Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én szivesen mennék turázni...szeretek...csak nem épp Bp en lakom...de kit izgat ...jah amugy alapjáratot lődd be sztem...meg a gyertyát is cseréld ki
Na ideje elkezdenem a jogsit pedig 16 éve motorozok na jó volt most 3 év szünetem is akkor csak 13 félelem nélkül akarok 1-2-3-4 tuareges sráccal ill hölgyel túrázni bp XI kerből vagy vonzáskörzetáből vannak itt márkatársak?
jah
igy is gyilkos csak ne dadogna le
mondjuk a hátson előfeszitést állitok akkor keményebb az elsőbe meg akkor sűrűbb olajat attól meg lassabban bólint na ez a fránya kisérletezés mindig :D ötleteket ide azonnal :D
háát....az első telómat nem lehet állítani....de szimmering csere volt télen, és kemény, nemvolt vele semmi gond, nem rázott....a hátsó telóm az halott volt, azis cserés lett, és oan mintha fotelben ülnék
Dirty85 aztmondta h a tuareg rallyjukba 150es főfuvóka volt....át tette az rxbe (145ös helyett) és aztmondta h nagyon gyilkos lett tőle....
Az sm hez hogy hangoltad át a telókat mert én inkább betonon mint erdőbe járok és puha az eleje
Na akkor jön a kisérletezés 120-as tól indulunk és vissza alap 145 ig haver rakott a kawajába sport szürőt és neki kissebb fúvókával jobban ment mint a gyárival

nekem most átlett rakva az enduro szett....azt most tök fura meginnt erdőbe a lombok között cikázni...nem jó döntögetni erdőbe mint sm-el utcán
Pedig amig nem melegedett akkorát tolt mint subaruba a nagyturbó nem volt még poweres kismocim (125cc) de ez jó kis meglepetés volt nekem :D
nekemis 145ös van benne, és nem dadog le....vagyis...idáig nem dadogott le de most ebbe a nagy melegbe igen...vagyis tegnap...azt nemtom h most a melegtől van-e vagy sem de most néha nekemis csinálta....máskor nem tapasztaltam, csak amikor a gyertyám cserés volt
Na hölgyek urak. 2ó összeraktam meghajszoltam megizzadtam megy mint a mérgezett egér
1 pici hiba melegen power fölött ledadog 145ös fuvoka van benne sok lenne a benya? vay mi?
HELP!
Megnézem, de nem rémlik miről is beszélsz pontosan...
Szia. Nekem szükségem lenne arra az öntvényre ami az alaplap alatt van. Tehát amire az alaplapot tudod felfogatni. Nagyon fontos lenne, írjál már hogy van e és ha van akkor mennyiért. Köszi
www.vatera.hu/aprilia_km_spira...
Ezek közül csak a spirál van...
már egyszer leírtam... deeh..:

Csátok... nekem olyan kérdésem lenne h van valakinek 1 bontott Tuaregje? Vagy mondjuk csak egy rács az 1. lámpa elé, KM/h spirál, vagy rendszámtábla világítás... (műszaki előtt be kééne szerezni min az utolsoot... kösz... ) ...:D
De, sajnos ott van, mert nem tudok kifizetni ennyi teherfuvart

a városban tologatni szinte lehetetlen, ismerősöm meg nincs aki ingyen vinné el a motort
Remélem nem hagytad a csereiben, mert akkor szinte biztos, hogy behúzás... Azért reméljük a legjobbakat.
olyan képem nincs de van a jelenlegi állapotárol estefele felrakok 1-et! Amm annyira nem fékkarom hajlott + tört fejidomom összetört , kapcsoló , gyujtáskapcsoló kormány hajlott meg oldalán karcok
Amugy nyomjál már egy képet a pegóról... Nagyon összevágtad?
Nekem tuti ugy lett összerakva hogy a rugó felfele van, de azért kérdezz meg másokat is.
1000 köszönet Csak mert nekem fordítva volt és nem is 38x50x10-es szimering volt benne hanem 2 db 38x50x7-es pár100 ft-os és én olyat vettem bele és csodálkoztam nem volt jó
A rugó legyen az olaj felé.
Sziasztok! Nem tudja valaki hogy a fordított teleszkópos motorba hogyan kell belerakni a szimeringet? A rugó felöli oldal áljon az olajba? Előrre is köszi