Nem akarlak elkeseríteni, de sokkal. Én a gyári 50es után raktam rá MALO 70est a kicsire de valami félelmetesen ment. 3.ba (elég nagy rántással igaz) de fel tudtam gázra venni kerékre. 50essel ez 1.esbe is kihívás volt... friss szántásba még 3ba túrtam
Hello
Érdeklődni szeretnék,,haverom veni akar egy Aprilia Tuareg rally 125 ös gépet,,,valaki esetleg tudna róla írni hogy vásárlásnál mire kell figyelni ezeknél,,a motoroknál,,(nekem csak japán mmotorjaim voltam eddig,,szóval nincs viszonyítási alapom)... és még az érdekelne hogy ezeknél a motoroknál a Power milyen fordulaton nyit,,meg ilyenek,,mert halottam hogy powerjük könnyebben meghibásodik mint a japán motoroknak ,,igaz lehet?
Ha valakinek van valami tapasztalata,,hogy milyne motorok ezek,,motorjuk milyen,,meg satöbbi,,azt nagyon megköszönném:)
Köszi.Azóta lemostam,ami nagyon sokat segitett rajta .
Kicseréltem az elsökerékagy csapágyat,mert iszonyat lógott,
kicseréltem a telószimmeringet,meg feltöltöttem rendes olajjal.
a fékbetét elöl vason van,azt majd megferodoloztatom.
1,2 liter, van szintellenőrző ablak valahol adekniden. Illetve egy kis csavar ahol a szintet tudod ellenőrizni enyémbe beleöntöttem kerek 1 litert elég volt az...
lenne egy S.O.S. kérdésem: az ilyen típusú apriliáknak hol van az adattáblája a vázon?
köszönöm
mitoo
Érdeklődni szeretnék,,haverom veni akar egy Aprilia Tuareg rally 125 ös gépet,,,valaki esetleg tudna róla írni hogy vásárlásnál mire kell figyelni ezeknél,,a motoroknál,,(nekem csak japán mmotorjaim voltam eddig,,szóval nincs viszonyítási alapom)... és még az érdekelne hogy ezeknél a motoroknál a Power milyen fordulaton nyit,,meg ilyenek,,mert halottam hogy powerjük könnyebben meghibásodik mint a japán motoroknak ,,igaz lehet?
Ha valakinek van valami tapasztalata,,hogy milyne motorok ezek,,motorjuk milyen,,meg satöbbi,,azt nagyon megköszönném:)
Nincs Valakinek egy első tárcsája kölcsön műszakihoz?
Kicseréltem az elsökerékagy csapágyat,mert iszonyat lógott,
kicseréltem a telószimmeringet,meg feltöltöttem rendes olajjal.
a fékbetét elöl vason van,azt majd megferodoloztatom.
rég irtam már ide a tuareges forumba
am RX fórumba van pár mai kép, ha érdekel vkit :) ezen a héten lett kész a motorom
mert akkor elég ha kisebb dobozost veszek