NEKEM KÉNE EGY fordított teló lehetőleg minnél vastagabb..........tuareg rally vagy cagiva elefantéra gondoltam de más megoldás is érdekel............előre is köszi sziasztok
sziasztok..........aprilia rx-tuareg-af1 stb tömíttő szett eladó egykét apróság kivételével......postai úton is.......2000 ft plusz posta k.
eladó még műanyag fogaskerék is aprilia blokkba a különolajzóhoz meg a vízpumpához..........ha van valami kérdés akkor az emilre írhattok :gabor8181@freemail.hu
Csá!Hát természetesen megint nem sikerült amit akartam.... A szerelő azt mondta hogy legközelebb másfél hónap múlva viehetm hozzá a motort és én ezt nem bírom ki!Aki tud vas megyében szerelőt az légyszíves írjon!Egyébként ha megfogom a lendkereket és kifele-befele lóg egy kicsit(tényleg csak kicsit)Aakkor cserés a főtengely?
Eladó nálad egypár dolog:
etx tank, oldaldekni és egy szerelési útmutató
de mindenkinek más...hozzáteszem..az enyémnek a motorjához nem volt piszkálva...semmi tuning...7500km-el került hozzám...egyenesen a napfényes Italyanobol...én imádom ...turázni non kényelmes és megbízhato akár 2 személlyel is...lightos terepen is megállja a helyét, de nem egy crossmotor! ...eddig karbit kellett takarítani rajta...fékbetét csere....átnézettem...power nem nyitott, de megcsinálták, teloba olajcsere...most fogok láncszetett cserélni rajta...mert elkopott ...gyertya kellett bele még másik....azon kívül csak győzzem tankolni és olajjal
Szia! Az e-mail címemre írj valamit és akkor értekezünk! (kepesi@starjan.hu)! A telót a motorhoz kaptam pluszba amikor vettem! Olajfolyást nem látok rajta, nincs elhajolva, keménynek tuti kemény, mert meg sem bírom mozdítani!
hi! nem tudom képed van róla? am milyen állapotban van és mit kérnél érte? telefonszám esetleg mert itt nem lehet úgy megbeszélni... egyébként marzocchi van az enyémbe
hi!
mi a helyzet erre?
kéne nekem aprilia etxhez hátsó rugóstag mert az enyém széthullott nem tudom h javítható-e holnap válik el ha nem, tud vki? elég fontos lenne... előre is kössz Üdv!
Valaki segítsen!