Hello!
Nekem olyan gondom van h elsőbe nagyából kiporög a motor de a többi sebességben az istené s akar menni mikor fulgázon vok akkor néha néha elkapja tépne mint vadállat:P:D de aztan semmi. .:(:(
szerintem a porlaszojával lesz valami de már mindent állitottam.
Valaki pls küldjön már egy képet a saját porlasztójárol mert enyimből hianyoznak csövecskék ( a ki/be menet elvan tömitve) de valami itt lesz szerintem. Vagy van van jobb ötletetek várom.
s képet ide is küldhetitek bence_89@msn.com
a legujjabb vervem hogy egy rózsaszint rollert vegyél
hát igen a tescos bikok szart nem érnek.. régen én is sok elős villáttörtem ketté.. monuyk azok ne mtescosak voltak,csak épp bicikli gyilkolás volt..1kerék,körbe 1kézzel meg stopie meg minden ment biciklivel régen msotmá csak szolidan biciklizek, mostmáccsak az 1kerék megy simán,vagy 1 kézzel.. ja meg tuttam hátrafle biciklizni is:D az szem még mindig megy hnap kipróbálom
Jobbnál jobb ötleteid vannak fire... Babi, tesco bike, mi jön még ezután? Amúgy azokról a bringákról annyit, hogy haveréval ugrattam egy nagyobbat, és az első teló derékszöget zárt be a villanyakkal...
mitoo.. lendkereket,,lendkeréklehúzóval tudod leszedni,,,ilyne kis menetes cucc,,a lendkerék tengelyére kell rácsavarni ,,és csavarva lehúzza,, (csavarhúzó,,meg hasonló knyszermegoldásokkal is lelehet venni,,aki gyakorlot e téren,de az nem ajánlott
Kell hozzá lehúzót csináltatni, mert meg a belső menetet és esztergályos megcsinalja. De multkor egyik srac ugy csinalta, hogy vett egy végig menetes csövet aminek jo külső menet mérete, emelkedése ráhegesztesz egy anyat, egy csavarnak kihegyezed a végét és meg is van oldva. De szerintem egyszerűbb az esztergályos..
sziasztok! mivel friss tuareges vagyok ( tuareg wind), ezért egy gyors kérdés tuareg gazdiknak: hogy jön le a lendkerék , illetve mivel lehet lehúzni, mert azt nem sikerült leszednem róla.
ha nem tévedek akkor a motoromnak a gyujtása utógyujtáson van ezért kellene állítani rajta, de úgy néztem hogyha fent a lendkerék akkor ezt nem tudom megoldani mert nincsen rá lehetőség.
ha valaki valami ötlettel tudna segíteni azt megköszönném.
üdv: mitoo
A link már ha: http://www.freeweb.hu/apriliam...
Nekem a berugókaron nem volt gumi és miután a 2 cipőm talpát vágta szét zsugorcsővet alkalmazta azt a fajtát ami belűl pasztás (a szívó torokra is jó megoldás lehet)
Van pl fekete sziloplaszt, de van sokféle anyag, én az ilyenekre vörös szilikont használok, de ide nem aztt tenném mert nagyon latszik. de biztos tudnanak ajanlani valamit, pl egy autoboltban.
Ez enyém is meg van repedezve! Elég vastag a fala és ha leveszed meglátod, hogy belül hibátlan! Ha nagyon akarod bekenheted valamivel! Nem tudom mi a neve, de autóüveghez használják ragasztás céljából, fekete színű anyag, ha megköt gumiszerű lesz és nagyon ragad csak a nitro hozza le!
Nekem olyan gondom van h elsőbe nagyából kiporög a motor de a többi sebességben az istené s akar menni mikor fulgázon vok akkor néha néha elkapja tépne mint vadállat:P:D de aztan semmi. .:(:(
szerintem a porlaszojával lesz valami de már mindent állitottam.
Valaki pls küldjön már egy képet a saját porlasztójárol mert enyimből hianyoznak csövecskék ( a ki/be menet elvan tömitve) de valami itt lesz szerintem. Vagy van van jobb ötletetek várom.
s képet ide is küldhetitek bence_89@msn.com
(50-es tuareg)