hi!
feladtam a csomagot de 2800 a postadij először 1860az irt rá és utánna meg átirta.. nem értettem.. kérdem tőle miért azt mondta h valami más kategóriába esik át...
bakker ma meglegeltettem az mz-t.. kb 90-100al bele egy gödörbe repülés féloldalasan jobbra kilencven fok leér a motor balra megint jobbra ez egy gáton volt... és bele a nádasba a gát tetején dobtam el mikor láttam h nincs menekvés... vagy a váz vagy a villla hajlott el.. vagy mindkettő teló egy kicsit leragadnak.. fsz kivan ezzel a nappal...
bár, ma sikerült a III. kerületben kikerülnöm egy jó nagy sort, úgy, hogy végigcsapattam az út menti - autók számára járhatatlan - zúzalékos, hepehupás részen
élveztem, hogy csak húzni kell neki és mindegy milyen talaj van alatta
hát igaz.. bár én megfogadtam öreg motort nem veszek.. ink akk mz 250 (pedig nagyon mz ellenes voltam bár 125még mindig nem nyerő) viccet félretéve... hát nem tudom... xr600? elég olcsó is strapabiro is.. ár érték arányba szerintem nagyon ottvan
Én inkább a transalpot venném olvastam róla rengeteg cikket tesztet elnyühetettlen 1 masina. Meg hitelbe motort venni gondolj bele ez nem autóhitel ahol elvileg védve vagy a kaszniba. 50 el borusz töröd magad nem tudsz melózni 1-2-3 hónap betegszabi és nemtudod fizetni jönnek és viszik. haver igy járt 400-as burgonyával (burgman)
Hát ez az, ennyiért már beleugrok egy hitelbe is, és veszek egy Suzuki DL-t
nagy favorit nálam a V-STROM 650, csak drága sajna
mennyire szabad sztetek megvenni (jövő nyárra tervezem) egy 10-12 éves Honda Transalpot? (600ccm)
ennyi lenne majd KP-m 500-600e, vagy inkább egy 5éves 650-es DL + hitel?
szívem szerint a transalpot venném, de nem szerenék megint szívni
tanulópénznek és motornak jó ez a kis zümmögő, és nagyon élvezem, de amikor megvettem már tudtam, hogy nem lesz nálam sokáig, mert túrázni szeretnék igazán
Okés persze dobok fel képet! bocsi el is felejtettem a telszámot már leirtam de 06-20/561-4224 ezen bármikor el tudsz érni akár most is ha gondolod 1perc és dobom a képet..
Meg tudnám előtte valahogy nézni?
Mert már máshonnan is kaptam és az nem lett jó. (nem olyan)
Gond lenne ha dobnál fel képet róla?
Meg a telefonszámod is jó lenne ,hogy személyesen beszéljünk.
Itt az e-mailem: tejszin@citromail.hu
aham.. a lényeg h jó! hát elhiszem nekem a mito kb fél millába volt vételárral együtt (és még esztétikailag semmi nem lett csinálva).. ezzel már nem ugrok be a csőbe... mz etz 250 POWAAA
behajoltam a blokk alá és a kipuff alatt egészen lent elöl van valami felfogatási pont ami 1 lemezzel le van fedve mit lehet oda rakni? vagy az az öninditónak a helye? rotax 123
feladtam a csomagot de 2800 a postadij először 1860az irt rá és utánna meg átirta.. nem értettem.. kérdem tőle miért azt mondta h valami más kategóriába esik át...
bakker ma meglegeltettem az mz-t.. kb 90-100al bele egy gödörbe repülés féloldalasan jobbra kilencven fok leér a motor balra megint jobbra ez egy gáton volt... és bele a nádasba a gát tetején dobtam el mikor láttam h nincs menekvés... vagy a váz vagy a villla hajlott el.. vagy mindkettő teló egy kicsit leragadnak.. fsz kivan ezzel a nappal...
termeszetesen nem 2006-os a terv,
majd ha nagyon sokat nyerek a lotton
a vstrom meg dragabb, viszont csak fiatal peldanyok leteznek belole, leven nem tul oreg a szeria (2004)
amugy sztem nem olyan veszes a tobbi gephez viszonyitva korban-arban egyarant megfelelne 2006-os transalp
ha tudnam, hogy mennyi eselyem van, jo karbantartas mellett, hogy meg sok evig hasznaljak egy ilyen mocit, nem gondolkodnek sokat, ha megvan a lovee
bár, ma sikerült a III. kerületben kikerülnöm egy jó nagy sort, úgy, hogy végigcsapattam az út menti - autók számára járhatatlan - zúzalékos, hepehupás részen
élveztem, hogy csak húzni kell neki és mindegy milyen talaj van alatta
de műxik, tehát nem is baj
remélem a kollegának jó lesz
nagy favorit nálam a V-STROM 650, csak drága sajna
mennyire szabad sztetek megvenni (jövő nyárra tervezem) egy 10-12 éves Honda Transalpot? (600ccm)
ennyi lenne majd KP-m 500-600e, vagy inkább egy 5éves 650-es DL + hitel?
szívem szerint a transalpot venném, de nem szerenék megint szívni
tanulópénznek és motornak jó ez a kis zümmögő, és nagyon élvezem, de amikor megvettem már tudtam, hogy nem lesz nálam sokáig, mert túrázni szeretnék igazán
Mert már máshonnan is kaptam és az nem lett jó. (nem olyan)
Gond lenne ha dobnál fel képet róla?
Meg a telefonszámod is jó lenne ,hogy személyesen beszéljünk.
Itt az e-mailem: tejszin@citromail.hu
Köszi
ma má rnem volt hajlandó megmoccantani az önindítót, jó móka berugdosni, naponta többször
amikor levettem az ülést és indítóztam, már teljesen egyértelmű volt a hiba, zzzzzzzzzzzzz
ok, meghúz és minden ok
nagyon nem szeretnék a benzinen és olajon kívül megint költeni rá, mert kezd sokba lenni a mocc