Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Ki szeretném cserélni tuaregembe a hűtővizet! Mi a teendőm? Mennyit kell beletenni?
Valaki segítsen!
Gabor 8181! Mennyi lenne a potaköltsége a tömítés készletnek? Tuareg Wind125-höz is jó? (ROtax 123)
szia!
Nekem van rladó forditott telóm, tuareg wind-é volt(125ccm) 38mm a becsuszószár. ha érdekel keress meg, elérhetőségem az adatlapomon
NEKEM KÉNE EGY fordított teló lehetőleg minnél vastagabb..........tuareg rally vagy cagiva elefantéra gondoltam de más megoldás is érdekel............előre is köszi sziasztok
sziasztok..........aprilia rx-tuareg-af1 stb tömíttő szett eladó egykét apróság kivételével......postai úton is.......2000 ft plusz posta k.

eladó még műanyag fogaskerék is aprilia blokkba a különolajzóhoz meg a vízpumpához..........ha van valami kérdés akkor az emilre írhattok :gabor8181@freemail.hu

üdv
Még ez:
Csá!Hát természetesen megint nem sikerült amit akartam.... A szerelő azt mondta hogy legközelebb másfél hónap múlva viehetm hozzá a motort és én ezt nem bírom ki!Aki tud vas megyében szerelőt az légyszíves írjon!Egyébként ha megfogom a lendkereket és kifele-befele lóg egy kicsit(tényleg csak kicsit)Aakkor cserés a főtengely?
Eladó nálad egypár dolog:
etx tank, oldaldekni és egy szerelési útmutató
Szia! Ha megvan még a tuareged dobnál egy mail-t nekem? domotorpeti@freemail.hu
Érdekelne egy 125ös Wind elfogadható árban. Köszi :)
de mindenkinek más...hozzáteszem..az enyémnek a motorjához nem volt piszkálva...semmi tuning...7500km-el került hozzám...egyenesen a napfényes Italyanobol...én imádom ...turázni non kényelmes és megbízhato akár 2 személlyel is...lightos terepen is megállja a helyét, de nem egy crossmotor! ...eddig karbit kellett takarítani rajta...fékbetét csere....átnézettem...power nem nyitott, de megcsinálták, teloba olajcsere...most fogok láncszetett cserélni rajta...mert elkopott ...gyertya kellett bele még másik....azon kívül csak győzzem tankolni és olajjal
és 125-ről beszélek
nekem terepen sem eszik 7et...szal...az enyémnek non jo a fogyasztása ...meg vok vele elégedve...
És hogy van terepen megeszi a 7 L sima városba meg a 3-4L-et? én a 125 öst kérdezem!?
kinek mennyit....az enyém 3.5-4 lity
CSá srácok olyan kérdésem lenne hogy ez a moci mennyit eszik sima aszfalton? Köszi
125-öshöz kék trafó(elektronika) eladó! Hibátalul müködik, nálam kilehet próbálni.
ára:10eft
Érd:patvaros87@gmail.com
msn:patvaros87@freem
ail.hu
06303207630 du vagyok elérhető
Felvehetsz MSN-re is ugyan az a cím!
Szia! Az e-mail címemre írj valamit és akkor értekezünk! (kepesi@starjan.hu)! A telót a motorhoz kaptam pluszba amikor vettem! Olajfolyást nem látok rajta, nincs elhajolva, keménynek tuti kemény, mert meg sem bírom mozdítani!
hi! nem tudom képed van róla? am milyen állapotban van és mit kérnél érte? telefonszám esetleg mert itt nem lehet úgy megbeszélni... egyébként marzocchi van az enyémbe
elég nagy a punny itt
Szia! Nekem van egy fölös Tuareg Wind teló! Nem tudom jó-e bele!
hi!
mi a helyzet erre?
kéne nekem aprilia etxhez hátsó rugóstag mert az enyém széthullott nem tudom h javítható-e holnap válik el ha nem, tud vki? elég fontos lenne... előre is kössz Üdv!
narancssárga fejidomos RX 125
hy! Meik motort adod el?
Hello!Kb mennyibe kerül ha elviszem szerelőhöz a motoromat és kicseréli a 2főtengelycsapágyat?
(Aprilia tuareg etx-ről van szó 70es)
semmi ....cask áttalakítjuk a gyújtást!