épp ezt akartam mondani neki hogy nem kell mindent elhinni az ilyen szervizeknek. Már az elején is óva intettem, mert majd azt mondjakhogy kicserélnek neki ezt meg azt 100000 ft ért aztan majd megcsinaljak azt a kis hibat ami van és kész. Be van huzva az ember..
Na eszembe jutott még1 . Levettem generátor oldali dekklit és kézzel forgatom könnyen szinte akadály nélkül át tudom forgatni kopott a gyürüm? Ezelött 17 éve volt 2 ü utánna csak 4ü szal feledése merült a tudomány . thx
Igazatok van, annyira viszont nem vagyok hozzáértő, hogy nekiessek szerelni
megpróbálom ami tőlem tellik, de ha most a hétvégén sikerül elmennem a szervíz segítségével motorozni, akkor élni fogok ezzel a lehetőséggel
ha nem tudják vállalni azonnalra, akkor minden mást magam csinálok rajta
Én az enyémben Castrol 10W-40-et használok, és tökéletes. Nem érdemes beletenni kifejezetten hajtóműolajat, mert semmiben sem különbözik a 4 ütemű váltóolajtól, csak ráfogják, hogy ilyen, meg olyan adalék van benne, és 2-szer annyiba kerül emiatt, közben a 4 ütemű váltóolajban is benne vannak ezek az adalékok, fele olyan áron...
Egyébként szerintem is magad szereld inkább a motort, szervizek lehúzósak, és drágák.
nekem olyan problémám van hogy amíg hideg a motor akkor nem emel ki de mikor már bemelegszik (10 perc járatás)akkor megy rendesen létezik hogy sűrű az olajam?
Létezik, hogy beragadt, szerintem egy olajcsere is ráférne, mert nem biztos, hogy az van benne, ami kéne, hogy legyen. Ha nem olyan van, akkor beragad a kuplung.
ennek nem örülök
hátsó féktárcsa nincs rajta, mivel dobfékes
hátsó esetleg indexek + apróságok
a moci most szercízben van a Cserei utcában
nem sok jóval bíztattak, lehet, hogy motorgenerál kell, de majd kiderül a jövő héten
Ha valami érdekel, írj!
megpróbálom ami tőlem tellik, de ha most a hétvégén sikerül elmennem a szervíz segítségével motorozni, akkor élni fogok ezzel a lehetőséggel
ha nem tudják vállalni azonnalra, akkor minden mást magam csinálok rajta
Egyébként szerintem is magad szereld inkább a motort, szervizek lehúzósak, és drágák.
aprilia bontó és szervíz
ahogy találok kisteherautót viszem oda
magam fogom szerelni
milyen olaj kell bele?