Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aham ak a fuvokánál volt az árulás.. ak azé zabál be mindig ... parillába vetem csabán a teloharmonikát,2k volt aszem
Szia! Lehet, hogy valahol fals levegőt szív (főtengely szimmeringek, blokkház tömítés, szívócső). Vagy valamiért elszegényedik a keverék (benznincsap, benzinszűrő, karbi dugulása). Így látatlanba elég sokminden lehet!
kifogyott a benzin XD
vagy valamiért nem kap..
alap h jó! enyim volt :) etx is most darabokba van le lesz festve meg ilyenek oda van festőnél ha minden jól megy ma megyek érte.. másik fejidom, faridom lesz ilyenek.. motorikusan is be lesz lőve bakker a karbiba a fővúvóka akkora mint egy 600asé nem is volt akkora kaliberező (kb olan 2mm-es) h megmérjük azért evett az 10litert XD holnapra megjön a gyertya az se belevaló volt olajcsere, tényleg telóharmónikát meg matricákat honnan szereztél? ülés is újra lesz húzatva a héten viszem miest ráér a csávó.. nincs valakinek főfúvókája gyári véletlen? jah am a teleszkópom is széthullott de valószinűleg a héten lesz másik...
Sziasztok!
Kelene egy kis segitség.
Van egy etx em nem akkar indulni gyujtás van!
Utoljára mikor mentem vele akkor ugy felpörgöt mint az álat!
Mit tegyek hogy eltudjam inditani?
Elöreis köszönöm!
mizu erre emberek,mennek még az arpiliák? nekem a mito nagyon bevált,most 800km nél vok vele ,amit lementem vele eddig, és tél óra mióta megcsináltam semmi baj ne mvolt vele midnne okés rajta,csak motorozni kell vele..jah és alig eszik:D voltunk ien motoros tura szerüségen, kb 4liter /100km el ment el,j mnagyrészt nem huztam neki,de azé volt ,h meglőttem neki 160al ,meg gyorsulási versenyi is volt benne nagyon jo kis gép
oksa bocsi nem bántani akartalak, amúgy ha lenne annyi pénzem amennyi nincs holnap mar nallam lenne az a verda, mert szerintem nagyon szép és amennyire megimertelek biztos hogy nem zsákbamacska.
nem nem a pénz miatt....ne kérdez h miért...hosszu lenne és amugysincs kedvem beszélni rola...benne van a szívem...a munka...az idő...és sok sok pénz....nem rajtam mulott h elado...az autonak semmi baja amugy...ez van
de miért adjátok el? Pénz miatt?
igen sajna
Elissa áruljátok a crxet? Nézem hogy nem is drágán?
Néha télen is ki szoktam menni vele egy kicsit megjáratni. Meg ha takarítom a garázst, akkor ki szoktam tolni a hidegre. Aki egyáltalán nem használja télen és fűtött helyen tudja tárolni annak nem kötelező bele fagyállót tenni.
DE most neketek a motor hidegben áll? Mert én azert sem töltöttem bele fagyállót mert a grazsban sosincs 15 fok alatt.
A régebbi japán autókba tiszta fagyállót (etilén glikolt) tettek gyárilag! Nem véleltlenül bírja a vízpumpa 2-300000 kilométerig!
"Remélem nem fagy szét" :)! Ilyenre ne alapozzál! Rajta van a fagyálló dobozán, hogy milyen keberési arányoknál hány fokig jó! Desztillált vagy ioncserélt vízzel keverd! Általában, ha 1 az 1-ben kevered -25 - -35C -ig jó!
Én most nagyon kevés fagyállót tettem bele!Remélem nem fagy szét...
Teljes mértékben igaz amit írtál! Nekem 19 éves a Tuareg és semmi baja a hűtőjének! Én évente szoktam cserélni a hűtőfolyadékot 1:1 arányban (kb. -30 fokra)! Körülbelül 1 liter megy bele!
Kössz a segítésget, így fogok eljárni:)
Az márkától is függ, lehet, egy Tescos fagyálló megmarogatja egy kicsit... Ha jobb minőségűt rak bele az ember, akkor nem hiszem, hogy bárminemű kárt tenne a hűtőben, sőt, mitöbb, még jót is tesz, mert kenést ad a szivattyúnak, megakadályozza a vízkő lerakódását, és tisztítja az egész rendszert.
Ezzel a fagyálló nélküli dologgal vigyázz, mert ha megfeledkezel róla és szétfagy a blokk az nem egy hűtő árába fog kerülni :) ! Amúgysem hiszem hogy szétmarná a hűtőt.
Na szevasztok.
Új kuplung (lamellaszett) kell a gépsasba. Kérdés milyen kell bele, hol lehet kapni, mennyiért?
Segítséget előre is köszi. Jah és ha lehet a választ a sakic19@citromail.hu ra is küldje már el a kedves megfejtő
Engedd le első lépésben ugy hogy a legalsó ponton elengeded a régi vizet. Aztan ha nem muszaly ne tegyél bele fagyállót hogy ne marja szlét a hűtőt. Majd fog meg kezd el tölteni bele, amikor nem megy bele több indísd be a motort hogy kezdje el kinyomni a buborékokat és tölts utanna. Nem tudod túltölteni mert a felesleget kinyomja.
megkérdezem majd a postán az öszeget hogy mipénzért vesztegetik a csomagküldést............majd írok ide neked fórumra
Szia! Érdekelne! Meg tudnád kérdezni a postán? Csak hogy nagyságrendileg kb. mennyi. A4-es borítékba beleférne? Mert akkor gondolom olcsóbb mintha csomagként adod fel.
PITYU 9

nemtudom sajna pontosan a postaköltséget megmondani hogy mennyi lenne.......hazudni nem akarok neked..........de éppen azért adom ilyen olcsón a szettet mert ha drágábban adnám plusz postaköltség akkor a kutya sem venné meg....... ha érdekel akkor írj..