Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez mar nem is vidék lassan hanem háburus övezet... Azá teszik egyesek..
emailem freddurst75@freemail.hu
ok nembaj a tárcsát köszi ird meg mennyi volt a posta es emailbe ird meg hova küldjem el. Holnap megnézem a csapágyat van itt kb 8 tengelyem honda mz stb és 1 sem jó vagy 13 vagy 12 vagy 17 esek már a legökar tengelyeket nézem itt de azokse pedig a hossz jó volna.
akkor érdekel a fesszab?
nekem is van trafóm.. én 8ért megszámitom
hi!
ma feladom a tárcsát.. de szerintem már csak hétfőn kapod meg mert nem érek oda 3-ig... ha nem találsz tengelyt vegyél másik csapágyakat aminek a belső átmérője nagyobb...
Jó van na, én csak egy vidéki inas vagyok itt nem sláger a gang.
szia a kék trafónak mi a száma(TM......)
ja és körfolyosós bérházba lakok és azt hivják gangnak
A szomszédok ki be mászkálnak 1 percenként a lakásból mert mennek a piacra meg nemtom hová röviden ennyi mit nem értessz?
Akciós áron gyujtótrafók eladók még 3db. 125ccm apriliákhoz 2db kék és 1db fekete. MIndegyik hibátlanul müködik nálam kipróbálható illetve fel is szerelem motorra. ára:10eft/db.
érd:patvaros87@gmail.com vagy mobilon:06303207630
"gangon szomszédok körversenyt rendeznek 1 perces köridőket futnak mint a fosogalambok rohangálnak ki be én meg ugrálok félre motor mellöl nehogy elsodorjanak a bevásárló kiskocsival." ezt most nagyon nem értem
A rutinpályán Tamás Barna egy fiat tipoval oktató emberke, a forgalom meg egy fiatal toyota corollás gyerek nem tudom már hogy hívták.
A mai napom már most el van cseszve kerékcsere kerék ki motor fejemen előre billent a drágám tudtam hogy imádjuk 1 mást de nem kellett volna 1 ből a nyakamba borulnia . Másik kerék be tengely be azaz csak ment volna 2mm kissebb a csapágy belső átmérő most megyek 15ös tengelyért faxom elcseszett 1 nap a fékfolyadék tartály tető csavar berohadva nem tudom lebontani hogy szimeringet cseréljek. telószimering átereszt és ezért keltem 7 kor és nem jutok semmire :( gangon szomszédok körversenyt rendeznek 1 perces köridőket futnak mint a fosogalambok rohangálnak ki be én meg ugrálok félre motor mellöl nehogy elsodorjanak a bevásárló kiskocsival.
Sajószigeti út! yeeeeeeeeeeeeees. Kinél tanultál?
Nah, a tegnapi ijedelemben nem vettem észre, hogy a jobb hátsó indexkar egy kicsinyt lefittyent és a kabátom bal karja elszakadt a varrásnál, mindkettő szerencsére gyorsan és filléresen orvosolható

továbbra is fenntartom - főleg a maihoz hasonló esőben - kötelező a védőfelszerelés
egyébként ha valakit érdekel van trafóm gyújtásom minden cuccos ha valakinek kell szóljon megegyezünk...
Az öcskös utánam csinálta a jogsit az oktató állítólag evvel a sztorival kezdte....
Első órán arra volt a vizsgakör amerre meloba járok, olyan másfél Km egyenes 3 vasuti kereszteződéssel ami már rég nem üzemel csak a sin ott van még elindultunk a mocikkal (3 voltunk egyszerre) én elől olyan 70 es átlaggal rutinból átzoomoltam a távot, hát amikor utolért az oktató volt pár szava hozzám.
Bocsi, eltévedtem
nem csaka bólyákat döntögette
sajnos az enyém igen
amit le kellett adni, annyit adtak le

a 80 biztosan sok, ennyit a teljes jogsiért sem kérnek el
ez nem mindenhol így van... az én oktatom nem ien volt...
Igazából a történetben az a legszomrúbb, hogy semmit nem kapsz a pénzedér, nem tanítanak meg fékezni , kikerülni, dönteni csak a bólyák közt bohockodnak és eridj.
pörgesünk egy szalCSÍ t? ,igyunk egy üCSÍt.....