azt követő hét szombaton megyek forgalomban utána héten szombaton pedig vizsgázom abból is
véletlenül összeakadtam egy benzinkúton egy oktatóval és tanítványával és mivel aktuálissá vált a kérdés, gyorsan meg is kérdeztem, hol a suli
szerencsémre 10 percr a lakhelyemtől, így nem volt kérdés, hogy mikor kezdek