Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahhh és a yoshi rajta pöpec...a hangjára is kivi lennék...
az also idom nem tecc...se elől a fejidom...ez a gyári nagy kereklámpával szebb ...de látom rendbe van téve...mennyi km van benne?milyen évjárat?műszaki meddig érv?
sziooo mocc társ igen ...és már fenn is az uj szett ...nya te zugattál?
Megmérem pontosan milyen vastagok? Nem tudom mekkora gyárilag. Azért mérd meg Te is a kopottakat!
Nyomjuk ezerrel
Lamellák kellenének csak mert már elég vékony rajta az anyag, mennyiért válnál meg tőle?
úristen mennyit irtatok a napokba
Megvan gondolom valamikor láttam is a garázsban.. de nekem a régi ne mteccet
huuuh hat nagyon rendben van, habar nekem a fejidom nem jön be, de gondolom hogy megvan a gyári eleje is.
Nos bocsi a képekt kicsit homályos mert annyira ragyog a gép (Telóval csináltam képeket)
hat nah elhiszem hogy szép meg hogy ér is annyit de nekem annyi nem lesz rá úgyhogy biztos hogy tárgytlan. De azért tegyél egy épet hagy lassunk egy szép Banditat Elissaval.
:P Minden elképzelhető 550 ezer körül de naon szép csak hát ilyenkor motorozik.
S Piszok erő van abba motorba kb 160 km/h veri a 600 gsxr k5 öst asszem azt alázot be vele :D
De majd megjön megkérdezem
mennyiért árulja? Egy szép 125ös csere nem érdeklni?
Fater árul egy 400-as banditot szépen megcsinálva alján van egy egyedi idom is meg meg minden majd csinálok egy képet csak most oda van vele
Konkréten mi kellene a kuplunghoz? Mert kosaram meg lamelláim vannak fölösbe!
Szevasztok Bikerek!
Miújság errefelé? Látom megjött a láncszett Mostanság nemsokat vagyok gép előtt így nemnagyon tudom olvasgatni a fórumot de amikor tudok benézek. Holnap röffentem a gépest befelé. Már rég hallottam a hangját Jah igen még a kérdés most is megvan hoogy milyen kuplung kell a 123asba és honnan lehet szerezni? (megjött a szoctám ) Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném. Most ennyi.
Széles utat! (óccsóbenzint gumifát)
nézegettem én is drz 400...de rabul ejtett egy 400as bandita...vagy ha lex elég kess...akkor már egy ujabb 600as
jaja sokféle fajta kivan nézve de csak az alsobb kategoriakbol valogathatok..
Nem baj az csak az a lényeg hogy normális beszélgetés legyen ne olyan mint amit itt néhány fórumlakó szokott folytatni egyes topikokban. Én mindenkivel szivesen beszélgetek még ha nem is egyezik a véleményünk.
A Pegaso után Te is valami nagyobb gépbe gondolkodsz?
Ha Te meg Én beszabadulunk a fórumra egyből felpezsdül az élet
Én is így szeretném csak normális ajánlotokból eddig nagyon keveset kaptam? AMugy hasznaltauton neked meg van hirdetve? Kivancsi vagyok hogy neked eddig hanyszor neztek meg a hirdetésed?
Jo mind1 ne firtassuk ezt a témát, mert úgyse lesz egyikőnknek sem igaza a másik szerint. Az a lényeg hogy az előtt a bizonyos akadály előtt biztonsággal megálljak(Meg persze TE is) minden alkalommal.
Ha szabad megkérdeznem milyen motort néztél ki magadnak? Én a Tuareg után valószínű DRZ400-ast vennék!
figyelj mondtam h fillérekért nem adom oda...ha lex rá egy korrek ajánlat...normális érdeklődő...akkor vigye...ha nem akkor marad