nekem is volt ien blockos tuaregem mint neked,és én is tettem rá 160asa hengert,jobban ment ám tőle,3.ba még kerék volt és ne mis volt rajta a nagyobb karbi,azzal mégjob lett volna
am én tok rá 160as hengert,csak nincs bele dugo, ugy 25k
a kettő között nem nagyon van mar. De hidd el nekem, hogyha becsületesen kicserész minden csapágyat, mindent kitömítesz rendesen, felraksz egy 34es karbit, amit rendesen bekarbulálsz, főtengelyt rendesen megcsinálod, raksz rá valami sportszűrőt, meg egy rendes kipufogo rendszert, akkor elég jo motorod lesz és nem fogja lezabálni a gatyád. Mert a 160as heger bizony sokat bezabál.Én bizttos hogy az előbbit csinalnam.
nincs olyan, de miért nem jo a gyári 125? a 160 se lenne rossz de akkor télleg a fél blokkot ki kellene cserélni h utána ne haljon meg, van itt egy pegaso asszem phisooé vagy fireballé, őket kérdezd meg!
Egy 1986-os Tuareg windet szeretnék felújítani. 160-as hengert szeretnék rá. Kellene egy kis segítség, hogy hol tudok venni hozzá alkatrészeket? Egyébként valaki csinált már hasonlót közületek?
Előre is köszike!
Multkor valaki irtam hogy a gyári iranyjelző helyére be lehet tenni a trabiét. De azon 3 lább van. Akkor mit hova kell kötni, mertt az apriliaén meg csak kéttő van.
Köszi Pityu! De aki hirdet nem valami korrekt 2.xorra van fennt az árú,egyszer már voltam nyertes,de se egy mail,hogy menjek hidegebb éghajlatra se a póstás...:S
Hy All! Még mindíg-mindíg valaki segítségét kérem,aki tud valamelyik sufni mélyén egy ilyen HÁTSÓ LÁMPABÚRA létezéséről...! Előre is köszi! Elég fontos lenne !
pizzafuti001@freemail.hu,vagy légyszi itt a fórumon ... Thanks!
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem! Nem tudtok valamilyen oldalt vagy linket adni, ahol találok Tuareg 125-höz robbantott blokk ábrákat? Előre is köszi!
am én tok rá 160as hengert,csak nincs bele dugo, ugy 25k