az előbb irtam h miért.. hát igen december 15én cserült fireballal szülinapomkor Takibaa neked mit érne meg? megmondom őszintén ami rossz az a főtengely henger dugó meg a lendkerékbe a mágnes töredezett ment még vele.. de ha érdekel nem zsákbamacska mindenről csinálok részletes képet ... jah és egy kawasaki kx hátsó rugóstag van benne... ami új festés üléshuzat gyertya meg ilyenek... arrow rendszer van alatta ha valami érdekel még szivesen válaszolok...
hát az alsó tűgörgő megadta magát... dugó oda henger vas azt még lehet fúrni talán még egy hónolás is elég lenne neki... csak nincs most úgy keret h megcsináljam faszán kókányolni nem akarok.. meg inkább egy rendszámos motor kell... nem tudjátok véletlen vettem egy 250es etz-t elég kicsi pénzért csak azt nem tudom h le tudom-e újra rendszámoztatni... nem 100% de talán véglegesen ki lett vonva a forgalomból.. de a törzskönyve meg a forgalmija biztositás megvan csak át van lyukasztva gondolom igy érvénytelenitették.. több pénzt is megérne nekem h rendszámos legyen...
hi all
sztem meg megéri elmenni érte.....máshol úgysem találsz
de ez csak az én véleményem am, télleg miért adod el? ha jól tudom nem rég vetted... vagyis nem több éve van nálad
Van egy tuareg wind 125-öm.
160-aspollini szett van benne.
Nem rég vettem,cseréltem pár dolgot benne...
De most amire figyelmes lettem,hogy a lendkerék felől kerregő hangot lehet hallani.Menet közbe semmi de lehet hogy csak nem hallom.Még nincs velle semmi probléma,de azért ez a hang érdekel,hogy mi lehet?
Illetve cseréltem a váltóban az olajat,aprilia markaképviseletet hivtam fel és ott 80w-90 olajat ajánlottak hozzá,ezt is tettem bele...Nem megfelelő lenne?De lendkeréknél nincs is olaj...Tanácstalan vagyok.
Tud valaki segiteni?
Előre is köszönöm!
Jobbulást. Nekem is volt jó kis törős sztorim. 5éve péntek 13.a ETZ250 du jött érte a vevő mondom megyek még 1 uccsó kört gellért hegyen nem kellett volna . Busuló juhásznál balos kanyar szépen iven fudulok de jött 1 barom 4 kerekü gyorsan ő lesodrodott az ivröl én satufék eleje elment és felborultam. 4 kerekű elment én fekszek lábtartó törött mérgembe még jól bele is rugtam a tankba behorpadt. .De elvitték a kicsikét igy is. Tanulság 1 ha eladod ne menj már többet vele. 2 nem motorozok pének 13 án.
na ma megvolt első defektem most pihen a drága.
kérdés hátulra 18" mekkora utcai gumi fér még be tuareg rallyba 140-es ?
Sziasztok Nah jó lett a pegasom eleje is ujj féákbetétek + olaj és telószimering Azonban reggel 100rol felvettem stoppiera és 60nál előrreestem Szerencse egy idős néni segített és összeszedett be is kötözte a lábam alig bírok járni és szombaton verseny Szerencsétlen vagyok
Köszi a segítséget,most már csak abba bízok h. minden rendben van a motorral(motorikusan) és jövő héten rá is pattanhatok végre már,mert csúszik a dolog már 2 hete...
Nah akkor énis mesélek egy lerobbanós sztorit. Volt egy 1.0 es régifajta swiftünk. Volt egy lány aki nagyon tetszett, elmentünk este megnézni a bodrogkanyart ami úgy 4 km re van a legközelebbi várostól, és este felé nem nagyon jár senki arra. Sose robbant le az auto de az este 11kor nem és nem akart beindulni. Nah hat nagyon nem voltunk elkeseredve, eltöltöttük valahogy az időt.... Reggel mikor indítottam be, pöccre beindult.... Van ilyen...
sztem meg megéri elmenni érte.....máshol úgysem találsz
de ez csak az én véleményem am, télleg miért adod el? ha jól tudom nem rég vetted... vagyis nem több éve van nálad
nekem jó lenne alkatrésznek, de valóban baromi messze van
mennyit gondoltál érte?
Van egy tuareg wind 125-öm.
160-aspollini szett van benne.
Nem rég vettem,cseréltem pár dolgot benne...
De most amire figyelmes lettem,hogy a lendkerék felől kerregő hangot lehet hallani.Menet közbe semmi de lehet hogy csak nem hallom.Még nincs velle semmi probléma,de azért ez a hang érdekel,hogy mi lehet?
Illetve cseréltem a váltóban az olajat,aprilia markaképviseletet hivtam fel és ott 80w-90 olajat ajánlottak hozzá,ezt is tettem bele...Nem megfelelő lenne?De lendkeréknél nincs is olaj...Tanácstalan vagyok.
Tud valaki segiteni?
Előre is köszönöm!
Roland
eladó az etx egybe vagy darabokba még van hozzá mindenem ha vkinek kell vmi irjon ide vagy mailt megegyezünk... nem adom a drágán...
na ma megvolt első defektem most pihen a drága.
kérdés hátulra 18" mekkora utcai gumi fér még be tuareg rallyba 140-es ?
Gyors gyógyulást
hihető sztori