Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez elég csúnya! A hengerpalást teljes felületén megszorult. Jobb oldalt a felömlőknél mintha széthullot tűgörgőkosár nyomai lennének, bár ezt így képről nehéz megítélni. Ha el akarod hamarosan adni vegyél bele egy új dugót és kész, ha sokáig meg akarod tartani a motort akkor meg inkább csináltasd meg.
És ilyet hol lehet hónoltatni?
Elvileg szoktak ezeket hónoltatni, szerintem azt lehetne megcsinalni, mert olyan extrém nagy hipát nem látok, csak a keresztirányú karcok tüntek el, ami az olaj benttartásához kell, szerintem lehet menthető
Elég csúnyán néz ki
Valamit lehet vele kezdeni?
Csinálok róla képet és te megnondod hogy mennyire necces jó?
montam én h nem kap benzint azé nem megy
A Nicasil illetve Gilnisil hengereket nem lehet fúratni, illetve lehet ha újra Nicasil-ozák. De akkor túlméretes dugót kell bele gyártani. Legolcsóbb, ha veszel egy új hengerszettet. A Nicasil megsérült vagy csak az alu kenődött fel? Nem biztos hogy új henger is kell!
Hello!Tengap egész nap motoroztam és amikor jöttem haza este valahol valamiért lecsúszott a különolajzás csöve és nem kapott olajat és megszorult A kérdésem az lenne hogy 70es polini hengert lehet fúrni?és mennyi lenne az új dugattyú bele?
Az uszo volt leragadva.
Sziasztok
El tudtam inditani. Az volt a baj hogy az oszo le volt ragadva!
Köszönöm a segitséget mindenkinek!
ne nekem mondjad én nagyon jol tom ,h mé nem indul 1 motor ha nem indul
a tagnak,aki kérdete ,h ménem megy amotorja..de felpörög maj leálll,és nem indul gyértelmú nem kap benzint..
Azt, hogy kap-e benzint könnyen ki lehet deríteni! Önindítózod 10-15 mp-ig vagy rugdoshatod is! Utáni ki veszed a gyertyát és megnézed, hogy benzines-e (csapódott e ki rajta benzin)!
Nézd át amiket lentebb írtam! Másik gyertyával próbáltad? A gyár NGK B10EG-t ír hozzá, ha esetleg újat akarsz venni (2000-2500Ft). Lehet a gyújtótrafó is szakadt, akkor a kiszerelt gyertyával ad szikrát, de ha beteszed a hengerbe nyomás alatt nem az elektródánál húz ívet, hanem a szakadásnál.
a powernek nicns köze ahoz h beindul e.. tuti nem kap benzint,ott lesz a gond,nézd meg a csap vagy a tank el van dugulva
Nemtudom mer két nepja vetem!
Akkor máshol keresem a hibát.
Azért köszönöm a segitséget!
Attól hogy a power nyitva van még be kéne neki indulni! Milyen power van rajta?
hat ennnyiért tuti hamar el fog menni! Akárhogy nézegettem a pénzeimet még ha a motor elmenne akkor sem jönne össze annyi. Pedig komolyan elgondolkodtam rajta.
Ja bocs a karbit is kitakaritotam!
én nem raktam volna fel 900e alatt...de mindenképp el akarja adni...amugy bőven 1milla fölött van amit ráköltöttünk...egyszer régebb kínáltak érte 1.2-t csak akkor nem volt még elado sorba...ha rajtam mulna most se...de ez van
Sziasztok
Benzin van bene! A csapot is kinyitotam!
Aznap csupán 4 km-ert mentem vele és nem volt semi gond! A szelepis rendesen nyitot!
Apropo lehet hogy e szelep nem zárt be?
Én is ilyen vagyok, mint te, a szívemhez nőnek a "dolgok", eddig az összes motoromat, meg autónkat sajnáltam mikor el kellett adni. Főleg, ha sok a beleölt idő, pénz... Amúgy tényleg nem adjátok drágán az állapotához, és az extrákhoz képest, sok sikert az eladáshoz!
uhhh az kellemetlen
Csá! Azt hiszem hogy a tuaregembe dugót kéne cserélni Szegény kicsit gyengélkedik alig akarja elérni a 6000res fordulatot hogy igazán elinduljon! Sztem dugattyúcsere lesz belőle
tankolj bele vagy nyisd ki a benzincsapot ha még mindig nem megy ak eldugult a benzincsap,takaricsd ki