Csátok... nekem olyan kérdésem lenne h van valakinek 1 bontott Tuaregje? Vagy mondjuk csak egy rács az 1. lámpa elé, KM/h spirál, vagy rendszámtábla világítás... (műszaki előtt be kééne szerezni min az utolsoot... kösz... )
Jajj, ne haragudj, átsiklottam a válaszod felett. Hogyne kéne, adj kérlek egy e-mail címet, és adom a címemet, ahova küldheted! PK-et én állom, és köszi előre is!
Az olajat azért nyomja mert VAN benne. Ha ezt megszeretnéd szüntetni, akkor javaslom a küldönböző nagy hőállóságú pasztákat. A szaggatás pedig vagy gyertya vagy trafó.
nekem amikor a gyertya volt szar olyan volt hogy alacsony fordulaton még ment és magason mikor kezdtem huzni és kapcsolt a power akkor szaggatott
de sztem érdemes megnézni egy másik gyertyával is
Szép nap mindenkinek.Kellene egy kis segély?A henger és a kipuff találkozásánál nyomja az olajat és nem tudom miért.Idegesít.Lehet gyertya baj?Kicsit szaggat és nehezen kezd el húzni,de a elindul akkor megy mint akinek csili van a seggében.Ja Egy Aprillya tuareg 123-as rotax blokkal.
hali emberek mi a helyzet itt ?
ma cseréltem fékbetétet elöl nagyon patent lett
kaptam grátisba egy repsol 2t moto scooter olajat ami teljesen szintetikus de a dobozán az van hogy robogokba
és felmentem az olajshopra és ott az áll hogy magas fordulatszámu gépekbe
még nem mertem beletenni mert nem szeretném hogy valami gáz legyen
szerintetek ?
Összeraktam a motort! Sajnos egyedül kellett de ment mint az ágybapipilés Mentem is vele egy-két kört és sztem keveset kap be kéne lőnöm csak nemtom hogy karbin mit s merre tekerjek?
Leengeded az olajat, olajdekni le, meg műanyag fogaskerék! Egy 8 as kulcsal kicsavarod a csavart(egy csavar fogja) és kilehet húzni az egész pumpát, nehezen fog jönni mert 2 O gyűrű van rajta és az szorosan tartja.. Lehetséges hogy a propellerek törtek le, azt is le tudod szedni de egy kicsit nehézkes.
hatalmas help!valaki léccives küldjön egy képet a vízpumpáról, mert nincs a mociba hűtés és nem találjuk a vízpumpát!Tuareg wind 125 89-es!rotax 123
köszi mindenkinek
Én hivtam a motor-centrumot használt alkatrészek ügyében és tök korrektek voltak. Turta a faszi a ládákat és mindenre válaszolt pedig nem 1-2 dolog érdekelt volna pl uj szivocsonk 34-es karbira 10 rudi szerintem nem lehuzós.
Elhiszem, hogy nagyon motoroznál, de annyit nem ér meg, hogy utána meg megint szervizelni kelljen, mert esetleg valamit mégsem úgy csináltak meg, ahogy kellett volna...
Amúgy mit szóljak én? Tavaly október óta nem motoroztam, és idén nem is biztos, hogy fogok (de majd még kiderül). Pedig élek-halok a motorokért, de mégis ki kell bírnom... Ehhez képest a 2 hét nekem megváltás lenne Ilyen kis időt mindenki kibír
Vékonyan kend meg a csúszó, forgó részeket jó minőségű 2T olajjal! A dugó megfelelő irányba nézzen, a gyűrűstiftekre is figyelj! A tömítések faszán illeszkedjenek, a dugóba a csapszeg biztosító gyűrűket pontosan helyezd be!
Cső! Nagyon kérlek titeket hogy segítsetek holnap egyedül kell összeraknom az új dugót+ hengert motorra! Mire kell figyelni? Amielött felteszem a h.fejet töltsek oda egy kis olajat és járassam meg a berugókarral? Amikor először beindítom hagyjam alapjáraton pöfögni vagy pedig kicsit túráztassam?
de sztem érdemes megnézni egy másik gyertyával is
ma cseréltem fékbetétet elöl nagyon patent lett
kaptam grátisba egy repsol 2t moto scooter olajat ami teljesen szintetikus de a dobozán az van hogy robogokba
és felmentem az olajshopra és ott az áll hogy magas fordulatszámu gépekbe
még nem mertem beletenni mert nem szeretném hogy valami gáz legyen
szerintetek ?
Leengeded az olajat, olajdekni le, meg műanyag fogaskerék! Egy 8 as kulcsal kicsavarod a csavart(egy csavar fogja) és kilehet húzni az egész pumpát, nehezen fog jönni mert 2 O gyűrű van rajta és az szorosan tartja.. Lehetséges hogy a propellerek törtek le, azt is le tudod szedni de egy kicsit nehézkes.
köszi mindenkinek
Amúgy mit szóljak én? Tavaly október óta nem motoroztam, és idén nem is biztos, hogy fogok (de majd még kiderül). Pedig élek-halok a motorokért, de mégis ki kell bírnom... Ehhez képest a 2 hét nekem megváltás lenne Ilyen kis időt mindenki kibír