Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hi!
nem km-be van hanem árértékbe.. 50e forintig egységesen 1200kb és afelett már jelentősen több szóval max 1500 a posta de ha valami gixer lenne netalán amit nem hiszek beviszem a gls hez az másnap kézbesiti is 1600 forint... hogyha érdekel...
nah akkor lekapom a dobot nekem is arrow van fent. a power behuzomágnesnél nekem koppra van a csavar betekerve és mikor nyit powi akkor szerintem későn és emiatt hamarabb érem el a tiltást lehet hogy emiatt érzem hogy ledadog megprobálom állitani ha kifele tekerem alacsony fordulatú vagy magasabb nyitást érek el?
sajna most értem haza melóból megtudtad a postaköltséget mennyi lenne kb az első sm kerékre budapestre? mert 340km nekem sok lenne benzinbe oda vissza thx
Kollegák

amíg nincs más, járok vele (Július közepéig összeszedek vmennyi pénzt + hitelt egy 600-asra) addig is tessék csak ajánlani a motorért

Nekem most a vételárral együtt 150e (+adminisztráció=vizsga, eredetvizsga, átírás) forintban van

az ár irányár és természetesen megtekinthető és kipróbálható a moci

túl sokat azért nem szeretnék bukni rajta

bocs mindenkitől, hogy ilyen gyorsan kiszállok
jah és csak fordulatszám spirálom van
hi! a dob az ami a képen van házigyártmány... van műszerfal meg spirál is de a műszerfal a műanyag törött egy kicsit... meg a kulcs is beletört ahogy elestem de megvan majd rakok fel képet... ha igy érdekel...
a felső dugattyút (fékkarnál) javították, és nem engedték le az olajat
sajnos a helyszínen nem ragaszkodtam hozzá
Én a dadogással nem tudtam mit csinálni szétszedtem mindent megnéztem töbször semmi erre a hátsó dobnál egy arrow van fent a hegesztésnél a hajtás előtt volt egy gát mert ott le tudott ragadni a koksz és hiába nyitott a
power ott volt a fojtás benne és ettöl dadogott de rendesen alig volt már lyuk kipucoltam ment mint az álom amig a termosztát miatt meg nem föztem a blokkot és sajna beállt jah kint a határba 10 km re egy ház se.
Hello! Riesen a kipufogó dob mennyi lenne? Műszerfalad és km/h spirálod van?
Háát ha a fékdugattyút kivették, akkor kellett, hogy cseréljenek olajat! MErt tuti nem fogtál fel a régit..
Nagyon gondolkodom azon, hogy eladjam a mocit
nem szeretem a meglepetéseket és ma megint elment az első fék
persze ez megoldható a fékolaj cseréjével (nem tudom a szervíz miért nem csinálta meg ) amit holnap meg is ejtek, de nekem bp-en be kell járnom munkába és nem a bkv útvonalon járok, hogy ha lerohad megint, akkor csak felugorjak a buszra
gyalog meg qrva messze van a munkahelyem a lakásomtól

nekem ezidáig 150-ben van
most minden faszán megy, indul rendesen, veszi a fordulatot stb. de vajon mikor lesz megint vmi nyavaja vele?

sztetek 150-170e reális ár érte? műszaki friss, eredetvizsga megvan, moci megy csak én vagyok csirke
két szinte vadi új pirelli MT40 gumi van rajta, láncszett sztem cserélve lett még az előző tulajnál, őmeg nem nagyon használta
gyújtást most cserélték, fékdugattyúk felújítva (qrva szervíz csak olajat nem cserélt benne - tehát Cserei utca felejtős - megfontolom, hogy feljelentsem e őket foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért)

viszont mocc nélkül már nem élet az élet, tehát kalkulálok és megnézem mit fér bele
Persze most nulla lóvém van, de ez nem akadály :)
de gáz így látni a gépest
berugótengely is fasza még
a váltója tökéletes, nem szedtem szét mondjuk de nekem semmi bajom nem volt vele.. rendesen vette a sebességeket 1X se dobta ki semmi, a kuplungnál egyik ilyen csavar fogó ki van törve hogy hogy ne kérdezd én is igy használtam az is kiemelt normálisan annyi h pár napig nem mentem vele első indulásnál nem fogot teljesen de utánna patent volt... egyébként minden jó... fél évig volt nállam 2X volt olajcsere 1X motult 2jára repsolt vettem bele...
Főtengelyen kívül más baja van?
egyszerre
Szóval a blokk ára magában minden nélkül?
15k körül gondoltam.. irányba
őő sajna nem mert az az enyémbe se volt kiakasztott powerral jártam...
van még gyári fejidomom az a kockalámpás lendkerék bár már nem a legjobb töredezett benne a mágnes.. arról azért nem is csináltam képet mondjuk ment még vele a motor...
Halloda power szelepnél lévő rugónak le tudnád írni a méreteit.?