Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én valahol 420 ml raktam bele, de nekem olyan hogy mind a ketőben van rugó, tehat ugyan annyi olaj kell mind a 2be. Motornak sok baja lett?
Sziasztok! Nem tuggya valaki hogy egy fordított teleszkópos tuaregbe-pegasoba mennyi olaj kell az első teleszkópba? és melyikbe kell több? Sajna én sokat öntöttem bele , annyira hogy a teleszkóp nem ment le semmit , stoppie közbe fejreestem és kilőtte a szimeringet Motort is becsuktam Nem akarom ezt még1x átélni , kérlek segítsetek
én mindent megnézek ami érdekel, és általában eldöntöm h mi tetszik akkor a legjobban, meg mi lenne jo választás hosszu távon, plusz mire van pénzem :D
Na ez nem én vagyok, én mindig szerelemből veszem a dolgaimat, jó ígyekszik az ember a józan észre is hallgatni, de ha megtetszet akkor nagyon nehéz lebeszélni róla.
némi ízelítő:))
Most azt a rengeteg határőrt átvezényelték rendőrnek, nem tudnak magukkal mit kezdeni. Valahol olvastam, hogy most több rendőr van mint katona azért az durva.
maxi ha a difuzorra gondolsz akkor nem hiszem hogy ebben az elbaszott városban van olyan aki jól megtudja csinálni.
Hát ja,tudom milyen érzés:( Persze nem is szabad elsietni,ha nálam lesz majd kipróbálod(nem fogsz csalódni mert ütős)aztán eldöntöd.pá
oksa, nem türelmetlenkedek amugy, mert nem tudom mikor tudom emgvenni, pénzem az megvan rá mert azt már megkeresetem eddig meg eladtam a régit, szoval meglátjuk, sajna anyámnál van minden pénzem ö mjeg nem adja mert szar lett a félévim, de majd valahogy belehuzok, nem akarom amugy sem elsietni az egészet, meg előtte majd beszéljünk ha nálad lesz, MSN-en például
csak már iszonyuan hiányzik a motorozás... :P
dunaföldváron :D tolna megye és fejér megye határán
hallod ha ez kell én mondtam az egészet odaadom 5 rongyért:D kerekek sztem érnek simán annyit és a többi mint adjándék:D az első villa az kuka a többi része talán megvan :P a központi rugoja a váz meg a két kerék a fontos, retkesenek retkesek de használhatoak
Amint tudok vmit szolok!Nem jött haza mégsem.Ha minden jol megy jövöhéten nálam lesz már!és akkor megnézhető+kiprobálhato.csá
Engem lehet érdekelne egykét dolgo belőlle. Amúgy hol lax?
én nem értek a bringákhoz van egy gagysi nekem vagyis volt, összteleszkopos cucc volt de ilyen se neve se semmi:D az elsö telo megadta magát és vizszintesre épült:D de jelenleg igy vna egy elado biciklivázam teleszkoppal meg két kerekem, plussz lehet kukázni a kiegészitöket vagy odaadom ajándékba:D irányár 5000 ft az egészre, csak gyere el érte:D
de szíp sok balesetmentes km-et vele
Sziasztok!

Sajnos problémám van a mocimmal (rx 125), és segítségeteket kérem.
A jelenség az, hogy amikor be akarom rúgni, akkor a legalján elakad a berúgókar és nem jön vissza magától, meg néha a váltót is beugratja sebességbe. Úgy érzem, hogy a berúgó tengelye és a váltó tengelye szorulhat. A másik dolog, hogy összel szépen eltettem télire a gépet, most elővettem, és 2es feletti sebességeket csak nagyritkán veszi be, mi lehet vele, az állástól elromlott?:)

Köszi!

Üdv. Gábor
nahha lesz uj fejleményakkor irj majd ide vagy emailre:D
rajtam nem volt soha semmi, utcai ruha + buko...
engem szerencsére csak egyszer igazoltattak, csorogtam 20 al hazafelé barátnőmtől olyan éjfél körül és gondolom unatkoztak és megállítottak dumálni kicsit... de nem szívóztak, kérdezték mennyi volt meg hogy milyen is ez... Itt nálunk ha fel vagy öltözve rendesen (motoros cucc) és nem városon belül próbálsz sebességi rekordot dönteni akkor nem baszogatnak ...
Jah és a kép...
én is birtam öket :D Dt ugye nem tul nagy hangu cucc volt, szoval mint egy 50-es ugy szolt, mentem volna el vele, ház előtt épp a "kedvenc" paksi skodám gurul el, nah mondom várok 5 percet és utána megyek el, elindultam, átmentem a keresztezödésben tölünk 50 méterre, mi mögé kanyarodok ki? :D hát persze... gondoltma nem kanyarodok vissza hirtelen, az tul feltünö:P és mikor pont lehajtottam volna, egy böl a köcsög nagyhangu dudájuk :D de jo arcok voltak, csak a biztositást meg jogsit nézték és huztak is, csak az idegesitett h ezt napi 3x akár ugyanazok is megcsinálták..
amugy arra emlékszem h soha nem szálltam le a vasrol amig ott volt a rendör, a jobb lábam mindig fenn volt h takarja valamenyire a hengert xD
mindenkinek a rendőrséggel van baja? nekem eddig nem volt.. itt 3 rendőrauto van,de edig nem álitottak meg minket 1× se
Tegnap le kellet kocsival nyomnom több mint 500 km, és csak borsodban. Ez alatt 5 igazoltatásom volt. 3 szor meg is fujattak velem a szomnát, egyszer meg akarták magyarázni hogy a piroson mentem át, de nem jött össze, meg volt egy "uriember" aki az elsősegély ládát és a izókészletet szerette volna látni. Annyit kötöszködtek mint az állat. Mindenhol legalább 10 percet töltöttem el, tehat elbasztam fölös egy órát. Yess rendőrség...
Ja rendőrök nálunk eddig volt kettő és most van 28! Hihetetlen hogy mit művelnek....Utálom őket
amúgy nagyon szép hangja van a gépednek, messziről hallottuk, de nagyon bejött am vkit nem ismersz esetleg aki a kipufogókönyököt megtudná csinálni? mer vmi lemezek vannak benne vagy mi és az egyik szétment benne sztem, mer olyan a hangja, és azt kéne emgcsinálni msot
Bocsi, de épp suhantam tankolni a búzára, és arra koncentráltam, hogy még kitartson addig. hát ép....
Evdem - láttunk a Hösők terénél, ott dudáltunk de nem vettél észre am elég sok a kcsg rendőr kint, engem 2 nap alatt 2szer igazoltattak, és egyszer feljelentettek.....a biztosító nem küldte ki a levonót, a 2008ast, és a rendőr nem fogadta el a 2007est, hiába mondtam h be van fizetve, a csekk nem volt nálam, szal msot várom az idézést.....lehet,hogy inkább bringázni fogok én is lassan
Komolyan gondolkodtam, hogy én is előadom valamelyik közeggel annyian voltak kint http://www.youtube.com/watch?v...