hát sm-ként nem tecc...nem bejövős...viszont a munka ahogy kinéz a gép...az non dícséretes...a fényezés bejön...de kicsit csicsa a piros dob...meg az aprilia felirat...az már tul sok...tehát kevesebb több sztem... sezrény vélemény
sziasztok!erre most leltem rá, nemtudom láttátok e már hát nemtudom nekem azért ennyit nem érne egy Tuareg h beleöljem minden pénzemet azért ez mégis csak egy olyan kategória, ami a motoros életében nem örök hanem csak egy mérföldkő a feljebbjutáshoz vagy nem?de azért nem rossz kis gép
Én akarom eladni Burnout-nak a hengeremet. Így néz ki. Szeritnetek milyen állapotú? Dugó nincs hozzá. Szerintetek ha vesz bele egy dugót akkor jó lesz? Vagy hónolni is kell? A régi dugó már eléggé el van kopva, de viszonylag jól néz ki, nincsenek rajta ragadásra utaló nyomok.
nem emléxem má de am az indexek nem ugyanolyanok ezeken? 1ik haveromnak van ien yamaha ybr 125 bervája,na azon is ien nagy bucma inxex van mint a 20éves aprilián
menyibe vettetek gyári indexet? nekem volt régebben 4db, teljesen gyári ,egyszer szétszettem ,me kellett belőle az izzo,hát belül oan volt,mintha tegnap gyártották volna, anyira uj,meg minden.. monyuk kivülről se volt 1 karc se rajta..cak nekem nem volt fen a motoron me azok a nagy gedvák nekem nem teccettek
de én má elattam őket,ti menyér vettétek? én 5k ér attam el a 4et
jaaa hoyg ez 50es motor és ez 70es polini.. aszitwe 25ös mocin 160as polini,nem is figyeltem..akk azé mások a számok, kisebb ccm,kisebb pénzbe kell gondolkodni,de ak se jösz ki olcson,ha el akarod adni, ak sztem vegyél rá egy gyári 50es hengerszettet,bontottat,és add el... sztem oan 15körül biztos kapsz rá...
miet akarzs venni 125be? nem érdekel a mitom? mer én meg azt akarom eladni,én is lépek egyet felfele a létrán,én most gixer 600ba utaznék
Tudom hogy úgy jönnék ki a legjobban ha megkókányolnám és eladnám de nem fogom tenni mivel ez valóban nem lenne ferr! Ja egyébként én is így vettem ezt a motort hogy e lendkereke össze vissza volt hegesztve persze zet nem mondták nekem én meg nem néztem meg és 2 hétre rá persze hogy tönkrement!Szóval ezt nem akarom senkinek tényleg al egroszab érzés amikor az ember gyűjtöget talál egyet elmegy érte elhozza és tönkremegy! Próbálok vmi más kiutat találni az 50es henger+dugó jól hangzik!
meg h hol lehet rola teszteket olvasni?
de én má elattam őket,ti menyér vettétek? én 5k ér attam el a 4et
miet akarzs venni 125be? nem érdekel a mitom? mer én meg azt akarom eladni,én is lépek egyet felfele a létrán,én most gixer 600ba utaznék