Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is valami adathiba lehet..
Mondjuk láttam mér olyat, hogy két azonos évjáratú és típusú autónál sem egyeztek az adatok.
Valamiért 10kg-al nehezebb a pegaso mint a tuareg! Mondjuk a váza ugyan az és a terhelhetősége ugyan annyi
Én nem értem most néztem nekem 145 kg van a forgalmiban és 285 a max.
MOstanaban az új dugóval így 1000 km után, városban olyan 7 országúton meg olyan 6. De amugy nem vagyok az a forgassukbelemindenváltáskorapirosba típus. Csak lájtosan. Egyszerűen nem szeretem gyilkolni a motort.
A teljesítmény meg valamiért 14kw ami ugye 19LE. Úgy lehet nem is sokkal több az
Igen! Most néztem meg A tiéd milyen évjárat? Az enyém 89-es.
a te forgalmidba annyi van?
Neked mennyit fogyaszt amúgy 100-on?
Az AF1 miben más (blokkja) mint a Tuareg vagy akár a Pegaso, mert ugye a fordulatszám tartománya is más.
A forlgalmiban a saját tömeg 135 kg a megengedett össztömeg 275 kg.
127 kg
fire- ez nem egy sportmotor ....akiket kérdeztem...azoknak is e körül mozog a vége...de csak gondolj bele...teljesen más kat. mint egy mito ,af1, rs...a tömeg is nagy szal...én meg vagyok elégedve...mert terepen is jol veszi a lapot a kis drága ...semmi tuninggal nem akarom megmokolni...inkább akkor egy nagyobb vas
Meg amugy a pegaso meg a tuareg is elég nehez motorok. Amugy újabban én is azt figyeltem meg, hogy nem is ugrik annyira meg a fogyasztása ha nagyon nyomom meg ha kicsit. érdekes..mondjuk 2-3 deci max. Pegaso 145 kg tuareg mennyi?
Nekem 130-at megy 15/45-ös áttátellel. 5L/100km a fogasztása amit nem nagyon befolyásol az hogy mennyire húzom neki! Szerintem az a 120 - 130 elég reális elvégre ez nem egy sportmotor, meg hát 125-ös!
Nekem se megy többet és még eszik is. Igaz én 110 kg vagyok meg elég nagy darab.
elég kevés az a 120 nem? többet kéne menni 1 iennnek sztem.. monyuk leeht ugyvan beálitva,nem is eszik sokat de nem is megy annyira
nekem ez a gyári...ez volt rajta és mikor rendeltem hozzá a szettet katalogusban is ezek az adatok szerepeltek
Azért majd számolj be róla, hogy miként szuperál vele.
Egyáltalán nem nagy csak össze kell hangolni a hengerrel!
Ez gyors volt Köszi! Nem tudja esetleg valaki mennyi a gyári áttétele?
40/14 520-as lánc....120 a vége
Csáó! Még nem raktam fel az ötvenes henger de az kérdezném hogy 19es dellorto karbi jó lesz hozzá nem nagy neki igaz?
Szia! Neked milyen áttétel van rajta és mennyit megy végre vele?