A mondottak sajnos egyenesen ellentétesek egymással
ha várok a tuti megbízható helyre a köv egy hónapban nem látom a motorom
ha moccolni akarok, marad ahol van és megvan az esély rá, hogy nem kontár munkáért, de rendesen lehúznak
Ez oldd fel Elissa, ha erre képes vagy, a földig hajolok előtted
A Táboriék nagyon megbízhatóak, országos hírük van, én amondó lennék, hogy megéri rájuk várni, ha tényleg jó munkát akarsz átverés nélkül! Addig kibírod szerintem.
Én egy-két alkatrészt vettem már a cserei utcában, de nem volt a legolcsóbb, ezek mellé még egy nagy adak parasztság is társult, szinte már lenéztek, hogy nem értek annyit a motorszereléshez, mint ők... Mellesleg 10-ből 8 embertől csak azt hallom, hogy lehúzósak, ne vigye oda senki a motorját. Persze te döntöd el, de én ezt Önnek nem ajánlom...
Hello! Holnap reggel állok neki az összeszerelésnek mivel eddig még volt egy kérdéses dolog de tisztázódott úgyhogy hnap kelek a nappal együtt és nekiállok szerelni! Összeszerelésnél nem hinném h. lesz baj de első indításkor mire figyeljek? Milyen arányban keverjem a bezin olajjal?
eve4 Elmentem megnéztem a mondeot. A hatulja jeget kapott tanksapka körül szétrohadva, 280000km, hátsó lökhárító és a kaszni között van egy rés, mondom a csavonak, hogy az ott mi, erre belerugott egyet a lökhárítóba, ami valahogy visszapantant a helyére. Motorjának küldönben szép a hangja egyből indult belselye közepes állagú. Én nem venném meg mert lehet sok lesz a probléma vele.
Elkeserítő, hogy nem bízhatunk meg a szerelőkben, csak ha ismerjük...
Ugye felhívtam egy megbízhatónak tűnő szerelőt akit ajánlottak is nekem, http://www.taborituning.hu/
az öreg türelmesen elmagyarázott mindent, egy petákot sem lát tőlem, de segített telefonon, hogy mi miért stb....
Ő persze mint említettem nem tud vállalni most, mert annyi a munkája. Aki megbízható az nem vállal, mert megbízható és tele van
az éttermeknél is ilyen a helyzet, ahol kint áll a pincér, oda már be sem megyek
Mult hétvégén megkérték a motorom kezét, megálltam kicsit pihizni és megérdeklőtték nem adnám e el adnak érte 200-t. Háááát tudom, hogy nem lett a legszebb a festés de ennyire?
ezért kérdeztem Domit mert, utálom mikor egy nagy rakás sz**t lefényképeznek pár jó szögből a teloba körbedicsérik (hölgytulajmegkíméltovibajáros) aztán mikor leutazol x km-t akkor látod hogy egy nagy halom békasz*r.
Azért valahol borzasztó nem, hogy az ember nem meri szervízbe vinni az akármit mert, ugyis átverik.
Holott elméletileg azért van. Inkább neki áll fakultative , mert ha kétszer elrontja akkor is jobban jön ki mint a szervízzel.
Elég gyakranszoktam látni ezt a verdát de nem figyeltem sose hogy kié. Mintha régen egy kék T betű is fel lett volna ragasztva rá. MIndig a sétálón szokott állni. De töbet sajna nem tudok rólla.
Te is licitálltál? Nem figyeltem... , már a Vaterára felkerülés előtt meg akartam venni,
hosszú történet......, így már nem érte meg nagyon, de márcsak dacból is elhoztam
miután nem értek igazán hozzá, kénytelen vagyok szervízbe vinni
szívesen szerelgetném itthon és belerázódnék, mert nem vagyok műszaki antitalentum, ha lenne helyem, de mivel se hely, se alkatrész...
igazatok van, kicsit furcsának tűnt, hogy nem mondott semmit a faszi, csak annyit, hogy majd hív jövő héten
egy másik szervízbe akartam vinni, amit ismerős ajánlott, de nem tudják fogadni a köv két hétben
ha nagyon húzós lenne az ár, akkor beszerzem az alkatrészeket hozzá és megcsinálom magam, nem hagyom hogy lehúzzanak, dugót és hengert tudom intézni, a többi alkatrészt meg összevadászom
a fékbeesésre nincs 5letetek? (hátsó fék beesett, majd később újra használható lett)
Köszi, édes vagy
A mondottak sajnos egyenesen ellentétesek egymással
ha várok a tuti megbízható helyre a köv egy hónapban nem látom a motorom
ha moccolni akarok, marad ahol van és megvan az esély rá, hogy nem kontár munkáért, de rendesen lehúznak
Ez oldd fel Elissa, ha erre képes vagy, a földig hajolok előtted
PS:
szép képek szép mocival
grat
Szerdáig ígérték, hogy megnézik és megmondják mi a gáz
A táboriékra szívesen várnék, de már nagyon hajt a motorozási kedv
Ennek ellenére, ha rossz a Cserei utcai műhely híre, hát elhozom onnan és átviszem a Táboriékhoz, hadd végezzék el a munkát ők
Én egy-két alkatrészt vettem már a cserei utcában, de nem volt a legolcsóbb, ezek mellé még egy nagy adak parasztság is társult, szinte már lenéztek, hogy nem értek annyit a motorszereléshez, mint ők... Mellesleg 10-ből 8 embertől csak azt hallom, hogy lehúzósak, ne vigye oda senki a motorját. Persze te döntöd el, de én ezt Önnek nem ajánlom...
Ugye felhívtam egy megbízhatónak tűnő szerelőt akit ajánlottak is nekem, http://www.taborituning.hu/
az öreg türelmesen elmagyarázott mindent, egy petákot sem lát tőlem, de segített telefonon, hogy mi miért stb....
Ő persze mint említettem nem tud vállalni most, mert annyi a munkája. Aki megbízható az nem vállal, mert megbízható és tele van
az éttermeknél is ilyen a helyzet, ahol kint áll a pincér, oda már be sem megyek
És megint kimarad egy hét kerekezés
Itt meditálok rajta hogy felhívjam, ne hívjam de akkor lehet nem hívom.
Holott elméletileg azért van. Inkább neki áll fakultative , mert ha kétszer elrontja akkor is jobban jön ki mint a szervízzel.
hosszú történet......, így már nem érte meg nagyon, de márcsak dacból is elhoztam
off
Tudom nem ismerhetsz mindenkit, de azért hátha. Nem tudsz erről valamit:
http://www.hasznaltauto.hu/2097748_ford_mondeo_1996
?
köszi
on
a Cserei utcai szervízt itt ajánlotta vki
ha nem jók inkább bele se kezdjenek, elhozom a mocit
szívesen szerelgetném itthon és belerázódnék, mert nem vagyok műszaki antitalentum, ha lenne helyem, de mivel se hely, se alkatrész...
igazatok van, kicsit furcsának tűnt, hogy nem mondott semmit a faszi, csak annyit, hogy majd hív jövő héten
egy másik szervízbe akartam vinni, amit ismerős ajánlott, de nem tudják fogadni a köv két hétben
ha nagyon húzós lenne az ár, akkor beszerzem az alkatrészeket hozzá és megcsinálom magam, nem hagyom hogy lehúzzanak, dugót és hengert tudom intézni, a többi alkatrészt meg összevadászom
a fékbeesésre nincs 5letetek? (hátsó fék beesett, majd később újra használható lett)