Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

assszem énénénénén voltam :)))))))))))))))) kis PÖTTÖM:)))))))))))))) jolenne ha már rámcsörrentenél alig várom
csak volt aki elszakított mellettem rs-el
nem még iennel nem mentem...
eladó a mitom ha bárki tud rá érdkelődőt,vevőt az szóljon.. árat meg kitaláljuk
hát jó ,100felett persze h más,de azé az elején sztem kb uganannyira kéne mennie egy enuronak is,stőtt,mivel rövid a váltó,rövidebb mitnr 1 speednél, azé ugrékonyabbnak kéne lenni.. de ntmom
én mentem má jópár 125ös géppel, vagy 4-5 125ös enduroval,meg vagy 5-6 speedel is,hát más,az tény...
Ezt én is alá tudom támasztani! Annyi a különbség, hogy én ugye AF-1-el mentem (végül is ugyan az, mint az RS), előtte meg ETX-el. Hát kicsit jobban megy az AF-1...
Mentél vele? Írd már le légyszi a tapasztalatodat! Kíváncsi vagyok mi a titka
Jaj 50-es tuerghez vlakinek egy öninditója?

Vagy az hogyis van megoldva?
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen 6-os váltorol rajza?
Vagy hogy hol tudnák szerezni az apriliahoz.
hát nem gyengén jobban szakít az rs ...non szedi a papucsait...
Van továbbá(Wind): Tankom, első idom (zöld-fehér), lámpa foncsor, műszerfal, hátsó teló, kuplungkosár, kuplungrúgók, blokkfelek, műanyag fogaskerekek, vízpumpa, jobb kormánykonzol, meg még egy pár dolog.
Múltkor valakinek kellett lamella! Megmértem: 3mm vastagok úgy tudom az új is ennyi, 1000Ft/db!
azé egy rs kicsit áramvonalasabb mint a wind. meg gondolom az áttételezése is más... de kitudja...
hát de a blockja ugyanaz mint 1 rs nek.. rotax 123... nekem az etx fénykorába 130at tudott... 14/41es áttétellel..pedig abba 127es block volt,az meg gyengébb
Akkor vedd meg azt!
abba is van 2kivezetéses
Mondom nekem ez van benne és tökéletes! A "kocka" alakú több kivezetéses, ebbe 2 kivezetéses kell, tökéletesen megfelel!
Láttam kocka alakút is de az 2400 akkor azt mondod ilyet lehet olcsón venni?
Még is mihez?
Nekem ilyen van benne tökéletesen működik vele! Ja és 460FT
http://mofaker.hu/megjelen.php...
Van valakinek tuareghez (50-es ) hez beállítási adatai?
Így nz ki a relé?
Mindegy nemis ez a lényeg csak rendesen működjön előszöris és majd utánna majd megcsinálom ezt is
Ezt tényleg nem tudom, majd biztosan lesz valaki aki meg mondja!
sztem nem mert annyira nem hangos