Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés már sikerült megoldani a gondot.szombaton hoznak 1et.Azért köszi.Igen az a windem.Hát nem olyan sok idő kell hozzá.Pár nap alatt megvan.
Egy akármilyen rellé jó bele.
az a winded a képen? meddig tart ilyen állapotba hozni?:D
én passzolom ....
Hellosztok.Nemtudjátok hogy kb. mennyi lehet Windre az önindítórelé?
nem lenne rá jó hát rá se menne a fogakra más méretű,nézd meg képeken az 50 es meg a 125ös láncát
a drágaszág...hát nem gyönyörűűű
szép-szép :D
Húú, ez tök jó
Hella Tuaregesek és mindenki
simson lánc van rajta, 1/2" * 5,4 , csak csattog mint állat..... de akkor a 125-ös láncca az nem lenne jó tuti? mármint nem menne vele? vagy egyáltalán mi az a 428, meg 520? vki pls mondjaa már el
Okké csak gondoltam megkérdem hogy eladode...
én megmontam
sztem gyjtás körül keresgélj, lendkerékék,alaplap,vagy vmi vezeték megszakattt.. vm iesmi baj lesz
nem... 50esen 428as lánc van,mint a szmon, 125ösön meg 520as..kicsit komolyabb
Nem eladó Jó az még
de a láncot hogy értetted?
lehetséges, haveromé főtengelyes, bár az kicsit se indult be.....egy pillanatra se....
Vagy még arra is gondolok hoigy elment a kompresszió, és néha tud pöffenni.
mármint, hogy 1 el? mert a hossz az mind1, áttételezve van
am sztem nem alaplap lesz, nekem az ment tönkre, de úgy be se indult.....ha beindul, akk valszeg nem a hengernél van a baj, meg ha nem is a karbi, akk a membrán ami lehetne.....de nem tom, amúgy amikor beindul, akkor felpörög és úgy áll le?
Szerintem az 50en egyel kisebb lánc van.
és szerintetek a 125ös lánc jó az 50es parillára?
Nekem két dolog jut eszembe az egyik a membran, a masik hogy a főtengelyék elnyíródott és rossz helyen adja le a gyújtást. Vedd le a lendekereket és nézd meg. Ha ezek sem akkor vagy trafó vagy alaplap lesz.
széttkaptam a karbit....kipucoltam a nem benne lévő koszt! és ugyan úgy! pöff 2őt és leáll! vki mondja már meg h mi a baj! PLS! THX