Nekem is nagyon gyanús. Remélem hivatalos helyre vitted, kérdd el a munkalapot és/vagy számlát mindenről. Esetleg kérdd, h a régi alkatrészt mutassák meg. Jah és ha lehet mindenről tegyél fel hülye keresztkérdéseket Ha behúzás akkor hátha kibukik, ha pedig nem, akkor max idiótának néznek, de én személy szerint úgy vagyok vele, hogy inkább nézzenek idiótának, mint hogy behúzzanak 40 ronggyal
Szép képek.... De a KTM et a garazsban el tudnám viselni, csak a fejidomot cserélném le. Ha legközelebb kimegyek motorozni énis csinálom már képeket a bodrogkanyarról, mert valami nagyon szép hely, csak mindig elfelejtek csinalni, Elissa meg teszi itt a szebbnél szebb képeket.
Asztfaltra kéne áthangolnom a telókat elöl-hátul nem akarok terepezni supermotóvá alakul a kicsike. Kinek milyen öttlete van ha az számit 120kg vagyok. Tuareg rally 92 forditott 40 es telók elöl.
A gyári táblázatban NGK B10EG, 14 mm es gyertya szerepel de ha bemész egy mocis boltba ott mengézik de nekem is mindig ezt adják utólag szereztem meg a gyári doksiát és abba is az van
Valaki nem tudja mennyi olaj kell az aprilia tuareg rally elsö telójába mert kiment a szimering már rég, és kicseréltem csak nem tudom mennyi olaj kell bele?!
erre felhívnak, hogy kész és 40 ropi
attól félek megpróbálnak erősen lehúzni, de nem hagyom magam
tételes elszámolást kérek
bár, ha cseréltek kuplunglamellákat, akkor olajat is + a lefulladás baj + irányjelző kontakthiba
ha ezt mind megcsinálták, ok a 40 ropi
a hátsó fék beesésére meg nem mondtak semmit
sztük a fék ok
sztem meg nem ok, hogy csak úgy beesik aztán megjavul
az egyik moccosboltban azt mondták, hogy a fékolaj lehet a hibás, ha felhevült
majd jól megnézem mi is került 40e magyar ropogósba
nem tudom mi volt vele, mert telefonon nem árultak el semmit
kicsit gyanús azért, hogy reggel 9-kor hívtak, pedig én hétfőn érdeklődtem mire el lettem hajtva, hogy majd megnézik szerdán
állítólag megy a moc és a nem tudom milyen javításért kérnek 40e forintot
kalmikov@freemail.hu