Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mondom hogy hibátlan. Van egy két dolograjta. De erre van egyenlőre keret. De a motor megy meg még remélem hogy jópár kmt menni fog. Amugy én hívtam fel, hogy cseréljünk, nmert ki volt neki írva hogy enduró csere érdekli. Aztán felhívtam és megegyeztünk.
ilyen csere engem is érdekelne
Nekem sajnos számít az is, hogy mennyit kajol, hiszen naponta kell vele közlekednem és nekem nem mind1, hogy annyit tankolok e bele, mint az autómba.
Mindemellett igazad van vhol, de az örömmotorozásra csak hétvégente érek rá.

Azért 2 óra alatt akkor sem tudnám megetetni vele a benyát, ha nekifeszülnék

tehetségtelen vagyok
Ez igen gáláns a xj-s részéről, 100 150 -nel drágábban mennek mint az apri. Nehogy vmi okoság legyen a dologban!
Cseréljük ezzel. Egy az egyben...
A pegasot eladtad ?
Neeeem. Papíros minden, csak jogsim nincs rá sajna. De mindent sorjaban. Az a baj hogy még csak 2 óra múlva érnek ide...Jaaahj devárom.
Grat ! Kintről?
szia!
Tm 14-01
10181500
Ha érdekel, a további részeltekért keress emailban.
patvaros87@gmail.com
Üdv:Patvaros Zoli
Srácok!
Ha minden igaz útban van felém az új motorom. Yamaha xj 400 Diversion. Nem kicsit be vagyok sózva.
Sosem értettem, hogy egy alapvetően adrenalin potléknak kitalált eszköznél miért kell számolni a fogyasztást, ha arra használom amire kitalálták egy- másfél óra alatt berántja a tankot, ha meg csak poroszkálok vele akkor arra mi a szösznek egy ilyen LE/Kg arányú gép. Anno teso suzukiába (rm250) volt hogy egy hétvégén bele nyomtunk 2 marmon kanna benyát, de még szerdán is kivert a víz ha rángondoltam. ( az is igaz mindig is egy kicsit UFO voltam)
Remélem nincs igazad,bár lehet mert csrg is.
A gyertya knyv szerinti.
ma is sikerült egy jót gurulnom, bár, ha jól gondolom a következő időben ez folyamatosan így lesz, mivel mocival járok dolgozni

megvan az első fogyasztási érték (idáig elfelejtettem nullázni)
vegyesen mentem 13l benzinnel 360 km-t, azaz nincs 4 lityó a fogyasztás, asszem ez egész jó
remélem megtartja a jó szokását a mocc
húú gépészmérnöki tanszék de valahol még megvan az indexem ha meglelem leírom pontosan
Milyen tanszék volt?
akkor ha 5 év mulva beszarik a váltó az automban tudom kit emlegessek Én 1 évet csináltam végig mint gépészet tanszéken mint leendő vill. mér. de aztán nem lett belőle semmi.
Merre tudnánk sszefutni?
Hat még van egy fél évem hogy megkapjam a fősikolai szintű gépészmérnök diplomámat, majd másfél év és lesz egyetemi. Szeretnék amúgy autógyárban dolgozni ha megadatna...
Na mai nap első sikere vettem csapágyakat beraktam sm kereket már csak távtartókat esztergálok és kész ha megjön a tárcsa. nem kell valakinek akro 21" 90/90 80% endurógumival tuareg rally 92 első kerék tárcsával km kihajtással felnin 1 kicsi horpadás de nekem nem rázott kalapácsal szerintem vissza üthető. mondjuk legyen kiinduló ár 15e ft alkudni lehet de nem kötelező vagy cserélhető bármi értelmes dologra 10l krossztank krosszcsizma gerincvédő hátsó krosszsárvédő tükörpár érték1eztetéssel.
hát szerintem sehol se lehet.. békés megyében se túl rózsás a helyzet...
Mikor leszereltem mehetem volna műszerésznek Kecskemétre a repűlő dandárhoz, nem mentem már bánom. Egyébként mi lesszel ha nagy lesszel ?
Nah én lépéselpnyben vagyok mert amikor megkapom két év múlva a diplomám, egyből megyek legalább a dunántúlra, de inkább el az országból. Pedig esküszöm nagyon szeretem az országot, de lassan nem lehet itt élni. Főlleg borsodban...
Igen-igen, bocsi, csak sok a meló, és nem néztem az oldalt egy ideje... Elküldtem a címem, pk-t én állom. Köszi!
Ha egyszer (remélem jó sokára) kirugnak, akkor nem gondolkodok soká a költözésen.