Basszus folyton olyan motort veszek amivel 10 perc motorozás után fél óra szerelés :D:D
Nah de csak sikerül beálitnai elösözr is az uszoval kell kezdenem vlamit mert mivel eltort a pöcke vagy folyton engedi a benzit így tulfojon csurog vagy ki se nyit..
Ezeken a műanyag úszós karbikon általában nem lehet benzinszintet állítani, gyárilag be van lőve! Megpróbálhatod kétkomponensű epoxi gyantával megragasztani (vegyszer álló).
Szedd szét a karbit az utolsó csavarig és takarítsd ki az összes járatot (hihetetlenül egyszerű típus, biztosan menni fog)! Baloldalt a kereszthornyú csavart 1-3 fordulatra kell kicsavarni, ezt fróbálgatni kell. Ha nagyon becsavarod akkor alapjáratról hirtelen gázadásra ledadoghat a motor a sok üzemanyag miatt. Ha nagyon kicsavarod erőtlen lesz és lassan ejti a fordulatot.
Kedves Bence 89! El kell hogy keserítselek! Ez nem a gyári karburátora a motorodnak! Yamaha robogókan található ilyen (pl Mint). A felső cső az automata benzincsaphoz menne az alsó a különolajozóé! Tehát gondolom keveréket tankolsz. Mindkét csőnek el kell lennie tömítve mivel másképp falsot szívna a motor!
Én ezt tapasztalatból írom, hogy növeli a motorféket! Mert hogy én kipróbáltam így is úgy is! Amúgy hol hallottad ezt, hogy 2T nél nem szabad motorféket használni? Tartósan nem szabad, példáúl hosszú lejtmenetbe! Attól, hogy városban lámpától lámpáig gyorsítasz majd szépen visszapakolod és ezáltal motorfékezel az ég egyatta világon semmi baja nem lesz! Vagy Te 6. ba állsz meg?
NAh igen szóval úgy kezdödött h próbáltam állitani az úszószinten mert azé az basztatta az orrom.
az egész usszó müanyag (márahol állitani lehetne a szintet az is). Gondoltam egy minimálisan csak hajéik hát nem. Igy eltört ....
valahogy próbáltam ragasztani beszoritani de ragazstót ugye oldja a benzin tömködé az meg kirázza az út .. haza is alig tudtam eljutni ki be nyitottam a benzin csapot de igy már kicsit jobban ment még húzott is 2. ban is ...
Valakine valami ötet azon kivül h új uszót vegyek estleg valakinek egy fölösleges?
Az a gumicső a szívóoldalon nem eredeti