Üdv!
Immáron én is tulajdonosa vagyok egy tuareg wind 125-os pacinak :)
kérdés az lenne, hogy egy leírást tudna valaki küldeni? Illetve hogy dobozt a hátulján milyen festékkel érdemes átfújni?
haligali! nekem olyan gondom lenne...h pár napja akartam menni 1 kört....akarom indítani a moccot.....szivató minden ahogy illik erre pöffen 2-3at és leáll! na mégegyszer pár próba után is ezt csinálja! nem értem mi van! gyújtás jó, gyertya rendben, tekercs oké! ha valakinek van vmi ötlete az írja meg! köszi
Én azt ajánlom, hogyha kismotorként is akarod használni, akkoris rendszámos motort vegyél, mert később ha bevezetik a segédmotorok rendszámozását akkor bukó lehet. Én nem vagyok pesti, de ahogy hallom pesten nagyobb probléma nélkül tudjak hasznalni ezeket a motorokat 50esként habar nem ajanlom, mert mivel mar volt ilyen ügyed, így nagyon megbasznának érte. De ha mindenképp így akarod, akkor ne túl nagytestű motort vegyél így talán nagyobb az esélyed.
Sziasztok Tuaregesek!
Új hús vagyok, sok év után ismét szeretnék motort tudni az alsóm alatt, mert a kocsikázástól már herótom van.
Sajnálatos módon pár éve gyorshajtás miatt (234km/h, M7 ) megszabadítottak a nagymotor jogsimtól.
Érdeklődnék, hogy mennyire csesztetnek a rend éber őrei az nagy fővárosban a kismotorként használt 125-ös miatt.
Ha valaki érdemben hozzá tudna szólni, azt nagyon szépen megköszönném!
"Széles utat!"
helló!valaki tudna nekem küldeni APRILIA TUAREG RALLYHOZ 125 komplett leírást mindennel együtt!?láttam régebben volt egy fent!asszem a service apriliába..deh már nem tom pontosan..ha valaki tud akkor linkelje már be hogy hol van!nagyon megköszöném..motorosok örökre
Sziasztok.a Meteor dugattyúról csak annyit hogy haverom KX-ébe is azt ajánlottak,és bevált!Meg versenygokartokba is használják.Annyi hogy elöbb cserére szorul,úgy 10.000km után.12.900ft parilla.hu Pirelli 140/80-17 5000ft
Szia.
Bocsi ha az utolso mondatom nam keltett benned szimpátiát. Képzeld máshol is érdeklődtem ,de mindig kiváncsi vagyok mások tanácsára .informáciojára. Sajnálom,hogy te csak a kritizállok közé tartozol. Sanyi.
Egyetértek veled! Amúgy én sem hallottam még róla, de amiről nem hallok, vagy nem lehet róla semmit tudni, azt alapból nem veszem meg. És szerintem egy motornál amúgy sem érdemes spórolni semmin, főleg, ha hosszútávra tervez vele az ember.
Háát igen... ha 5 e Ft lenne, egy vashengerbe, ami úgyis fúrható, elgondolkodtató... De hogy spórol az ember 6-7 e Ft-ot ma, holnap pedig vesz egy új hengert rendes dugóval... Drága móka... Persze lehet, hogy jó minőséget fog ki, és nagyon sokáig jó lesz.... Ezt senki nem fogja megmondani! De egyetértek, ha már költeni kell rá, nem érdemes elspórolni pár ezer forintot, mert általában kamatostul kell megfizetni!
ZotyaVFR árul egy bizonyos Meteor dugattyút, olyan 14 e Ft körül, ha jól emlékszem, de csak nicasiloshoz, alapméretben van, minőségéről én nem tudok nyilatkozni, nem ismerem!
Már ne is haragudj, de talán legyetek szívesek, mondjátok el, mit tudtok róla! Miaz, hogy várod a felvilágosítást? Talán kicsit erőltesd meg magad, fáradj el az okmányirodába, vagy a közlekedési főfelügyelethez, és kérdezd meg ott! Itt úgyis csak mendemondákat fogsz hallani! És az sem árt, ha nem felejted el, hogy téged érdekell, akkor járj utána te! Ez nem segélyszolgálat, csupán pár azonos motorral futkosó emberke baráti légkörű fóruma, akik ha tudak, és ráérnek szívesen segítenek, ha szépen kéred őket!
Immáron én is tulajdonosa vagyok egy tuareg wind 125-os pacinak :)
kérdés az lenne, hogy egy leírást tudna valaki küldeni? Illetve hogy dobozt a hátulján milyen festékkel érdemes átfújni?
mennyire tört a fejidom? mert ha eladod érdekelne ha nincs annyira törve...
meg képet tudsz küldeni róla?
Új hús vagyok, sok év után ismét szeretnék motort tudni az alsóm alatt, mert a kocsikázástól már herótom van.
Sajnálatos módon pár éve gyorshajtás miatt (234km/h, M7 ) megszabadítottak a nagymotor jogsimtól.
Érdeklődnék, hogy mennyire csesztetnek a rend éber őrei az nagy fővárosban a kismotorként használt 125-ös miatt.
Ha valaki érdemben hozzá tudna szólni, azt nagyon szépen megköszönném!
"Széles utat!"
Bocsi ha az utolso mondatom nam keltett benned szimpátiát. Képzeld máshol is érdeklődtem ,de mindig kiváncsi vagyok mások tanácsára .informáciojára. Sajnálom,hogy te csak a kritizállok közé tartozol. Sanyi.