Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
A 94-es tuareg-emre kéne berúgó kar.
Hol tudok venni ilyet, egyáltalán létezik-e hozzá?

A moci:
sziasztok motorosok!nekem egy 93 as évjáratú aprilia tuareg rally 125-öshöz kellene első komplett lámpa mert az enyémben a foncsor lehámlot!ha valakinek van bontva vagy csak úgy van neki szóljon!nagyon megköszöném...ha lenne valakinek..előre is köszi ha van valakinek...jóéjt helló
Ma kellően kiélvezkedtem magam, motorral voltam autókat nézegetni. Nagyon jó volt csak így csellengeni.
jah hát igen...akkor még gyakorolni kell ...jol van nya csak viccelek...iegn ezek orrnehéz motorok..én nem is probáltam vele egykerózni...ez enduro...ez turázásra tökéletes...nehéz lenne emelgetni meg hát nehéz is...elve...no igen sár...nekem non jol megálta a helyét...azért sárban is..persze nem olyanba mint a crossgépek ...nem arra valo...hanem ien lightosbb terep...de a kavicsokkal se volt semmi gond...szépen el lehet menni vele köves...homokos...saracskás...részen...a határban non szeressem vele az életet ...persze voltak kisebb incidensek de kinek nem...
én is akartam hozzá átlátszó burcsit...de az italmondo nál, az aprilia szalonban is azt mondták nem tudnak hozzá
majd sötétíteni szeretném.
Jól néz ki, de szerintem az átlátszó búra még ütősebb lenne! De ez csak magánvélemény.
én mennék de sajna nem vagyok motor közelben
egyszer volt olyan, hogy rossz volt a motoron az önindító. De úgy épp megmostam a motort, nah mondom kimegyek egy lájtos kis terepezésre ilyen földutakon. Nah megyek egyszer előttem volt egy kibaszott nagy pocsoja, de vagy 2 méter átmérőjű. Áhhh mondom én nem megyek bele, majd elmegyek mellette a földön. Nah az nem látszott hogy mennyire vizes. Azt hitttem ott mar annyira száraz mint a földút többi része. Nah elindulok és annyira belesüllyedt az eleje, hogy semmit nem tudtam csinalni.eltúrta megát a motor. De ugy hogy elengedtem és megállt az iszapban. Ugye közben lefulladt, és önindító hianyban nem tudtam beindítani. Másfél óra volt még kiránygattam az iszapból azt a nagy szart.Nah azóta inkabb ugyvagyok hogy belemegyk a közepébe, mertt akkor nem lett volna semmi gond, mert ugye a pocsoja alja az nem olyan puha, siman keresztül jött volna rajta. Egyszer ez volt a sztori. Meg volt olyan hogy mentünk egy gát tetején ami ilyen kaviccsal volt felszórva. A haverom az mtxével 3szor olyan gyorsan tudott menni. Én meg ott szerencsétlenkedtem, mert annyira csavarta ki az elejét, hogy nem tudtam mit csinalni vele. A másik kérdésre válaszolva, az egykerekezés sem egyszerű vele, de nem nagyon szoktam mostmar próbálkozni vele, mert egy idomfényezés rosszul jönne, meg ha elbaszom akkor nagyon hirtelen tudok nagy kárt csinalni benne. Nah bocs a sok szövegért.
nehezen kerekezik biztos
Sziasztok Elissa és fiúk!
Nem akar valaki gurulni egyet délután?
A haverok elmentek endúrózni,én meg itt maradtam aszfaltgumis motorral.
értem...csak kérdeztem mert láttam a tiéden is inkább terepes a cucc ....értem...és mien problémád van az orrnehézség miatt?
Nekem Mitas van elől hátul. Az az igazság hogy mikor megvettem a motort elég sokat endurózgattam, de mióta kész lett sajnálom szétbaszni terepen ugyhogy inkabb csak aszfalton megyek. Ugyhogy legközelebb valami aszfaltos gumit fogok rá venni. De amugy még aszfalton is elég jó, az elejével szokott probléma lenni, mert nagyon orrnehez.
neked mien a hátsó gummád?
nagyon széppp...olyan mint az enyémen
Nah hosszú várakozás után megérkezett az irányjelzőm. Nekem nagyon tetszik igy a gép...
Így már mindjárt más, de az "akármilyen" nem ezt takarta. Bocs, nem kötekedni akartam
kössze...nekem is teccc jah akkor tessék rendbeszedni a gépsast...mert már alig várom h menyjünk turázni ...nekem is láncszett csere lex majd még...és ha kapok szabit akkor kiállításra én is pénteken menek...de majd dumálink még erről Haro okéjs?
Hájj
Elissa nagyon jó lett a rajzod...
Jelzem élek... csak nem vagyok netközeben. Lassan tavaszodik kezdhetek gyűjteni pénzt a gépsasra. Kuplung csere lesz, mert már elvéknyodott rajta az anyag. Meg átnézetés tavaszi ez - az ... aztán már csak csapni kéne vele egy karikát Nem is igazán emléxem mikor mentem vele utoljára...
Jah ne feledjétek a motorkiállítást ! (sztem én 14. pénteken megyek)
Nah majd jövök egyszer... Szasztok!
adam9201 övéé a relé mert nem az volt a baja......
Kell valakinek egy öninditó relé ?
Úgyértem hogy mondjuk egy kétállású kétmorzés relé kell hozzzá ha jól tudom, ami elbír legalább 10 ampert. Remélem akkor pontos vagyok.
Az túlzás, hogy akármilyen, nem hiszem, hogy egy indexrelével is menne az önindító... Maradjunk csak a gyárinál.
3-4 rongy
Méretjelölés...

Amúgy a simson lánc nem drága dolog, de ha a kis tuaregre ugyan olyan lánc kell, mint a kis af-1 re, akkor sokkal vékonyabb, mint a simsoné...