Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy all.Eladó Windhez 1 vatta új használatlan önindító relé(csomagolásban).Ha kell írj!
Mi történt az eredeti lendkerekeddel?
10 hordónyi 2 forintosba megegyezük De ez a nagy 600literes
mennyire apróért....1 és 2forintos elfogadsz?
Nah kérdések megelőzéseképpen: Minden maradt a régi a motoron, a másik komplett blokkom bontom, arról eladó a lendkerék. Am aprópénzért eladó a moci, ha valaki szeretne megmenteni egy rendszámos motort....
Hellosztok
Fepi mar megint nemjo valami?
Köszi!
csak megkérdeztem m gondolom h jó az a lendkerék me emléxem h vettél gyujtást is,és végüól nem az volt a szar
Nemvagyteegykicsitkapdbeafaszom? Gondoltam, hogy nem bírod ki... Nah várjál, jön még kutyára kamion
tökéletes,mint az rx?
Szia! Nekem van eladó 13000+pk. Tökéletesen működik... Érd: fepi3@freemail.hu
10w 40es 4ütemü motorolaj..kb 2ezer ft 1 liter
de mire kell? biciklire ,rollerra,esetleg rotax 123asra?
hy! sürgősen kellene nekem 1 tirisztoros lendkerék! ha valakinek akad egy eladó kérem szépen jelezze nekem! köszi
Köszi
vagy csak nem tudják, speciel én megkérdezném ott ahol veni akarsz, nézz ki egy fasza helyet és tutira megmondják h melyik olaj kell
Szia! 450ml száranként! Bár ahogy látom, nem túl segítőkészek itt a fórumzók :( !
Csőőő Tuareg Rally-ban az első telóba mennyi olaj kell ?
Hello!
Indexkapcsolóra, indító zárra lenne szükségem Tuareg-hez. Rotax 123, nem Wind ha ez segít valamit.
vmi iesmi a terv most.. persze nem igy venném,hanem gyáriként a doonort aztán átépiteni iesmire,azé van kamiket nem igy csinálnék,de ez hasonlo
Sziasztok! Valaki légyszi válaszoljon a kérdésemre! Ti milyen olajat használtok a váltóba? Melyik vált be legjobban? Rotax 123 blokkról lenne szó! Előre is köszi!
hát ez még a jövő először elkéne adni a mitot