Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a Tuaregről beszéltem az RX-ről csak azt írtam, hogy a hengere ugyan az (nem a blokk!)!
Hali atol függ mennyire kopot.
De ha veszel rá gyürüt akkor félévmulva vehet egy dugot!
Szerintem vegyél egy dugot és egy darabig nem kell hozányulnod.
Csáó! Az lenne a kérdésem hogy ugye most megvettem azt az 50es hengert és kaptam hozzá egy dugót is ami elég kopott de szeritnetek ha veszek rá új gyűrűket akkor menni fog vele?
Hogy pontosan mennyi van még rajta azt nemtudom csak a szerelőm mondta hogy nagyon vékony. Még van rajta de 1-2 hónaptól nemhiszem hogy tőbbet bírna.
95-ben kijött az új design-os rx, ami megkapta az elől is állítható telókat, formásabb lenőkart, és a rotax122-es blokkot!
96ig 123-as rotax volt az rxbe aztán meg 122es
de senki nem tudott köztük komolyabb (vagy bármilyen más:D) eltérést mutatni/mondani
A régebbibe és az újabba is ugyan az a blokk van, sőt a 2000-es RX-en is ugyan az a henger van, mitől lenne akkor erősebb?
nekem haver tuareg rallyja is tetszett, ami elvileg ugye van 30 lovas, (rotax 123) de másik srác cagiva w8-a talán még erősebb volt... (25 lo) és igen, szerintem sincs 30 lovas, föleg a régebbiek sztem, de mindenki azt mond amit akar
az én DT-m meg ugyis 65 pacieröt ad le xD
Szerintem nincs olyan utcan használt aprilia, ami mondjuk több mint 30 le. De a 30 le az mar szerintem igencsak odabasz. Az egyik haveromnak volt egy 93 as dt,je 15 Le volt, de nagyon jovolt szeritem.
jaj hallod multkor 40 le-set láttam neten, meg vót' benne ipszilonzé telo is meg minden!
amugy meg 22 loerösek, de azt is birom mikor az apriliákat hypolják, "ohh hát ez az RX gyárilag 38 loerös oszt' most van rajta arrow kipufogo igy már legalább 46"XD szoval vicces föleg amikor tizenéves motorokra nagyobb teljesitményt irnak mint egy uj KTM-re!
Amúgy én egyszer lemértem, tele tankolva 143kg!
A DT az egy nagyon jó motor , a DT fórumban azt mondják 28-35 LE
Most akkor melyiknek is kéne nehezebbnek lenni
az én forglmimban is 127 kilo van, de eghyértelmüen nem annyi, csunya lenne ha olyan nehéz lenne a DT mint egy tuareg :D
enyém is 89-es
megnéztem! 28-as van rajta.
Ezeken 28as van. Amúgy ha értenék ehez a karburálásos részhez, akkor biztos hogy vennék egy 28as karbit és kiproblnam. De mivel új dugó van benne, így nem szívesen kisérletezgetnék vele, mert sokba kerül a kisérletezés.
Akkor azért fogyaszt a tiéd kicsit többet. Ahogy méregettem 9 alatt van 100-on, a gyorsulásával meg vagyok elégedve. Mondjuk mielőtt vettem kb 1000-el volt henger dugó csere rajta!
Enyémen csak 26-os vagy 28-as most nem tum pontosan keverem egyik mociét a másikkal.
nekem is 34 es.
Legtöbben RX -re írják ezt a 34LE-t, mondjuk azon 34-es karbi van nem 26-os, de nem hiszem hogy az annyit dobna rajta.
biztos hogy nincs annyi. Egy 350 es dr annyi.
Szerintem az a 25LE reális, mondjuk sokan azt mondják hogy 34
nekem 18Kw
Nektek hány kw van a forgalmiban? (Rotax123)