Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyu nem kell azt szervizbe vinni, mert szervizben ritkan csinalnak ilyet, nem is értenek annyira, hozzá inkább állj neki magadnak megcsinalni. Szerintem.
asszem rotax 127-es van benne

ehhez a témához még teljesen láma vagyok, ezért nem igazán tudom megítélni, mennyire csereszabatosak

szervít nem vállal a köv két hétben, mert annyi munkája van

5let hova vihetném? lehetőleg bp-en vagy szoros vonzáskörzetében?
Nekem van rotax 123 hoz trafóm meg lendkerekem.
találtam egy szimpatiikusnak tűnő szervít

most már csak át kellene tolnom a mocit a városon

asszem keresek inkább egy teherautót

jah, közben sztem a kuplung is betegeskedik, mert olyan érzésem van, mintha nem emelne ki rendesen

létezik, hogy beregadt?
Lehet
Igen, azok is át lettek vizsgálva, de semmi gond. Szerintem valami a dugó körül lesz, kompressziót még nem mértünk.
véletlenül összefutottam egy autószerelővel, mikor éppen bikázni próbáltam a mocit
szerinte gyújtás, az önindító meg már csörgött a sok és folyamatos indítástól

elegem van
vki toljon a seggem alá egy működő mocit, please

vkinek gyújtása a tuareg etx-hez

nagyon ba...ssza az agyamat, mert megint nem jön össze a hétvégi gurulás
megha leszedném a fejidomot és raknák rá egy univerzálisat , a tank maradna jol nézneki ?ha nem akkoris megcsinálom
neméppen, de mért nem válaszoltok kb mennyit ér?50-es
nincs valakinek rotax123 tuareg rally 92 es blokkba hengerfejhez vizhőfok mérő eladó?
de nem eladó
nincs, de mihez kell mert ezen nincs plexi etx 50-em is van azon viszont van:)
Ezen a tipuson nincs plexi. sry
Hali! Műszerfal fölé való plexid nincs véletlenül?
hy szerintetek mennyit ér a moci?
na 28 as szivom elment maradt a régi de van még 1 2 aproság lejjebb.
tul sok volt neki az 1hét pihentetőőő sűrűbben kell hajszolni nya jo van csak vicceltem
illetva gyertya
gyűrű, membrán, gyergya terhelés alatt nem ad le. Esetleg a súber felakadt.. sokiminden lehet az a baj.
Ez a problémád engem is érdekelne, mert amit eladtam ETX-et, annak is ugyan ez a baja most. Szikra van, benya van, karbi tiszta, levegő is van, gyújtást már oda-vissza állítgattuk vagy 5-ször, de még csak annyit se mond, hogy röff. Azóta csinálja ezt, mióta kicseréltük a karbit egy 34-esre, de mivel nem volt érezhető teljesítménybeli különbség, a fogyasztás viszont megnőtt 1 literrel kb (!) így visszatettük a 26-ost, legalább kevesebbet fogyaszt. Először beindult, mentünk is vele, minden szép, minden jó, majd állt egy hétig, utána és azóta sem indult el egyszer sem.
Ötletek?
Na szivocsonk problem megoldva. 1 nagy tubus fbs megoldotta idéiglenesen az uj 10e ft addig kibirja ez is. de van 1 felesleges 28 asra valo szivocsonk he kell valakinek irjatok biztos megeggyezünk.
Most hivtam előző tulajt azért van benne ekkora mert volt rajta 1 160 as polini. szal akkor kb 130. köszi a választ.
az egy kicsit nagy szerointem az enyémbe 130 as van talán.
okok, csak induljon el, se kedvem se pénzem nincs most trailert hívni, hogy szervízbe vigyem
Skacok 34.es delortoba mekkora főfúvoka kell mert most szedtem szét és nekem 145 ös van .