de nem egy kategória...az rx azért könnyebb ...terepen okésabb...a wind meg enduro...böhöm...orrnehéz...nem mondom h nem jo vele terepezni...de nem egy crossmotor...attol függ mire akarod használni leginkább...ha turázni arra tökéletes
Ez gyárilag is elég kihegyezett motor, ezért elég karbantartás igényes! Mentem már jópár 25-össel, de a rotax blokknak nincsen párja! Ne akard tuningolni!
mit akarsz rajta tuningolni?... ha ien 160-as hengerre gondolsz stb...akkor vegyél nagyobb ccm-es gépet...mert kár szétmókolni...rövid élettartamu lex a gépes...persze ez csak az én egyéni véleményem...mindenki maga tudja...
hát én ezt meg ne haragudj...de felejtősre venném...amugy itt meg tudod nézni a 1990-1992-es Windeken is jobb oldalt van gyárilag a lánc : Aprilia museo
Az enyém 130-at megy végre, a forgalmiban 135kg van, 4L/100km a fogyasztása! Még valami info Az egy elég buher tuareg, még az idomok sem olyanok mint az enyémen! Ez valami 50-es gép lehet, a blokkja meg tuti nem gyári! Ilyen ótvar motort én nem vennék meg!
egyébként itt a link! http://www.hasznaltauto.hu/2003804_aprilia_tuareg_1991
És köszi az infót! Gondoltam így megtudom fejteni, h mi ez a hátsó futómű és, h milyen blokk van benne?
Hát mert tervezek venni vmi futkosós erdőbe lődörgős, barátnőmet a mögöttem vivős, szallonasütögetős gép vásárlását! És ráakadtam egy tuaregre ami 55e FT, de miután megnéztem a ti gépeiteket, eléggé pofánszúrt, h bal oldali láncos, és ebből következik, h akkor nem az eredeti blokk van benne!
az enyém '89-es és jobb oldalon van a lánc...de most ez miért fontos? a gyári érték asszem 32LE ...az enyém 127kg...120 a vége...utazója 100...fogyasztás szuper: 3.5-4lity körül ...mire vagy még kivi?
Helló mindenki!
Érdeklődni szeretnék, h egy normális állapotú tuaregnek mi a gyári teljesítménye? 90 körüli évjárat. ÉS, h létezik-e bal oldali láncos tuareg? Előre is köszi!
Aprilia museo
És köszi az infót! Gondoltam így megtudom fejteni, h mi ez a hátsó futómű és, h milyen blokk van benne?
Érdeklődni szeretnék, h egy normális állapotú tuaregnek mi a gyári teljesítménye? 90 körüli évjárat. ÉS, h létezik-e bal oldali láncos tuareg? Előre is köszi!