Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látod, a bringa még egy jó megoldás lenne, csak amit én kinéztem, annak az árából felújítanám lazán az AF-1-et... Amúgy régen nagyon sokat tekertem, volt egy faja brinyóm is, csak lenyúlták...
Majd lesz valami, ha összejön a külföldi meló, akkor SXV-vel folytatom Azért az AF-1-et is megcsinálom
Hali én tudok kettöt a környékén.
Legalab az egyik pesti biztos.
06 70 58 50 436
06 70 51 30 303
Huuuuh de belsőséges viszony...
sziooo RS Bajnok
Tud esetleg valaki olyan oldalt ahol Tuaregről van valamilyen javítási vagy egyéb könyv?
varga szabolcs
0630 2692998
neki van,3k körül
hát ,felveszlek msn re és megpróbálunk kitalálni valamit
igazából érdekelne, mert nekem is volt mitom és szerettem is, csak az a gáz hogy most nincsen rá pénzem, de ha kitalálsz rá valamit akkor szívesen üzletelek
Továbbra is szívócsonkot keresek fekete RAVE blokkos 1987-es Tuareg 125 Wind-hez. Valaki tudna segíteni?
Esetleg Érd-Budapest közelében olyan bontót, ahol érdemes lenne keresgélni?
Köszi!
nem érdekel rendszámos mito? szimot beszámitok
ak biciklizzé vagy görkorizzá
aham
hali kis tuareges:)
Nincs valakinek Wind-re kézvédője? Elég lenne a jobbos is!
F@szt, inkább várok...
hát a mitot nerég eladtam de van itt kettő simson és annyit szerintem megér, de ha motorikusan szar akkor ugrott a buli...
ööö nem tom pontosan...olyan 20-22 körül
menyi lesz?
ma rendeltem meg a drágaszágra a láncszettet
vegyél 1 babettát addig 5ezerér és nyomasd azzal..az am is elmegy 1-2literrel 100kmen
villanyakba van gravirozva.. am jó az ülésed
Tököm gondolta, hogy nem lesz rá pénzem, nem úgy terveztem. Télen fel akartam újítani. Ami késik nem múlik, csak most kimarad egy kicsi Kibírtam már többet is
hát ha 60ba eltudja hozni akkor ok
Gondolom papírjai nincsenek, szerintem 100-nál többet ne adjál érte! Még ha a blokkja rendbe is van elég sokat rá lehetne költeni. Egyébként le akarod cserélni a Mito-t?
hali
köszönöm a segítségedet, nem tudtam hogy kell-e egyáltalán neki adattábla vagy sem
hát lelakott a moci de lehet h sikerül olcsón megszereznem