Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kepesi@starjan.hu
irsz e-mail cimet?
Arra elküldöm a nevem ,cimem.
Holnap tudok biztosat mondani! Akkor ha 2500-ből ki jön mehet, igaz? Név, cím?
Szerintem 2500 az egészért jó.
Kérnék szépen egy nevet és pontos címet!
Csak 1 lamella kell.Nem a fém,hanem a másik.ami kivül recés.A másik hozzászólást olvastam el elöször,aztán ezt,amire most válaszoltam.
Utánvéttel akarom! Csak mondjuk ha holnap azt mondják a postán hogy az UV 1500Ft akkor az egész csomag 2500 lenne! Nem tudom egyébként mennyi lenne, ez csak egy példa ezért kérdezem meg!
Nem értem miért nem utánvételel intézitek?
mondd mennyi pénzt küldjek,elküldöm,ha megérkezik,feladod postán,én átveszem ennyi.
Meddig mehetek el postaköltségbe? Csak azért mert ha nem veszed át akkor fizethetek a semmiért!
Add meg a pontos neved, címed! Holnap meg kérdezem pontosan mennyi a posta! Bár szerintem több mint a lamella! Akkor csak egy kell? Másra nincs szükséged esetleg?
Pityu 9!
Tudunk a kuplunglamellára üzletelni akkor?
Fontos lenne,mert raknám össze a gépet. .
Állom a postát,csak legyen valami.
Sikerült rá jönnöd, hogy mi a különbség? Nekem gőzöm sincs.
Most nézetm hogy rotax 123 as blokkhoz kétféle alaplap van, és kétféle lendkerék. valaki mondja mar el nekem hogy mi a kettő között a különbség?
Ennél jobb hir nem is lehetne.Köszi a segitséget.Mindenkinek vak rendöröket és gumi fákat.Sziastok.
Oda O gyűrű kell! Egy nagy meg egy kicsi (kb. 63mm és 24mm átmérőjűek)! Olyat bármilyen csapágyüzletben kapsz, csak vidd el a régit mintának!
Az nem lenne rossz,vagy ha tudod milyen töm kell a gyertya alatti kupakhoz mert betolta a vizet a gyertyához.
A múltkor valaki hirdetett itt! Én SKF üzletben szoktam tömítésanyagot venni és magam vágom ki. Nem egy nagy valami és lényegesen olcsóbb.
Tudja valaki Hol tudok tömitéseket szerezni tuareg rally 123 rotax blokkhoz?
no igen
Mondjuk ez: http://www.hasznaltauto.hu/1309204_aprilia_tuareg_1994
Jaja néztem őket csini a gép! Nagyon bejön ez a dupla kereklámpa elől, sőt ha látok esetleg cross gumival eggyet akkor nagyon dakargépes beütésük van!
Főleg az utolsó