Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szett
?
Vagyunk így ezzel egy páran. De nem azt mondtad a multkor hogy nem adod el?
Tényleg nem kötözködni akarok csak felvetődött bennem egy kérdés. Mondjuk mész 130-al és látod előre hogy meg kell állni! Akkor innen, hogyan kell helyesen megállni.
mert már 2éve nagyobbra akarok váltani...
Láttam eladó a motorod! Miért adod el pont most amikor ilyen szépen fel van újítva?
Nem tudom,nekem így mondtak. Amúgy szerintem ígyis logikus, de tényleg mindenki úgy használja ahogy akarja.
hát én nem így szoktam
Nem a gázt elengedem húzom a kuplungot, ha kell fékezek.
Mind1 nem akarok vitázni erről veled mindenki úgy használja a motorját ahogy akarja én elmondtam a véleményem és te is a tiédet! Részemről ennyi!
én sem azt mondom hogy lámpánál alapjáraton húzni kell a gázt, hanem ha a motor nagyobb fordulton, van pl motorfékezésnél, a gázt pedig visszaengeded akkor nincs annyi olaj neki és ez a dugó élettartamának megrövidülését okozhatja.
RS bajnok kösze a képeket...pöpec menőztél megint a csajok előtt
Magyarul, ha lassít előtted mondjuk egy autó akkor Te egyből húzod a kuplungot meg a gázt Azért néhány perc alatt nem távozik el az olaj a motorból, az más tészta ha Kékestetőről jössz lefelé ott elég gyakran kell gázfröccsöket adni!
nekem is különolajozás van...de én piros lámpánál simán járatom nem kell neki gázt adni...semmi bajom vele...
amugy hany éves vagy? Ha szabad megkérdeznem?
Meg nem 6 ban állok meg, hanem megfogom és elkezdem kuplung behúzása mellett visszapakolni és fékezek. Némi cinizmus érzek ki a hangvételedből, de ez így van ktüteművel nem motorfkezünk és kész, ha nem muszály még rövid távon sem.
Te tudod! Minden esetre elég hülyén nézhet ki 2T motorokkal kb 60-70000 km-ert vezettem már le és egyiknek sem volt tőle soha semmi baja!
Hallod kérezd meg az rs az af1 és az összes kétütemű topikban hogy ki használ motorféket. Én ha van lámpa akkor úgy csinálom hogy fordulton tartom a motort gázzal, mert az a baj hogy alapjáraton nem kap elég oljat a különolajzótól.
Hát persze
Ez az allja az árnak.
Ha érdekel jelentkezz.
kalmikov@freemail.hu
Én megoldok mindent :P
Adsz kölcsön pénzt :
De Szerintem 80% h megveszem
Egy picit alkudj belőle Az eleje rámegy egy az egybe ha leveszed azt a maszek gumi csövet, csak a légszűrőre csatlakozást kell valahogy megoldanod!
Ne ez a karbi eredeti!
Érdekel de fater is körbe kérdezősködöt elsőnek azt megvárom de utána érdekel.
Akudni lehet?