az azt jelenti, hogy a henger használatkor igénybe van véve, és kicsit deformálodik, és amikor mondjuk megszorul benne a dugattyú és furni kell, akkor a furás után a sima gyári dugattyu kicsi lenne bele, tehát egy gyárihoz képest tulméretes kell bele
Thunder Baromi egyszerű. Vegyünk egy 50 cm3 es gépet. Valójában az nem 50 cm3 hanem csak 47.5 mondjuk. A felfúrható max méret 50 cm3. De az már túlméretes dugattyú. Érted?
Motoremelő 5.000 Ft
Motoremelők eladók.. ilyenek mint a képen van csak újak fekete, piros, zöld, kék szinben... több méretben akár megegyezés szerint... postai utánvétellel is... érd:telefonon egész nap
tel:06205614224
Nincs mit. Csak gondoltam ha már ott is vagyok meg a másikon is, megnézem. Egy életre lenne alkatrészed. Arról nem beszélve, hogy kiveszed a telót 40 ért el tudod adni az egészet
" Na ne viccelj velem, ugye nem gondolod, hogy elmegyek első körben a XVI. kerületbe, amikor a szomszédban is elintézhetem....
Nincs náluk semmi, le tudják gyártani, de nem biztos, hogy jó lesz, működni fog..."
A kettőt csak összehasonlítás miatt raktam fel.
Talán sikerült?
Most már csak a légszűrőhöz szívócsonk és hátsó féktárcsa kell
nézd meg ezt is , hátha....este küldöm a képet a másikról!
kiegészítők több tipushoz is.hívj vagy írj! 0630-2692-998,vargaszabolcs@net.info.hu
06-70-224-8322
telszám?
írj e-mailben egy telszámot és értesítelek
esetleg más is eladó a mociról?
Érdekel még h.központi teló?
Van egy Tuareg Windem 125 , hiányos, de a teló még megvan, jó állapotban.
Motoremelők eladók.. ilyenek mint a képen van csak újak fekete, piros, zöld, kék szinben... több méretben akár megegyezés szerint... postai utánvétellel is... érd:telefonon egész nap
tel:06205614224
licitálok érte
remélem sikerül elhozni
azt még nem tudom, hogy kerül fel Pestre, de az alkatrészeket el tudom hozni
kb így hangzott:
" Na ne viccelj velem, ugye nem gondolod, hogy elmegyek első körben a XVI. kerületbe, amikor a szomszédban is elintézhetem....
Nincs náluk semmi, le tudják gyártani, de nem biztos, hogy jó lesz, működni fog..."