Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellosztok.Valaki tud windre hátsó kereket amin a fogaskerék fix?Ha gumiágyas van akkor az is érdekel.
Szegény motor elég rendesen le van lakva
Nincs adattáblája! A vázszám a villanyakba van beütve!
newmtuja valaki elissa telószámát? nagyon fontoslenne
sziasztok!
lenne egy S.O.S. kérdésem: az ilyen típusú apriliáknak hol van az adattáblája a vázon?
köszönöm
mitoo
nem kellett vna szétszedni,még nincs meg a pénzed rá,hát működött az nem? használtad vna igy addig
Padláson, darabokban...
Nem akarlak elkeseríteni, de sokkal. Én a gyári 50es után raktam rá MALO 70est a kicsire de valami félelmetesen ment. 3.ba (elég nagy rántással igaz) de fel tudtam gázra venni kerékre. 50essel ez 1.esbe is kihívás volt... friss szántásba még 3ba túrtam
Sziasztok!Azt szertném megtudni hogy 70es polini henger után mennyire lesz gyöngébb a sima 50es? Az utazó sebessége mennyivel lesz kisebb?
Hello
Érdeklődni szeretnék,,haverom veni akar egy Aprilia Tuareg rally 125 ös gépet,,,valaki esetleg tudna róla írni hogy vásárlásnál mire kell figyelni ezeknél,,a motoroknál,,(nekem csak japán mmotorjaim voltam eddig,,szóval nincs viszonyítási alapom)... és még az érdekelne hogy ezeknél a motoroknál a Power milyen fordulaton nyit,,meg ilyenek,,mert halottam hogy powerjük könnyebben meghibásodik mint a japán motoroknak ,,igaz lehet?
Ha valakinek van valami tapasztalata,,hogy milyne motorok ezek,,motorjuk milyen,,meg satöbbi,,azt nagyon megköszönném:)
Nem.
rendszámos gép?
Hali
Nincs Valakinek egy első tárcsája kölcsön műszakihoz?
Köszi.Azóta lemostam,ami nagyon sokat segitett rajta .
Kicseréltem az elsökerékagy csapágyat,mert iszonyat lógott,
kicseréltem a telószimmeringet,meg feltöltöttem rendes olajjal.
a fékbetét elöl vason van,azt majd megferodoloztatom.
hali emberek mi a helyzet itt
rég irtam már ide a tuareges forumba
tudom nem is mondok mást, a tied is szép lett!
De 80at megért akkoris.. annyiért vette
Az enyém is így nézett ki. Sőt...
lesz ezzel munkád az látszik
oksa, köszi
am RX fórumba van pár mai kép, ha érdekel vkit :) ezen a héten lett kész a motorom
1,2 liter, van szintellenőrző ablak valahol adekniden. Illetve egy kis csavar ahol a szintet tudod ellenőrizni enyémbe beleöntöttem kerek 1 litert elég volt az...
és mennyi fér kb bele?
mert akkor elég ha kisebb dobozost veszek
10-40es 4 ütemű motorba való motorolaj kell bele. Abba van kuplungcsúszásgátló adalék is.
váltóba mien olajat használtok
Mondtam,hogy szét van szedve