Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És nekem a fesszabot?
A féktárcsát feladtad? mert erre nem válaszoltál most nemtom hogy akkor vegyek vagy ne vegyek.
Jujjj csudiklassz lehetett máskor is várjuk a beszámolót....
újakat

Ma tettem egy kis kört BP - Perbál - Dobogókő - BP

igen kellemes volt, bár a nedves aszfalt megnehezítette a mocc dontogetését, visszafelé viszont már ment rendesen

115 kmh volt a vége egyenesben szélben, de így is úgy éreztem, hogy lefúj róla a szél, hát a szélvédelem asszem = 0

viszont kellemes volt a Dobogókőre felvivő szakasz, nem túl gyors, de annál technikásabb (bár ugye kezdő motoros vagyok)

unokatestvérem GS500-asa azért jobban húzott, ki gondolta volna
Igyekszem nem elszálni. A fórumnak pedig továbbra is lelkes látogatója leszek, és igyekszem majd jotanácsokkal ellátni az újjakat. Nemsokára lessznek képek, csak nem tudom meg a telómról áttölteni.
Gratula az új mocchoz! Azért csak óvatosan, előbb tapasztald ki! És reméljük, azért maradsz itt a Tuareg topicban (is)!
Huuuh nah megvolt most az első 5 km a yamahával, nagyon kiraly.... Minden sebeségbe húz. 40 nél beraktam 5 be és onnan is elindul mint az állat..
Huszonkevés évesen még én is így látam a dolgokat.
ok örülök neki nesze neked magyar posta 500 ft jattot kapott a postás nyereség 2100 ft. visszajött a telószimering ára. Tárcsát fel tudtad adni? ja és 250 es vagy 260 as tárcsád volt?
hi!
megjött a zseton.. tőlem se vonták le a postát.. igy legalább jól jártál.. ingyenfuvar
Nya hello moccosok...annyit írtatok bakker...nem győztem viccaolvasni a magyar munka-és fizetésekről csak annyit...sajnos ez van...de nem rágodni kell rajta,negatív hozzáállás...hanem ami van azt értékelni...és küzdeni az álmainkért, akarni. tenni.... ...én nekem is majdnem összejött tavaly egy külföldi melo...csak a szerzőséssel gebasz volt...aztán így nem írtam alá...nem akartam a ráfázni...
persze itt nem becsülik meg a munkánkat, a tehetséget, a hozzáértést...azért van kivétel is...de én annyit tok mondani mindenki volt már rossz helyzetben...de lex az másképp is...csak nem feladni! Pozitívan srácok ...én eddig mindennel ugy voltam...ha nagyon akartam vmit előbb-utobb ellértem a célom ...lehet h hetek-hónapok-évek....de sikerült...
domi- grat az uj gépeshez...aztán várjuk a beszámolot rola
Szal...széles utat All...
ciooo nya jah
jaja
Mégegyszer grat! Remélem beválik.
De azért még itt maradsz sztorizgatni ugyi?
Nah srácok itt az xj. A csere megtörtétént. Ugyhogy ezzenel vége az aprilias pályafutásomnak. Az xj nagyon kemény... Ezt majd később részletezem, de olyan erős bakke... Nagyon durva. Ami hibája van hogy alajáraton, mintha a vezérműlánc vagy valami zajol. De mikor 2000 felé megy az alapjárat akkor eltünik. De ugy megy mint a meszes. Szal röviden ennyi..
Nyilván , de nem lehet mindig nyerni.
Remélem azt kapja amit várt

nem is a pénzt akarom viszontlátni, hiszen megvan az élmény, amit a motor ad és egy ilyen gépnél sajna költeni kell
csak nem szeretném elajándékozni, ha már energiát és pénzt fektettem bele
Ugy látom közbe oda értek mert Domi igen eltünt.
Erre csak annyit mondok amig szar van veréb is van.Még idáig mindent el tudtam adni, a bele tett pénzt nyilván soha nem látod viszont, de én ezt ugy fogom fel hogy ez a nyugalmam ára.
ezzel csak egyetérteni tudok
bár még nem tudom, hogy meddig lesz nálam ez a gép, télen rendberakom én is, amennyire tudom

csak félek, hogy nem fogom tudni eladni, hiába költöm rá a pénzt
Én egyszer jártam úgy, hogy nyáron 2 hónapig nézegetem ezt na akkor megfogadtam nem érdekel mibe fáj, minden télen teljes nagyszervíz és ha valami egy kicsit kehes, csere.
Csá
Ha meg adod az e-mailed elküldöm a jelmagyarázatot a villamos rajzhoz ahogy meg beszéltük.
Nekem ne mondd, három hétig volt a mocim a szerelőmnél
amikor odavittem, mondta, hogy nem ér rá igazán foglalkozni vele
mondtam ok, nem gáz

erre télleg ott maradt sokáig, hááát életem egyik leghosszabb időszaka volt, 11 éve nem ültem motoron, és várhattam a szerelőre, utána pedig ugye megjárta még a mocc a Cserei utcát, szegény, pedig jót akartam neki...

Most pedig mevagyok vele
nagyon hosszú két hét lessz az.