Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hasonló okokból tettem le a jogsit én is, a faluban minden sárga motoros utált mert állandóan basztata őket a körzeti meghízott. Egy sárga etz -m volt akkoriban.
két hét alatt megvan a különbözeti vizsga
Az apriliaval is csinaltam sokaig aztan nagyon meguntam. Megfogadtam hogy többé nem. Hat most majd egy kicsit mégis...
csibész
jogsi híján egyenlőre igen. Na meg amikor tudom hogy olyan rendőrök vannak akkor megyek egy kicsit.
De akkor most ott nézegeted majd az udvaron ?
jaja. Jahj meg friss műszakija van a KF nél. Úgyhogy mostmar a remény marad, meg a para...
Most ráadásul valami nagy ellenőrzési kampányt is tartanak éberék.
Énis úgy gondolom hogy ami kívülről ezt a képet mutatja, az talán nincs széthajtva sem. Azt mondja hogy alacsony fordulton van egy kis szelephang, de utánnan olvastam, miodegyinek van.
Nem a lábán jön mert az enyémet vissza kell vinni. De a gyerek felajánlotta hogy menjek fel miskolcra és onnan hazahozom lábán, csak jogsi hiányában nem mertem...
Pofás kis gép, ha a lábán lejön akkor olyan nagy baja sem lehet.
Elvileg most járnak valahol miskolcnál..
megvan már?

szép mocc, de ez is jó pörgős lesz
Azért a hirdetés linkjét feldobhatnád, irigykednénk egy kicsit.
Anno én is egy kisflex és egy lamellás korong segítségével oldottam meg a gondomat
Aha. Hat én ismerem azt a maróasztalt, az enyémet hogy oda nem adom, az kurvahétszentség.
hat ne tudd meg hogy mennyit gondolkodtam. De nem maradt mas lehetőség. Szerintem Elissaval lassan egy éve hirdetjük a gépeket és azt mondom hogy nem volt igazán komoly érdeklődő. Ez az egyetlen esély előre lépéshez. Amuigy a srac hallás alapjan annyira segítőkész hat remélem elmondott mindent. De majd kiderül.... Remélem nem csalódok.
A sors. Ezeken lapkás a szelephézag állítás és Miskolcon csak az egyetemnek van olyan maró asztala ami elektromágnessel fogja meg a munkadarabot és ehez az kell.
Az biztos ha bevállik akkor egy jó kis turázós géphez jutsz hozzá.
mindig a kezdőket...

holnap este és talán szombaton megyek tekeregni a Pilisbe
megteszem a tőlem telhetőt
Nekemis könnyen ment mindig...
Végülis azt mondta hogy egy szelephézag állítás meg egy karbiszinkron kellene neki.
Pedig hid el nem nehéz