Váltóból lengedtem az oilt bazz az előző tulaj nemtom mikor cserélt benne mint a nyersolaj olyan fekete volt meg a mágnesen kis fémszemcsék. kérdés milyen jó váltó olajat rakjak bele vagy jó bele a 10w 40 es 4ü olaj? etz be jó volt
am azért gondoltam h a csavarnál lehet valami mert nekem is ahogy festve volt mindent ugyan úgy dugtam vissza és no szikra szoptam vele egy napot mire koppant h le lett festve és nincs test
Fesszabályzó gy tűnik ok, a vázra rögzítő csavar volt kilazulva, meghúztam rendesen, most persze nyikkja sincs, azaz van, tehát megy minden
első fékben olajcsere után még egyszer beragadt a pofa, de húztam neki egy csikorgatós satut és feloldott, azóta nem ragad be és nem is esik be a fékkar
a jó ... anyukáját a trehány szerelőnek, CSEREI UTCÁBA NE VIGYETEK MOTORT, MERT EGY LEHÚZOS BANDA
alkatrészáraik az egekben, és hiába a szakértelem, ha b@sznak megcsinálni rendesen
most elkezdett vmi zörögni, a váltó körül, mostanában a fodulatszámspirálon kicsit nyomta ki az olajat (Cserei utca után, persze, mikor máskor), ez lehet a zörgés oka, töltsek utána?
amúgy a gép megy, mintha kergetnék
lehet, hogy mégsem adom el olyan gyorsan, hehe
amúgy meg télleg kicsi (ha kényelmesen ülök rajta, akkor a hátsom majdnem a csomitartón van), de most, hogy a kis biszbasz hibák első körben megszűntek, okés a mocc
Fékpofa vagy zyuva van a rendszerben, olaj képében, vagy valaki visszanyomta a dugattyúkat pucolás nélkül, és beragadtak, vagy rossza főfékhenger visszanyomó rugója!
Az én megoldásom erre az, hogy miszlikbe szedem a rendszert, átpucolom (dugattyúk ki, fék cső le főfékhenger szét) és friss fékolajjal összerakom. Ha így se jó, akkor rugócsere felül!
Hát alaposan átolvastam és úgy tűnik hogy végülis nekem alyánlottad előbb szóval igényt tartanék rá.
Megadom az e-mailem. Írj hogy, mi legyen.
Takibaa egyébként ha a fesszabályzó megadja magát azt hilyába mozgatod be
van öntve műgyantával és kész. Tuti kontakt hibád van ha néha jó. Nézd meg a generátortól jövő 2 vezetéket.
Ja meg mérj rá a generátorra hogy mekkora szabályozatlan feszkót ad le.(bőven 12v fölött kell lennilye)
Okés! Akkor kedden is ráérek sztem feladni de holnap még akkor még rákérdezek h mennyi idő alatt ér oda ilyesmi és úgy csinálom h csütörtökön megkapd... a tárcsát meg át tudod rakni mert nekem is most a 21esen van... a hátsó asszem 17es.. de rakok fel egy képet róla elég patent a hátsó gumi az elsőt is ma megtakaritgattam rakok fel képet arról is
Hali.
Tárcsám itt van a 21" kerekemen ha nem jó akkor átfűzöm az nem para.Ha tudod úgy add fel hogy csütörtökre jöjjön meg mert akkor vagyok otthon mert kedd fizu és dolgozok 10-01 ig ill szerda is meló 10-01 ig és nem tudom akkor átvenni 1 ből. mais meló azért dobtam smst most értem haza fránya vendéglátás. hátul 18 as kereked volt ugye? ha igen mekkora gumid volt rajta thx
első fékben olajcsere után még egyszer beragadt a pofa, de húztam neki egy csikorgatós satut és feloldott, azóta nem ragad be és nem is esik be a fékkar
a jó ... anyukáját a trehány szerelőnek, CSEREI UTCÁBA NE VIGYETEK MOTORT, MERT EGY LEHÚZOS BANDA
alkatrészáraik az egekben, és hiába a szakértelem, ha b@sznak megcsinálni rendesen
most elkezdett vmi zörögni, a váltó körül, mostanában a fodulatszámspirálon kicsit nyomta ki az olajat (Cserei utca után, persze, mikor máskor), ez lehet a zörgés oka, töltsek utána?
amúgy a gép megy, mintha kergetnék
lehet, hogy mégsem adom el olyan gyorsan, hehe
amúgy meg télleg kicsi (ha kényelmesen ülök rajta, akkor a hátsom majdnem a csomitartón van), de most, hogy a kis biszbasz hibák első körben megszűntek, okés a mocc
Az én megoldásom erre az, hogy miszlikbe szedem a rendszert, átpucolom (dugattyúk ki, fék cső le főfékhenger szét) és friss fékolajjal összerakom. Ha így se jó, akkor rugócsere felül!
Megadom az e-mailem. Írj hogy, mi legyen.
Takibaa egyébként ha a fesszabályzó megadja magát azt hilyába mozgatod be
van öntve műgyantával és kész. Tuti kontakt hibád van ha néha jó. Nézd meg a generátortól jövő 2 vezetéket.
Ja meg mérj rá a generátorra hogy mekkora szabályozatlan feszkót ad le.(bőven 12v fölött kell lennilye)
Most akkor kinek alyánlottad a fesszabályzót egy 5-ösért?
Nem nekem?
Tárcsám itt van a 21" kerekemen ha nem jó akkor átfűzöm az nem para.Ha tudod úgy add fel hogy csütörtökre jöjjön meg mert akkor vagyok otthon mert kedd fizu és dolgozok 10-01 ig ill szerda is meló 10-01 ig és nem tudom akkor átvenni 1 ből. mais meló azért dobtam smst most értem haza fránya vendéglátás. hátul 18 as kereked volt ugye? ha igen mekkora gumid volt rajta thx