igen ez nem vészes, haver is ennyiért csinálta....de nekem 2évvel ezelőtt 80e re jött volna ki...azért is hagytam a csudába...nézzenek mást bohocnak...meg huzzonak le mást
vagy ha a motor is rázkodik akkor lóg a lendkerék a főtengelyen és emiatt össze-vissza szikrit, de egy fordulat felett beáll (mint a ruha a centrifugában). én ezt egy suzukival ettem meg vagy 6 szor darabokra szedtük mirre rájötünk.
szerintem is gyertya vagy trafó.. először érdemes egy új belevaló gyertya azzal nem vesztessz semmit... utánna tovább nekem is csinált ilyet a mito de nekem trafó lett a vége..
mennyibe van ugy a nagy A...utánanjártál már? mert nekem kiakasztóan magas árat mondtak...mondom 7óráért elmennek ezek a sunyiba...mert ugye még nix nagyobb vas és mocc bérlés is...ugyh...ugy gondltam azt az összeget inkább a nagyobb vasba teszem
most már az én lovaimra is ráfér a csutakolás
hétfőn irattam át, hát, amikor bevittem a nőhöz a rendszámtáblát, hogy kérem a matricát, nem nézett vmi szépen
annyit mondott:
na, akkor ezt most maga teszi fel rá
Amugy egy perec majdnem összejött ma nekem is. Egy balos kanyarban volt egy kis nyomvájú. EZnem is lett volna baj, de a nyomvájúban meg meg volt állva egy csomó olaj. Először nem tudtam hogy az csak visszamentem megnézni. Azt vettem ccsak észre hogy a motor hátulja meg akar előzni. De ne kérdezzétek hogy sikerült megfoni mert foglmam sincs. De megálltam és megpihentem...
hihi igen ne is mondd...a magyar vez.morált...had ne fejtcsük ki amugy a lovak azért vannak h betörve hajtsuk őket meg rendesen,és kis kezesek olyankor... időnként itatgatni kell...kis ezzel-azzal/benya, oil/, lecsutakolni/csilli-villi leen/... perce az apro malórök bármikor előfordulhatnak ...
Szerintem első hallásra vagy gyertya vagy pedig valami elektronikai problémád lehet. Elsősorban trafóra gondolnék. Vagy pedig arra, hogy a benzincsapánál valami elvan dugulva, és mikor beindul jo, de egy idő után nem tud elég utánna folyni. Én megnézném neked szívesen, de messze lakok.. Ez van..
tudod, elég egy kis figyelmetlenség vagy balszerencse és egy még figyelmetlenebb autós, aki észre sem veszi, hogy motoros van körülötte, vagy csak nem érdekli
tartom én, amennyire lehet , hiszen még élek és Budapesten vezetek
na, ez a nem semmi
egyébként miért vannak a lovak, ha nem azért hogy szaladjanak, bár szerencsésebb, ha ott vagy velük, mintha nélküled szaladgálnának
korábban majdnem sikerült még egy, csak ott megtámasztottam magam a lábammal
ott egy okos autós kerülni akarta a sort, amikor jobbra rákanyarodtam a lejtős útra, persze nem volt más választás, mint a satufék, különben kocc lett volna
az első kerék csúszott 20-30 cm-t de visszalöktem egyenesbe és folyt köv
az autóst azért szívesen elküldtem volna a búsba, de inkább mentem tovább
teljesen igaza van annak, aki azt mondja, úgy kell motorozni, mintha vadásznának rád folyamatosan az autósok
hú bakker.. hát sajnos akkor Te se úsztad meg nem tudom egyébként most mi van mindenfele csomó balaset.. meleg miatt? most ismerősi körbe hétvége óta volt vagy 5
szikrit, naon teccik
http://www.mocijogsi.hu/?Jogsi...
ebben benne van minden
sztem ez nem olyan vészes
onnan meg kapja rendesen a szennyt
a bal oldala hátulról úgy nézett-néz ki, hogy....
persz leginkább az egész gépre kellene a mosás, de majd szombaton túra helyett esőt mondanak
a tankot sikerült egy kicsit megkarcolgatnom ma, de nem igazán bánt a dolog
télen sztem szétszedem rendesen és darabokból újra összerakom, meg megcsinálok egy-két dolgot rajta
hátha nem jön össze a lóvé egy nagyobb gépre
idén megyek megcsinálni az A kategóriát, talán már el is kezdem a hónapban
szerencsére a katváltás a korlátozottról nem kerül sokba
hétfőn irattam át, hát, amikor bevittem a nőhöz a rendszámtáblát, hogy kérem a matricát, nem nézett vmi szépen
annyit mondott:
na, akkor ezt most maga teszi fel rá
de talán együtt okosabbak leszünk
tudod, elég egy kis figyelmetlenség vagy balszerencse és egy még figyelmetlenebb autós, aki észre sem veszi, hogy motoros van körülötte, vagy csak nem érdekli
tartom én, amennyire lehet , hiszen még élek és Budapesten vezetek
na, ez a nem semmi
egyébként miért vannak a lovak, ha nem azért hogy szaladjanak, bár szerencsésebb, ha ott vagy velük, mintha nélküled szaladgálnának
ott egy okos autós kerülni akarta a sort, amikor jobbra rákanyarodtam a lejtős útra, persze nem volt más választás, mint a satufék, különben kocc lett volna
az első kerék csúszott 20-30 cm-t de visszalöktem egyenesbe és folyt köv
az autóst azért szívesen elküldtem volna a búsba, de inkább mentem tovább
teljesen igaza van annak, aki azt mondja, úgy kell motorozni, mintha vadásznának rád folyamatosan az autósok
Kanyarban megálló autót akartam kikerülni, de szembe is jöttek
hát, ha valaki döntött motornál húz egy stuféket, az bizony elesik
szerencsére rajtam volt a moccos cuccom, tehát semmi bajom és a motcc is jól van
most már biztos vagyok benne, hogy a városba is kötelező felszerelés a védőöltözet