Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Váltóból lengedtem az oilt bazz az előző tulaj nemtom mikor cserélt benne mint a nyersolaj olyan fekete volt meg a mágnesen kis fémszemcsék. kérdés milyen jó váltó olajat rakjak bele vagy jó bele a 10w 40 es 4ü olaj? etz be jó volt
am azért gondoltam h a csavarnál lehet valami mert nekem is ahogy festve volt mindent ugyan úgy dugtam vissza és no szikra szoptam vele egy napot mire koppant h le lett festve és nincs test
Okés.. akkor a Tied küld el a mailcimemre a név lakhely ilyesmi.. és akkor dobom is fel postára... 5000+1680 a posta...
fullsyntetikus Motorex, Castrol...
Fesszabályzó gy tűnik ok, a vázra rögzítő csavar volt kilazulva, meghúztam rendesen, most persze nyikkja sincs, azaz van, tehát megy minden

első fékben olajcsere után még egyszer beragadt a pofa, de húztam neki egy csikorgatós satut és feloldott, azóta nem ragad be és nem is esik be a fékkar

a jó ... anyukáját a trehány szerelőnek, CSEREI UTCÁBA NE VIGYETEK MOTORT, MERT EGY LEHÚZOS BANDA
alkatrészáraik az egekben, és hiába a szakértelem, ha b@sznak megcsinálni rendesen

most elkezdett vmi zörögni, a váltó körül, mostanában a fodulatszámspirálon kicsit nyomta ki az olajat (Cserei utca után, persze, mikor máskor), ez lehet a zörgés oka, töltsek utána?

amúgy a gép megy, mintha kergetnék

lehet, hogy mégsem adom el olyan gyorsan, hehe

amúgy meg télleg kicsi (ha kényelmesen ülök rajta, akkor a hátsom majdnem a csomitartón van), de most, hogy a kis biszbasz hibák első körben megszűntek, okés a mocc
üdv. milyen olajat használtok aprilia tuareg 125-ös gépbe? most vettem egy ilyen gépet, rotax blokkos
Nem szokásom, de ez tényleg nagyon (ki)szúrta a szemem
Fékpofa vagy zyuva van a rendszerben, olaj képében, vagy valaki visszanyomta a dugattyúkat pucolás nélkül, és beragadtak, vagy rossza főfékhenger visszanyomó rugója!

Az én megoldásom erre az, hogy miszlikbe szedem a rendszert, átpucolom (dugattyúk ki, fék cső le főfékhenger szét) és friss fékolajjal összerakom. Ha így se jó, akkor rugócsere felül!
a kis javítgatos
(ja, és "lennilye"---*lennie. Bocsi )
("alyánlottad, hilyába"---*ajánlottad, hiába. Bocsi, de ez nagyon szúrta a szemem )
ismerős ez az sm szett,,mintha én csináltam volna
Hát alaposan átolvastam és úgy tűnik hogy végülis nekem alyánlottad előbb szóval igényt tartanék rá.
Megadom az e-mailem. Írj hogy, mi legyen.
Takibaa egyébként ha a fesszabályzó megadja magát azt hilyába mozgatod be
van öntve műgyantával és kész. Tuti kontakt hibád van ha néha jó. Nézd meg a generátortól jövő 2 vezetéket.
Ja meg mérj rá a generátorra hogy mekkora szabályozatlan feszkót ad le.(bőven 12v fölött kell lennilye)
Ciaooo tuaregesek ugy látom megy a biznic
Hali ,eladó Aprilia tuareg rally 93-as,1év müszaki,11kw-os forgalmi,új gumik fékbetétek láncszett,esztétikai hibákkal eladó!ir.ár:230.000ft (képek adatlapon)érd:06302349424,bodacarstyling@freemail.hu!képet tudok még küldeni.
Okés 1000 köszönet , na most már csak 1 10L tankot kell keresnem ha elkészült rakok fel képeket megyek felrakom sm sárvédőt .
hi! voltam a postán a postaköltség 1680ft... másnapra ottvan... holnap akkor fel is adom...
aki először kérte...
Nem hinném hogy elektromos mert az órán is rendes spirál bemenet van!
Helló

Most akkor kinek alyánlottad a fesszabályzót egy 5-ösért?
Nem nekem?
Okés köszönöm
okés okés
Okés! Majd irsz.. Igen megoldható a postai utánvétel is!
Okés! Akkor kedden is ráérek sztem feladni de holnap még akkor még rákérdezek h mennyi idő alatt ér oda ilyesmi és úgy csinálom h csütörtökön megkapd... a tárcsát meg át tudod rakni mert nekem is most a 21esen van... a hátsó asszem 17es.. de rakok fel egy képet róla elég patent a hátsó gumi az elsőt is ma megtakaritgattam rakok fel képet arról is
Hali.
Tárcsám itt van a 21" kerekemen ha nem jó akkor átfűzöm az nem para.Ha tudod úgy add fel hogy csütörtökre jöjjön meg mert akkor vagyok otthon mert kedd fizu és dolgozok 10-01 ig ill szerda is meló 10-01 ig és nem tudom akkor átvenni 1 ből. mais meló azért dobtam smst most értem haza fránya vendéglátás. hátul 18 as kereked volt ugye? ha igen mekkora gumid volt rajta thx