ok nembaj a tárcsát köszi ird meg mennyi volt a posta es emailbe ird meg hova küldjem el. Holnap megnézem a csapágyat van itt kb 8 tengelyem honda mz stb és 1 sem jó vagy 13 vagy 12 vagy 17 esek már a legökar tengelyeket nézem itt de azokse pedig a hossz jó volna.
hi!
ma feladom a tárcsát.. de szerintem már csak hétfőn kapod meg mert nem érek oda 3-ig... ha nem találsz tengelyt vegyél másik csapágyakat aminek a belső átmérője nagyobb...
Akciós áron gyujtótrafók eladók még 3db. 125ccm apriliákhoz 2db kék és 1db fekete. MIndegyik hibátlanul müködik nálam kipróbálható illetve fel is szerelem motorra. ára:10eft/db.
érd:patvaros87@gmail.com vagy mobilon:06303207630
"gangon szomszédok körversenyt rendeznek 1 perces köridőket futnak mint a fosogalambok rohangálnak ki be én meg ugrálok félre motor mellöl nehogy elsodorjanak a bevásárló kiskocsival." ezt most nagyon nem értem
A mai napom már most el van cseszve kerékcsere kerék ki motor fejemen előre billent a drágám tudtam hogy imádjuk 1 mást de nem kellett volna 1 ből a nyakamba borulnia . Másik kerék be tengely be azaz csak ment volna 2mm kissebb a csapágy belső átmérő most megyek 15ös tengelyért faxom elcseszett 1 nap a fékfolyadék tartály tető csavar berohadva nem tudom lebontani hogy szimeringet cseréljek. telószimering átereszt és ezért keltem 7 kor és nem jutok semmire :( gangon szomszédok körversenyt rendeznek 1 perces köridőket futnak mint a fosogalambok rohangálnak ki be én meg ugrálok félre motor mellöl nehogy elsodorjanak a bevásárló kiskocsival.
Nah, a tegnapi ijedelemben nem vettem észre, hogy a jobb hátsó indexkar egy kicsinyt lefittyent és a kabátom bal karja elszakadt a varrásnál, mindkettő szerencsére gyorsan és filléresen orvosolható
továbbra is fenntartom - főleg a maihoz hasonló esőben - kötelező a védőfelszerelés
Első órán arra volt a vizsgakör amerre meloba járok, olyan másfél Km egyenes 3 vasuti kereszteződéssel ami már rég nem üzemel csak a sin ott van még elindultunk a mocikkal (3 voltunk egyszerre) én elől olyan 70 es átlaggal rutinból átzoomoltam a távot, hát amikor utolért az oktató volt pár szava hozzám.
Igazából a történetben az a legszomrúbb, hogy semmit nem kapsz a pénzedér, nem tanítanak meg fékezni , kikerülni, dönteni csak a bólyák közt bohockodnak és eridj.
ma feladom a tárcsát.. de szerintem már csak hétfőn kapod meg mert nem érek oda 3-ig... ha nem találsz tengelyt vegyél másik csapágyakat aminek a belső átmérője nagyobb...
érd:patvaros87@gmail.com vagy mobilon:06303207630
továbbra is fenntartom - főleg a maihoz hasonló esőben - kötelező a védőfelszerelés
amit le kellett adni, annyit adtak le
a 80 biztosan sok, ennyit a teljes jogsiért sem kérnek el