Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldtem
a kipuvég meg csini jah néztem a képeket
jajjjnékem valami bajvan ezzela szarral mert nekem nemjelzett ki semmit hogy felakarsz venni nekemmeg nemvagy itt őőőő eltudod küldeni emailba a címed?:) és felveszlek
nya...felvettelek...meg eddig is felvoltál véve...
felveszel msnre? helyilaza@vipmail.hu ha nemjó valamiért a címed elküldheted ha gondolod ugyanerre a címre emailba:P a szép kipuvéget meg ma dolgoztam meg
szia megvan...de ha nem kell senkinek nem potyázom el...megtartom ezt is
Hy.Még mindig van 1 zsír őj önindítórelém....
Mizu Elissa? Megvan még a gép? Van rá érdeklődő? Nekem nemnagyon.
képet tegyél már fel rola
Igen.
hallod ez az a pegaso amit 80ért árultak a multkorában?
Már igy vettem.Nincs baja a hengernek,meg a dugónak.A tügörgö sem esett szanaszét,csak megszorult.
Állitólag elcsöppent a gyertya és ez miatt szorult meg.Azért a dugó tetején,meg a hengerfejen vannak apró nyomai,ugyhogy lehet nem kamuztak.Ja ez egy Pegaso egyébként.
A henger meg a dugó nem sérült meg? A tűgörgők nem szaladtak szét? Mert akkor nagy szerencséd volt! Nem volt valami előjele? Mert azért ez hallani kellett volna előtte. Szerintem is új hajtókart tegyél bele, mint bontott főtengelyt!
af1?
Sziasztok.
Van egy Rotax123 as blokkom.Megszorult a fötengelye és fel szeretném ujittatni.
Tud valaki egy gépmühelyest aki korrekten megcsinálja?És esetleg mennyiért.
Az italmondonál kb 22 e ft ot mondtak a hajtókar felujitó szettre gyári minöségben.Egy gépmühelyben kérdeztem a cserét,5 e ft ból megcsinálják hozott anyagból,vagy 25 e ft saját anyaggal gyári minöségben.
Bontottat nem szeretnék,mert a blokkot felujitom uj csapágyakkal,szimeringekkel és akkor már a fötengely hajtókar is legyen uj.
A fötengely csapágynak koyo c4 et gondoltam.Egy külföldi oldalon ezt ajánlják felujitó szettben.
Szerintetek?
Segitségeteket eköre is köszönöm.
Köszönöm!

Sajnos már kezdek hozzászokni, hogy soha semmi nem úgy jön össze, ahogy én tervezem, úgyhogy idén nem lesz motorozás, ez 99%.
jövőre csak? a melohoz sok sikert kívánok
Köszönöm kérdésed, megvagyok, semmi különös. Moccolás? Jövőre csak... Viszont, nem akarom elkiabálni, de lehet kijutok külföldre melózni Akkor viszont jövőre SXV-vel folytatom Bárcsak összejönne...
annyit azé én se költenék rá
hát nekem nem érne meg enniyt
hát kinek mi mennyit ér...én azért örülök h vannak ien fanatikusok...meg akik iet építgetnek
én láttam má ezt bikepicsen régebben..sok melo lehetett vele...anyit nem ér az egész
én monyuk a honolásra értettem a párezret.. dugo má nagyobb tétel
mizu phisoo...moccolás volt mostanság?
SM-nak szerintem se az igazi, de mint motor, nagyon szép, igényes munka, bejön! Amúgy, ha sok pénzem, meg időm lenne, akkor én is így csinálnám meg a motoromat, de nem is adnám el soha Végül is legalább ilyen igényességgel akarom, csak, se időm, se pénzem