Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nya szééép... azért kivi lexem...miet veszel majd
me tudok olcson nagyobbat,és kéne a rendszámos motor,meg 4t..és igy lenne,szinte semmit nem kéne ráfizetni..na jó az évmenyit kéne,de csak az átalakitásokra.. de de hosszu,meg csak tervek,elösször mennyen el a mito,aztá utána gondolkodunk nagyobba
gixer 600at akarok,rendszámos, fájter cucc...
am téleg beszámitok szimot,me akarok 1 jó ks szimot mászkálni meg sok kis suttyó aki simozik,és akar nagyobbat az nemtudja eladni a szimot,de akar nagyobbat és ak beszámitom,persze nemsokér
mi lex a nagyobb vas?
hh eladod ilyen hamar...
Milyen nagyobbat akarsz venni?
A végén nagyon odabasz az a "simsont beszámolok" mondat
Sok sikert az eladáshoz!
Ti milyen olajat használtok a váltóba? Melyik vált be legjobban? Rotax 123 blokkról lenne szó!
Szia! Izzók OK! Nekem az olajlámpa akkor világít, ha ráadom a gyújtást, amikor beindítom a motort akkor meg elalszik!
A check gomb arra szolgál hogy ellenörizt az olaj jelzö lámpá, ha benyomod az olaj controlnak kell világittani. A töltés nekem sem világitott soha
de nézd meg benne az izzókat
Üdv. Aprilia Tuareg Wind 125-el kapcsolatban lenne kérdésem! A műszerfalon a kontroll lámpák mellet jobb oldalt mi célt szolgál az a check nyomógomb? Valamint a töltés lámpának mikor kell kialudnia illetve világítania? Mert szerintem ez sem működik!
Mindenféle bontott alkatrész 125ccm apriliákhoz(Tuareg rally,wind,af1,...stb)
Lejebb az elérésem
Minden endurosnak ajánlom ezt a számot :) :

http://www.vignet.hu/~vgergo/0...
javitva msn:patvaros87@freemail.hu
Eladó 125ccm aprilia tuareg rally-ra való komplett kipufogórendszer. Aprilia Racing könyök+Arrow dob. Tökéletes állapotú. ára:15eft Postán is küldöm.
érd:06303207630
email:patvaros87@gmail.com
msn:pat
varos@freemail.hu
Nincs meg véletlenül valakinek, teljes terjedelmében az előbbi linken lévő javítási útmutató?
Köszi a válaszokat!

Lehet, hogy akkor marad a 125ccm.
Még az érdekelne, hogy hol jutok ehhez alkatrészhez?
A "C" lábra kell egy test, már ha jól értelmezem ezt a rajzot : http://twk.lusteenet.hu/twk/pi..., de a tz-k reléje emlékeim szerint 2 lábuak lehet azokat egyszerűbbbe tenni.
szerintem az lehet a baj,hogy az apriliád az nem 1 trabant...
elbasztam, Citrommé télleg
Csőő nem tudja valaki annak az oldalnak a linkjét amelyiken van a rotax123 szétbontása?
Valaki Mondja mar meg nekem hogy ha van egy trabant iranyjelző rellém, akkor azt hogy rakom bele a motorba. Mert az apriliaban csak két vezeték van, annak meg három csatlakozója van, és akár hogy próbálom sehogysem jött össze. Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném.
Nekem már Tuaregem sincs, nemhogy Pegasom... De még firenek se volt soha Pegasoja
Szia!
A régi géped, most hozzám került (Aprilia Tuareg Wind)! Tudnál az előéletéről néhány dolgot mondani!