Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is nagyon gyanús. Remélem hivatalos helyre vitted, kérdd el a munkalapot és/vagy számlát mindenről. Esetleg kérdd, h a régi alkatrészt mutassák meg. Jah és ha lehet mindenről tegyél fel hülye keresztkérdéseket Ha behúzás akkor hátha kibukik, ha pedig nem, akkor max idiótának néznek, de én személy szerint úgy vagyok vele, hogy inkább nézzenek idiótának, mint hogy behúzzanak 40 ronggyal
ráadásul azt ígérték, hogy felhívnak, mi a baja és megbeszéljük a továbbiakat
erre felhívnak, hogy kész és 40 ropi

attól félek megpróbálnak erősen lehúzni, de nem hagyom magam

tételes elszámolást kérek

bár, ha cseréltek kuplunglamellákat, akkor olajat is + a lefulladás baj + irányjelző kontakthiba

ha ezt mind megcsinálták, ok a 40 ropi
Gyanus nekem az a 40 ropi.. Behuzás szaga van a dolognak. Majd irj, hogy mit mondanak.
PS
a hátsó fék beesésére meg nem mondtak semmit
sztük a fék ok

sztem meg nem ok, hogy csak úgy beesik aztán megjavul
az egyik moccosboltban azt mondták, hogy a fékolaj lehet a hibás, ha felhevült

majd jól megnézem mi is került 40e magyar ropogósba
Nah, moccos tűrsak, most szóltak, hogy mehetek a mociért
nem tudom mi volt vele, mert telefonon nem árultak el semmit

kicsit gyanús azért, hogy reggel 9-kor hívtak, pedig én hétfőn érdeklődtem mire el lettem hajtva, hogy majd megnézik szerdán

állítólag megy a moc és a nem tudom milyen javításért kérnek 40e forintot
Mire lenne szükséged?
hát simán
Szép képek.... De a KTM et a garazsban el tudnám viselni, csak a fejidomot cserélném le. Ha legközelebb kimegyek motorozni énis csinálom már képeket a bodrogkanyarról, mert valami nagyon szép hely, csak mindig elfelejtek csinalni, Elissa meg teszi itt a szebbnél szebb képeket.
Mai du-án eredménye
Asztfaltra kéne áthangolnom a telókat elöl-hátul nem akarok terepezni supermotóvá alakul a kicsike. Kinek milyen öttlete van ha az számit 120kg vagyok. Tuareg rally 92 forditott 40 es telók elöl.
Kérdezd itt kkovácsot neki asszem windje van bontva ha jól tudom
Nekem vannak bontott cuccaim de nem sok minden maradt már oldalidomok ülés tank , kormánykifli hátsokerék sárvédők meg ilyesmi....
Amúgy nem ismer senki egy megbízható bontót vagy olyat akinek van 1 bontott Windje? :S
nekem nincs bent legalábbis én nem találtam meg... amúgy a hátsó lámpa búra is törött allul
jah a tuareg termosztájára figyeljetek mert hajlamos nem nyitni én sajna már meföztem és sikeresen be is állt
köszi az infót mehetek terepre!
A rendszám világítás benne van a hátsó lámpába! Vagy a búra hiányzik?
450ml száranként.
Köszöntem mindenkinek a segélyt!
Ha minden igaz akkor 4-4.5dl száranként.
A gyári táblázatban NGK B10EG, 14 mm es gyertya szerepel de ha bemész egy mocis boltba ott mengézik de nekem is mindig ezt adják utólag szereztem meg a gyári doksiát és abba is az van
Valaki nem tudja mennyi olaj kell az aprilia tuareg rally elsö telójába mert kiment a szimering már rég, és kicseréltem csak nem tudom mennyi olaj kell bele?!
Köszönöm, küldtem.
Semmi gáz, csak vártam a választ.
kalmikov@freemail.hu
Jaaah, Tuareg Wind 125... ha a képeken nem láccana